Elcykel – køb den bedste cykel med motor til skarp pris

Vil du have en moderne cykel, der skal kunne føre dig sikkert og effektivt fra a til b, skal du overveje en udgave med batteri og motor. Cykler med motorer er blevet populære hos danskerne igennem de seneste år, og det betyder, at du i dag kan vælge mellem mange forskellige cykelmodeller, som er udstyret med motor.

Det er vigtigt, at din kommende cykel matcher dine behov i forhold til design, type og funktioner. Derfor kan det svare sig at bruge tid på at sætte sig ind i de forhold, som har størst betydning, når du vil have mest værdi med dit nye transportmiddel.

Hos Billigzonen.dk har vi samlet de bedste elcykler til mænd og kvinder. Herunder finder du en guide til køb af den rette cykel til dig, der hjælper dig med at få mest valuta for pengene.

 

e-bikes elcykler

E-bikes

Prisgaranti på Elcykler

Corwin E-bikes er din nye online leverandør af elcykler i høj kvalitet. Med mere end 20 års erfaring i cykelbranchen vil stifterne udfordre den eksisterende cykelbranche: Danskerne skal have nem adgang til et bredt udvalg af elcykler i høj kvalitet – til særdeles konkurrencedygtige priser.

Det kan vi tilbyde, fordi vores forretningskoncept er enkelt: Vi sælger udelukkende vores e-cykler via internettet. Vi håndterer alle led i processen – fra fabrik til dig. Derfor kan vi også spare alle de fordyrende mellemled væk. Til glæde for dig som køber.

 

Hvorfor købe elcykel online?

Der er flere fordele ved at købe cykel online. Køb af cykel er for de fleste mennesker en større beslutning, der kræver grundige overvejelser. På nettet får du anledning til at undersøge flere cykelmodeller og sammenligne dem med hinanden. Du kan på kort tid se flere cykler an, uden skal du forholde dig til andre mennesker, som du kender til fra shopping i fysiske butikker.

En anden fordel ved at handle online er muligheden for at finde billige elcykler. Det kan være en dyr fornøjelse at købe cykel med tilhørende motor. Ved at benytte dig af hjemmesider, der har fundet de bedste tilbud til dig, slipper du for at betale for meget for dit kommende transportmiddel. Og du undgår selv at skulle bruge timer på at afsøge flere forhandlere for at finde frem til de bedste cykler til de skarpeste priser.

Du kan genkende de bedste webshops på deres brede udvalg af cykler. Cykler med motor fremstilles til både unge og voksne, og de findes i klassiske designs og i specialudgaver (herunder mountainbike).

billig elcykel

Derfor er elcykler blevet populære hos danskerne

Der er flere grunde til, at cykler med batteri og motor ses i stigende omfang i trafikken herhjemme. Der er både økonomiske, sundhedsmæssige og praktiske fordele ved at køre på cykel med el.

Iblandt de primære årsager til cyklernes popularitet er:

  • Du kan hurtigt komme frem i trafikken
  • Du får et godt motionsredskab, der ikke belaster led
  • Du kommer til at køre miljøvenligt
  • Du slipper for udgifter til benzin og diesel
  • Du kan købe cykel med el på tilbud og spare ekstra penge

I bil kan du komme til at sidde i kø flere timer om ugen, når du er på vej på arbejde, skal købe ind, hente børn og andre gøremål. En cykel er et fleksibelt køretøj, du let og nemt kan komme rundt på i de trafikerede byer. Cykling er en god motionsform, der ikke belaster knæ. Du kan bruge dit 2hjulede transportmiddel til at skabe en sundere livsstil eller som led i at gå ned i vægt.

Det eneste du skal forholde dig til af udgift med en cykel med motor, er at lade batteriet op. På årsbasis kan der spares flere tusinde kroner ved at skifte bil ud med cykel helt eller delvist. Der findes cykler med el til alle budgetter.

 

Sådan finder du den bedste elcykel

Det har stor betydning for din anvendelsesglæde med en elcykel, at du vælger den rette model. Hvilken cykel med motor der er den bedste, er en individuel vurdering. Du kan gøre brug af disse overvejelser, når du sammenligner flere cykler på nettet:

  • Hvilken model skal min cykel være?
  • Hvor langt ønsker jeg at kunne køre på én opladning?
  • Hvor meget må mit transportmiddel koste?

Det er overvejelser i forhold til batterikapacitet og type af cykel, der har størst indflydelse på dit valg. Hos Billigzonen.dk finder du cykler med motor til både herre og damer. Derudover er der de populære mountainbikes med el, der kan give dig ekstra fremdrift, når du har brug for det i naturen.

Er det almindelig transport til og fra arbejde eller indkøb, der er dit formål med cyklen, vil det være en citybike eller en klassisk dame- eller herremodel, du skal gå efter. Er du derimod på udkig efter en cykel, du kan bruge til at komme i form og motionere med i fritiden, skal du overveje en mountainbike eller racercykel.

 

#1: Hvad er forskellen med citybike, klassisk cykel, mountainbike og racer?

De 4 mest udbredte cykeltyper er citybike, den klassiske cykel til herre og dame, mountainbike og raceren. Mens mountainbike og racer er cyklerne til motion og fritid, er citybikes og de klassiske designs det rette valg, når der skal cykles i trafikken.

Køber du en citybike eller klassisk elcykel, vil disse typisk være fuldt udstyret med tilbehør fra starten. De vil have lås, lygter, støtteben samt bagskærm, så du er klar til at tage dit transportmiddel i brug med det samme.

Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at citybikes og de klassiske cykler er tunge og besværlige at bruge til træning og motion. Mens mountainbike og racere er upraktiske at køre på i byen og trafikken. Du vil sidde mere oprejst på de klassiske cykler, der er skabt til transport. Her er det din komfort, der er i centrum for designet.

På cykler til motion sidder du i en position, hvor du er lænet frem mod styret. I fremstillingen af disse er det fremdrift og fart, der er fokus på. På elcykler til sport kan du hurtigt komme op i fart.

Alle cykler er angivet med størrelse i tommer. Din cykel skal matche din højde, så du kan køre ubesværet og ergonomisk korrekt.

 

#2: Batteri og motor

Det er en god idé at forholde sig til, hvor motoren er placeret på din cykel. Det bedste i forhold til balance og komfort er at vælge en elcykel med centermotor. Her sidder motoren placeret midt på cyklen og ligger praktisk skjult af pedaler og tandhjul. Den store fordel ved denne placering er, at du ikke mærker vægten fra motoren og batteriet, når du cykler.

Der er sammenhæng mellem motorplacering, batterikvalitet og pris. De første cykler med el havde motorer, der var placeret bagpå. Dette design kan skabe en følelse af at skulle “trække” cyklen afsted, da vægten bagpå tynger, når du ikke har batteriet aktiveret.

Det er ikke kun placering af motor, du skal forholde dig til men også type. Der er mange producenter, der fremstiller motor til elcykler. Iblandt de største er Bosch og Shimano, som begge er kendt for deres høje kvalitet.

Batteriets styrke har indflydelse på, hvor langt du kan køre på én opladning. Batteriets egenskaber er angivet i Watt. Des flere Watt, des stærkere er batteriet, og des længere kan du køre. De bedste batterier giver mulighed for at kunne køre op til 45-60km på én, fuld opladning.

 

#3: Priser på elcykler

Der er et stort prisspænd på cykler med motor. De billigste udgaver kan findes til 3.000-5.000 kroner, mens de mest eksklusive modeller sælges til over 20.000 kroner. Når det kommer til elcykler, er det værd at huske, at du investerer i både miljøvenlighed, din egen sundhed, og at du kan se frem til besparelser til transportudgifter i fremtiden.

Med en kvalitetscykel er du dækket af garanti de første år, så du ikke skal afholde udgift selv, hvis der opstår problem med batteri, motor eller byggedele. Det er en fordel for dig som forbruger, at der er mange producenter, der fremstiller de eftertragtede cykler. Det er med til at skabe konkurrence, og det giver mulighed for, at alle kan komme til at cykle smart.

Det kan være fristende at købe en billig cykel med motor med lav watt for at minimere udgiften. Dog skal du være opmærksom på, at lavprisbatterier har kortere levetid end de dyre batterier. Du kan risikere at skulle købe nyt batteri indenfor kort tid, hvis batteriet der fulgte med din cykel, ikke har den nødvendige kapacitet til dit anvendelsesformål.

Vil du spare penge uden at gå på kompromis med kvalitet, skal du gå efter cykler på tilbud.

 

Køb elcykler billige priser

Derfor kan du købe elcykel på tilbud

Når du køber cykel på tilbud, kan du få samme kvalitet og egenskaber på dit nye transportmiddel, som hvis du skulle give fuld pris. Der kan være forskellige grunde til, at forhandlere vælger at sætte et udvalg af deres cykler med motorer på tilbud. En af de største årsager til tilbuddene skyldes, at der er kommet nye cykler hjem til forhandlerne, som skal gøres plads til på varelagrene. For at få plads bliver udvalgte cykler sat ned i pris, så de bliver mere attraktive at købe for kunderne.

En anden kilde til at du kan købe kvalitetscykler med motorer på tilbud er, når forhandlere laver kampagner. Det kan f.eks. være i forbindelse med fødselsdag, jul eller black friday.

Du kan spare op til 30% af den oprindelige salgspris ved at handle på tilbud.

 

Værd at vide om mountainbike elcykler

Har du planer om at skabe positive forandringer i din livsstil? Eller ønsker du at dyrke motion på en måde, som hverken belaster ankler, knæ eller hofter? Cykling er en skånsom motionsform, der er ideel til at styrke både hjerte og kredsløb. Det gode ved cykling er, at du selv bestemmer, hvor du skal køre, hvor langt du skal køre, og hvor mange udfordringer der skal være på din rute.

Mountainbike med elmotor kan være det bedste valg for dig, der vil have succes med din træning. Du kan hurtigt komme op i fart på din cykel, og du kan slå batteriet til og fra efter behov. Alle mountainbikes med el har motoren placeret i kranken (det vil sige “centermotor”).

Din mountainbike tager sig mere stilren og enkel ud end citybikes og de klassiske herre- og damecykler, da de leveres uden tilbehør. Det er vigtigt, at du vælge en motionscykel med el, der har et højkvalitetsbatteri. Motoren skal kunne holde til at hjælpe dig frem, når du har brug for det, og den skal kunne fungere i lang tid på én opladning.

 

Hvilke elcykler er bedst i test?

Det er cyklernes kvalitet, der er den primære faktor, når det kommer til at kåre dem, der er de bedste. Hvert år laves der tests, som kårer elcykler i forhold til kvalitet, design og egenskaber. En Gazelle elcykel er én af de modeller, som er med i mange bedst i test anmeldelser. Gazelle producerer cykler med motorer af de bedste og mest slidstærke komponenter. Du får lang garanti på din Gazelle cykel, hvilket er en praktisk og økonomisk fordel for dig, uanset om du skal bruge din cykel til transport eller motion.

 

Se alle Cykel tilbud