Blockhouse Lübeck

I den gamle hansestad Lubeck, i det nordlige Tyskland finder du den mest fantastiske steakrestaurant. Du bør virkelig unde dig selv en oplevelse på denne restaurant, hvis du er på udkig efter en sublim steak oplevelse.

Velankommet til restauranten, der ligger 5 minutters gang fra vores hotel, Hotel Atlantis, anvises vi bord af en smilende og venlig tjener, trods der er travlhed i restauranten.

Vi bestiller drikkevarer, hvilket blev til en cola zero, og en almindelig cola med sukker. Vi modtager dog to cola zero. Valgte ikke at bede om en ny cola, da det ikke havde den store betydning for os.

Forretter

Fra restaurant Blockhouse`s menukort vælger vi først to forskellige forretter. Den første forret består af det mest lækre Carpaccio skåret af okse fra Nordtyskland. Den er tilberedt med pesto, rucolasalat og parmesanost. Virkelig lækkert og delikat.

Carpaccio

Vi vælger også forretten Tomat-Bruschetta, hvilket også var en virkelig delikat smagsoplevelse. Denne forret er tilberedt af friske tomater, pesto og basilikum og olivenolie. Dette er anrettet oven på Blockhouse hvidløgsbrød. Sammensætningen af alle disse komponenter udgør en stor smagsoplevelse, der virkelig er værd at gå efter.

Tomat Bruschetta

 

Hovedretter

Fra restaurant Blockhouse menukort vælger vi to forskellige hovedretter.

salat blockhouse

Vi bliver spurgt om hvordan vi ønsker vores steak tilberedt, og vælger begge medium gennemstegt. Vi vil dog anbefale at man vælger at få steaken gennemstegt, da den på det her stege niveau var mere Rare end medium stegt.

Man får til steak menuerne som tilbehør salat, og bagt kartoffel. Kartoflen bliver normalt serveret med sourcreame, som tjeneren siger hun vil komme med til os. Vi ser dog aldrig skyggen af denne sourcreame, måske på grund af travlhed blandt personalet. Sauce skal tilkøbes, og vi valgte til begge menuer Blockhouse egen steak sauce. Lækker og cremet konsistens på saucen, der passede perfekt til kødet.

Inden vi får serveret den valgte steak, kommer vores tjener med en stor og lækker skål salat, hvilket er tilbehør til de menuer vi har valgt til hovedret. Salaten er virkelig frisk, og lækker. Der er valgfrihed omkring dressing til salaten, vi vælger en lækker amerikansk dressing, der passer perfekt til denne salat.

Den første steak vi vælger er en 250 g Hereford ribeye. Et stykke lækkert kød, med perfekt fedtmarmorering, der giver kødet sin bløde tekstur. Steaken er lækkert krydret med Blockhouse egen krydderiblanding, og er virkelig et godt valg for en steak elsker.

Hereford ribeye

Den anden steak vi vælger fra menukortet er en såkaldt `Mrs. Rump steak`. En helt anden kød udskæring end den første steak, men de 180 g kød tager sig virkeligt lækkert og indbydende ud på tallerkenen, og smagen er virkelig god. Steaken er mere fast i kødet end den første steak, så hvis man ønsker et stykke kød med mere bid, er det denne steak man bør vælge. Den findes også i en herre udgave på 250 g. Perfekt krydderi mængde på kødet.

Mrs Rump steak

For dette restaurant besøg skal Blockhouse i Lübeck virkelig have topkarakter. På trods af små forglemmelser under besøget, giver vi restauranten vores bedste anbefalinger både for service, og en sublim madoplevelse. Vi kommer gerne igen.

 

Anmeldt personligt af Billigzonen.dk

 

Anmeldelser oversigt