Stofa Internet tilbyder hurtig og stabil Internet forbindelse via bredbånd & fibernet til lav pris.

 

Om Stofa Internet

Hastigheder til ethvert behov.

  • Trådløst bredbånd
  • Lynhurtigt og stabilt
  • WebTv på din computer, tablet og smartphone, hvis du har Tv pakken.

 

Midi Fiber

5/5

Pris måned

319,-

0,-

6 mdr. Binding

Forsendelse 99,-

Download

200 Mbit

Upload

200 Mbit

Forbildelse

Fiber

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

1714,-

Første måned til 0 kr. - Pris efter 1 måned 319 kr. - Forsendelse 99 kr.

Giga Fiber

5/5

Pris måned

399,-

6 mdr. Binding

Forsendelse Gratis

Download

1000 Mbit

Upload

1000 Mbit

Forbildelse

Fiber

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

2414,-

Til stor husstand og gamer - Safesurf - WifiGaranti

 

Alt om Stofa Internet

Stofa er i dag den andenstørste udbyder af kabel-TV og bredbånd i Danmark, lige efter YouSee. Firmaet blev grundlagt i Danmark, i 1959. Dengang leverede Stofa fællesantennesystemer til antenneforeninger, boligforeninger og grundejerforeninger.

 

Teknologisk set, har Stofa altid været i front, og er det stadig. I 1990 var virksomheden den første der vovede at prøve sig frem med fibernet. Det var dengang banebrydende at levere data igennem glasfiber i stedet for kobber.

 

WebTV kom i 2011, og igen var det Stofa først med at tilbyde det i Danmark. Samme år købte Stofa Canal Digitals kabel-tv selskab og leverede nu til godt 20.000 husstande. Siden 2012 er Stofa ejet af den svenske energikoncern SE og har overtaget dens fibernet udbydere.

 

Det gør Stofa Internet til den nok stærkeste spiller på fibernet markedet i Danmark.

 

Stofa er mere end kabel TV

Udover kabel-tv leverer Stofa også hurtigt og stabilt Internet fiber bredbånd. Stofas bredbånd løsninger er nogle af de mest fleksible og alsidige på markedet. Du kan få Internet fra Stofa fiber igennem 3 forskellige muligheder. Med alle Stofa Internet løsninger får du også trådløs WIFI og telefoni over IP med i prisen. Du får også en sikker mailkonto med tilvalgsmuligheder for en sikkerhedspakke og ekstra mailboks kapacitet. Til telefoni er der forskellige abonnementer at vælge imellem.

 

Stofa tilbyder også mobiltelefoni til konkurrencedygtige priser, med 30,- rabat hvis du allerede har bredbånd hos Stofa.

 

Det tre Stofa Internet løsninger er:

 

  • Bredbånd coax: Den klassiske Stofa Internet løsning, hvor du får Internet igennem det samme antennekabel som giver dig kabel TV. Det kræver naturligvis at du er tilsluttet et TV-kabel. Hvis ikke du er det igennem en antenneforening, boligforening o.l. er der den mulighed at du danner en lokal forening ved at slå dig sammen med nogle naboer. På Stofas hjemmeside kan du indtaste din adresse og få svar om det kunne være en løsning for dig. Coax bredbånd leveres i hastigheder fra 30/30 Mb/s til hele 300/50.

 

  • Fiber bredbånd: Med Internet over lysleder får du hastigheder helt op til svimlende 600/600. Med fiber bredbånd er upload hastigheden identisk med download. Den slags høje hastigheder har man i praksis slet ikke så rigtig brug for. Der findes i dag ingen websites der kan levere data i denne hastighed. Selv streaming i 4k videokvalitet kræver kun en brøkdel af de 600 Mb/s. Men hvis du er lidenskabelig eller professionel gamer, så bliver du i hvert fald glad for at være helt foran med både down- og upload hastighed.

 

  • DSL-bredbånd: Det er den gammelkendte Internet forbindelse over telefonledningsnettet. I dag vælger man som regel denne løsning kun hvis ingen af de mere moderne teknologier er tilgængelige på adressen. Den højeste hastighed telefonledninger teknisk set kan klare er ca. 60 Mb/s. Stofa Internet tilbyder hastigheder fra 20/2 til 50/10 for at være på den sikre side. Telefonledningsnettet ejers stadig af TDC. Derfor er det ikke Stofas ansvar, hvor godt eller dårligt dine telefonledninger er. Mange steder i Danmark er de maksimale hastigheder for telefonledninger markant lavere end de maksimale 60 Mb/s. Stofa garanterer en minimumshastighed på 40/5, men dette må tages med et gran salt.

 

Hvor høj en hastighed har du egentligt brug for?

Det kommer an på dine Internet vaner og behov. Spiller du massive online spil, er kun den hurtigste forbindelse god nok. Ellers er der ingen grund hvorfor du skulle have mere end 50Mb/s til download. Streaming kræver ikke mere end maks. 30Mb/s. Og upload hastigheder højere end 5-10 Mb/s er kun relevante når du driver en webserver eller er gamer.

 

Fibernet må siges at være den mest fremtidssikre forbindelse. Vi er slet ikke i nærheden af de maksimalt mulige hastigheder med lysleder kabler. Internet over kabel-tv er en god og billig løsning hvis du allerede er tilsluttet.

 

Stofa Internet

Besøg Stofa

Annonce

 

Og hvad er prisen på Internet?

Med udgangspunkt i, at der ikke først skal lægges nye ledninger, så koster det 199,- kroner i oprettelse. Priserne for coax er fra 229,- til 429,- pr. måned. Fibernet kan du får for det samme med en 30/30 forbindelse. 600/600 koster kun lidt mere end den hurtigste coax, nemlig 499,-

 

Billigst, men Relativ dyrest, er den gammeldags forbindelse over telefon som starter med 219,- mens 50/10 koster 259,-

 

For alle Stofa Internet abonnementer gælder at der er 1 måneds opsigelse og ellers ingen bindingsperiode.

 

Hvordan er Stofas TV-pakker?

Stofa TV tilbyder 3 billig TV pakker: lille, mellem, og stor. Men du kan også vælge kanaler enkeltvis. Hvilke kanaler du kan få afhænger af adressen, da Stofa kun sender igennem antenneforeninger. Men nogle kanaler er altid med, som fx alle DR-kanaler, og TV2 er altid med.

 

Relaterede bredbåndsudbydere:

Yousee bredbånd

Hiper fiber

Fastspeed.dk

 

Stofa modem

Stofa benytter og har benyttet blandt andet disse modem.

Technicolor modem, CISCO EPC 3925, Coax. Thomson TWG 870 TZ, Coax.

 

Anmeldelser: Trustpilot

2.5/5 på Trustpilot – Vurderet af over 12.900 kunder

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Stofa A/S
CVR: 42405310
Kontakt adresse: Slet Parkvej 5-7, 8310 Tranbjerg
Mail: info@stofa.dk
Kundeservice tlf: +45 88 30 30 30
Kundeservice åbningstider Hverdage: 8-19, weekend: lukket
Support åbningstider Hverdage: 8-22, weekend & helligdage: 9 – 17
Support tlf:: +45 88 30 30 30

 

 

stofa bredbånd

 

ALLE BREDBÅND TILBUD