Udforsk Café Caramel Slagelses fantastiske brunchmenu og nyd en lækker start på din formiddag.

Anmeldelse af Café Caramel Slagelse

Cafe Caramel Slagelse facade

Anmeldelse af brunch hos Cafe Caramel i Slagelse.

Læs vores mad anmeldelser her

En mandag formiddag ankommer vi efter et ærinde i byen, og beslutter os for at prøve Cafe Caramels brunch.

Vi ankommer og bliver mødt en høflig og smilende ung tjener. Vi bliver henvist til et bord og får menukort, hvorfra vi vælger at bestille henholdsvis:

CARAMELS MORGENTALLERKEN

Røræg, bacon, pølser og ost, frisk frugt, croissant, brød og smør.

Hertil filterkaffe/the. 99,-

Og

BRUNCH CARAMEL

Røræg, bacon og pølser. Hertil toast, croissant og pandekage, lakserulle, ost, Nutella og marmelade.

Serveres med brød og smør. Dertil valgfri juice og filterkaffe eller the. 179,-

Vi bliver spurgt om drikkevarer til at starte med, og vælger begge earl Grey The. Bliver serveret hurtigt. Vi spørger efter sødetabletter i stedet for almindelig sukker, og det er intet problem. Tjeneren kommer hurtigt med tabletterne i stedet for. En lille ting for mange, men betyder meget når ens specielle behov kan opfyldes.

 

 

Begge anretninger kommer efter ca. 10-15 minutter, hvilket er super fint så man lige kan få sat sig godt til rette i de behagelige stole. Vi har bord ud til den hyggelige og pulserende Schweizerplads. Der er for øvrigt mulighed for at sidde udendørs om sommeren, hvilket må være skønt.

De to anretninger er virkelig lækre, og der er masser af indhold på begge brunch tallerkener. Faktisk lidt mere end rigeligt, men dette er vel kun et luksusproblem.

Besøg Cafe Caramel Slagelse her

Vi har nydt besøget, og kommer gerne igen næste gang turen går til Slagelse. Vi giver Cafe Caramel 5 stjerner ud af 5

5.0 out of 5.0 stars5.0

 

Flotte lokaler hos Cafe Caramel Slagelse

 

Om Caramel Cafe

I Slagelses livlige centrum, finder man Café Caramel beliggende på det livfulde Schweizerplads, omfavnet af ældre bygninger med en rig fortid. Dette sted er blevet et hyggeligt tilflugtssted, hvor komfort og varme er i højsædet. Det er et sted, hvor glædefulde øjeblikke florerer, hvilket gør det til en favorit blandt byens spisesteder, hvor vi værdsætter det at tilbringe tid med vores gæster.

Café Caramel byder velkommen mandag til torsdag fra kl. 09:30 til 22:00, fredag og lørdag fra 09:30 til midnat, samt søndag fra 09:30 til 22:00. Desuden tilbyder caféen et charmerende lokale til selskaber, perfekt til forskellige festligheder.

På deres menu finder du et bredt udvalg af delikate måltider. Glem ikke deres meget populære brunchbuffet hver lørdag og søndag fra 09:30 til 14:00, hvor du kan nyde ubegrænset mad for kun 149 kr. Det anbefales at booke bord i god tid.

Du kan kontakte Cafe Caramel – enten gennem Facebook eller på post@caramel.dk. Ring gerne på telefon nummer 58 53 33 11.

Adresse: Café Caramel Schweizerpladsen 1b 4200 Slagelse