Bredbånd priser i Danmark.

Find billige bredbånd priser her

Sammenlign hastigheder, bindingsperioder og pris per måned

Bredbånd og fibernet leverandører i Danmark 2021

Få en 1000 Mbit forbindelse hos Fastspeed

Fiber pris fra 299,-

Kabel Coax pris fra 249,-

 

Prøv Hiper bredbånd.

Fiber pris fra 299,-

Kabel Coax pris fra 299,-

 

Få Kviknet bredbånd op til 500 Mbit/s

Fiber pris fra 299,-

Kabel Coax pris fra 199,-

 

Få en stabil forbindelse med Telenor bredbånd.

Fiber pris fra 299,-

Kabel Coax pris fra 199,-

 

Hos Bolig:Net kan du få 1000 Mbit fiberInternet

Fiber pris fra 299,-

Kabel Coax pris fra 249,-

 

Stofa tilbyder hurtig og stabil Internet forbindelse via bredbånd & fibernet til lav pris.

Fiber pris fra 299,-

Kabel Coax pris fra 299,-

 

Få helt op til 1000 Mbit hos Yousee bredbånd.

Fiber pris fra 349,-

Kabel Coax pris fra 249,-

 

Hos Norlys får du hurtigt og stabilt internet til hele familien, og så kan du vælge tv og streaming, som passer til dig.

Fiber pris fra 349,-

 

Jetnet har fokus på lavere hastigheder men til vanvittigt skarpe priser.

Fiber pris fra 199,-

Kabel Coax pris fra 199,-

 

Kazoom – Dækningsområde Østjylland.

Fiber pris fra 249,-

Kabel Coax pris fra 249,-

 

Her ser du let og enkelt hvad det vil koste dig at skifte til en anden bredbånd udbyder.

Det ville netop være en skam at gå og betale unødigt mange penge hver eneste måned, hvis du kan finde en endnu bedre aftale til dine personlige forbrugsbehov.

Som oftest handler det blot om at være opmærksom på, at der eksisterer et væld af alternativer, og at dit personlige forbrug er essentielt for at udvælge den rette løsning.

Der er langt fra en mangel på alternativer i Danmark, når det kommer til bredbåndsaftaler.

Tværtimod findes der ganske enkelt et hav af gode tilbud derude.

 

Priser på Bredbånd i DK 2021 – priser der passer til dine forbrugsbehov

På Billigzonen har vi udplukket de allermest eftertragtede og fordelagtige løsninger, så du kan stille dem op overfor hinanden.

 

Sammenlign bredbåndudbyderne

Hvis du er interesseret i at betale færre penge for dit bredbånd, nytter det ikke noget at hvile på laurbærrene. Dertil kommer du heller ingen vegne, hvis du udelukkende vælger at takke ja til den første løsning, som du render ind i.

 

Derimod gælder det i høj grad om at sammenligne de forskellige tilbud med hinanden, da der kan være stor forskel på de enkelte tilbud. Bredbånd findes trods alt i vidt forskellige varianter, og det er naturligvis ikke ligegyldigt, hvad du personligt har behov for i hverdagen.

 

I vores guide har vi gjort det yderst nemt at adskille de forskellige udbydere fra hinanden og ultimativt sammenligne sig frem til den mest hensigtsmæssige bredbåndsaftale.

 

Du gør primært klogt i at bide mærke i de respektive løsningers månedlige pris, samt hvorvidt der opkræves et oprettelsesgebyr eller ej. Dertil er det særligt nemt at sammenligne omkostningerne ved at kigge på mindsteprisen for 6 måneders bredbånd, som er angivet ud fra hver enkelt udbyder.

 

Dernæst skal du selvfølgelig gå meget op i, hvilken hastighed du har behov for. Her differentieres der henholdsvis mellem download-hastighed og upload-hastighed, og det er selvfølgelig langt fra alle, der har brug for en lynhurtig internetforbindelse. Omvendt er der med sikkerhed også mange, som kunne drage fordel af at have en hurtigere opkobling til internettet.

 

Pointen er, at det i sidste ende handler om personlige forbrugsbehov. Altså skal du naturligvis både finde en billig og rationel aftale.

 

bredbånd forbindelse

 

Sådan finder du billigt bredbånd

Blot fordi der eksisterer en lang række af oplagte alternativer, er der ingen grund til, at det skal være specielt uoverskueligt at bevæge sig ud på bredbåndsmarkedet. Tværtimod bør du blot se på det store udvalg som en garanti for, at du med sikkerhed kan finde noget til din smag.

 

Med det sagt, er det klart, at det ville være ganske besværligt at finde den bedste og billigste løsning på markedet, hvis du ikke benyttede dig af en guide som vores. I så fald ville du jo være nødsaget til at tjekke op på hver enkelt udbyder på egen hånd, og dette ville selvfølgelig hurtigt blive en tidskrævende proces.

 

Som sagt, er det heldigvis ikke svært at spare penge på bredbåndsaftalen, hvis du blot ved, hvad du skal kigge efter. Og selvom de fleste aftaler er relativt billige, kan det immervæk hurtigt løbe op i nogle store besparede beløb, hvis du får fingrene i en endnu billigere løsning end din nuværende.

 

Selv 100 eller 200 kroner til eller fra om måneden kan trods alt spille en stor rolle i budgettet, og hvorfor ikke opsøge muligheden, når det nu engang er så nemt at give sig til?

 

Endnu engang kan det kun anbefales at gøre op med dig selv, hvor meget du egentligt forbruger. Der er nemlig ingen grund til at betale i dyre domme for et bredbånd, som er alt for hurtigt og omfattende end det, du reelt behøver.

 

Find de bedste priser på bredbånd

Det er de færreste, som har hverken tid eller overskud til at gå på jagt efter de billigste bredbånds priser på markedet på egen hånd. Som udgangspunkt vil det nemlig være en ganske tidskrævende opgave, da de forskellige udbyder selvfølgelig præsenterer deres tilbud på vidt forskellige måder.

 

På Billigzonen har vi derfor sørget for, at det både er let og overskueligt at få indsigt i alle de vigtige detaljer, der relaterer sig til de forskellige aftaler. Således har det faktisk aldrig været nemmere at spare penge på bredbåndsregningerne, uden du nødvendigvis skal gøre en særligt stor indsats.

 

Som nævnt tidligere, oplyser vi først og fremmest om eventuelle oprettelsesgebyrer, månedlige priser og mindsteprisen på hver enkelt tilbud. Dertil sørger vi desuden for at informere omkring, hvorvidt der medfølger en router eller ej, om statisk IP er en mulighed hos den givne udbyder, og om hvad de forskellige bindingsperioder lyder på.

 

Du kan derfor med rette starte din søgning ved at sammenligne priser og dernæst gå i dybden med de enkelte detaljer. På sådan vis finder du med sikkerhed en aftale, som både sparer dig penge på den lange bane og samtidigt giver dig alt det, du har brug for.

 

Få bredbånd og TV i én og samme aftale

Mange udbydere har i en lang årrække valgt at tilbyde en form for pakkeaftale, som både inkluderer bredbånd, TV-kanaler og mobilabonnementer. Dette tilbydes ofte i form af en internetforbindelse, der går direkte igennem stikket til dit kabel-TV.

 

Det kan i mange tilfælde i den grad betale sig at opsøge sådan en form for pakkeaftale, da du således slipper for at skulle købe de to ting separat. For det første er det naturligvis mere enkelt blot at have at gøre med en enkelt udbyder, og for det andet kan det ligeledes ofte vise sig at være fordelagtigt rent økonomisk.

 

Under alle omstændigheder er det en mulighed, som er værd at have med i dine betragtninger. Det fremgår blandt andet af vores guide, hvilke aftaler der knytter sig kabel-TV, så det er ganske nemt at bevare overblikket, mens du sammenligner diverse priser og tilbud med hinanden.

 

Det kan med garanti medføre væsentlige fordele at vælge en pakkeløsning, hvis du er interesseret i at spare penge på såvel internetadgangen som TV-udgifterne. Såfremt du omvendt udelukkende er på udkig efter bredbånd, er der dog selvfølgelig masser af muligheder udelukkende til dette formål.

 

Ikke aktive udbydere

Få Fullrate bredbånd igennem telefon eller TV stik.

 

Få 100 Mbit/s med Telie bredbånd

 

Waoo Fibernet – Få fiber Internet til gode priser.

 

Hos Fibia får du 4 forskellige bredbåndshastigheder.

 

Få ubegrænset mobilt bredbånd fra Net1