Ophold på Hotel Norden Haderslev – anmeldelse

Velankommet til den dejlige by Haderslev i det skønne Sønderjylland finder du Hotel Norden, der er beliggende i gåafstand til selve Haderslev by.

Hotellet er beliggende ned til Haderslev fjord, og har den mest vidunderlige udsigt.

Hotellet er 3 stjernet, og har 68 værelser, hvor en del af dem har udsigt til Haderslev Dompark.

 

Hotel Norden udsigt

 

Stedets faciliteter

 

Parkering

Privat betalingsparkering på området, og det er også muligt at få ladet sin el-bil op, da der er lade stander på stedet. Det er vigtigt at gøre opmærksom på at området overvåges af parkerings selskab, og der skal afhentes parkeringsbillet i receptionen når man ankommer.

Morgenmad

Morgenmad er altid inkluderet i prisen når du bestiller et ophold på Hotel Norden. Morgenmaden serveres i restauranten mellem kl 7-10 i hverdagene og mellem kl. 8-10 i weekenderne. Morgenmaden serveres som tag-selv buffet, hvor du kan vælge mellem forskellige slags brød, pålæg og frugt, og diverse drikkevarer. Der er masser af mad, og drikke, men er du til scramblede æg og bacon bliver du skuffet her, for det mangler klart på buffeten.

Faciliteter

Gratis højhastighedsinternet (WiFi)

Pool

Sauna

Bar/lounge

Billard

Dart

Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted)

 

Faciliteter på værelset

Rengøring er inkluderet i lejen af værelset. Dog er det kun slutrengøring, der er med i prisen. Der reddes ikke seng, og skiftes håndklæder under opholdet.

Værelset er udstyret med dobbeltseng, hvor puderne er godt udtjente. Man forventer som gæst at det er ordentlige dyner og puder man ankommer til på et hotelværelse så man kan få en god nats søvn. Det er noget som hotellet burde være mere opmærksomme på.

Værelset har et ok og velfungerende badeværelse. Der er hvad der skal være. Det lejede værelses badeværelse havde bruser, men enkelte værelser har også badekar. Der gøres opmærksom på at hotellet reklamere med gratis toiletartikler, hvilket i dette tilfælde er håndsæbe og shampoo.

Hvis man skulle få lyst til at skrive et brev når man sidder på værelset, er der et fint skrivebord placeret i hjørnet til fri afbenyttelse.

Der er et lille TV installeret på værelset, et meget lille TV hvis man ikke har det bedste syn.

Men det er jo for det meste ikke Tv’et man benytter mest når man er på hotelophold.

 

Konferencer på hotellet

Det kan være en ulempe at være på ophold på hotellet hvis der er andre aktiviteter, specielt hvis der ikke er sat ekstra personale på.

Vi var der desværre på samme tid som et mindre selskab, dette fjernede lidt af opmærksomheden fra andre besøgende på hotellet.

Der kunne godt have været mere personale den pågældende dag.

 

Konklusion

Alt i alt et dejligt lille hotel, der lider lidt under de dårlige tider der har været efter Corona.

Ærgerligt at der spares lidt de forkerte steder, da beliggeheden er helt i top.

Vi håber på at Hotel Norden gør en ekstra indsats for at få hotellet op på et lidt højere niveau.

Hotellet kan godt anbefales at benytte da det er rent og pænt, men forvent ikke den store luksus.

 

Venlig Hilsen Billigzonen

 

 

Hoteller og rejser tilbud

 

Anmeldelser oversigt