Din bilforsikring er din bedste ven

Rigtig mange af os har en bil, som er en vigtig og uundværlig brik i vores hverdag. Hvad end vi bruger den i forbindelse med arbejde, børn eller fritid, er det svært at klare sig uden, når man først har fået en. Derfor er det også fundamentalt, at bilen virker, som den skal.

 

Se hvilke forsikringer vi tilbyder her

 

Bliver den skadet eller, endnu værre, totalskadet, er det meget vigtigt, at man har en god og pålidelig forsikring, som kan træde til. For selvom man altid tænker ”det sker ikke for mig”, så er det ret godt at være på den sikre side.

 

Få 3 helt uforpligtende tilbud fra forsikringsselskaber og find den bedste og billigste forsikring. 

 

Hver tredje betaler for meget i forsikring, så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget. Det er gratis og enkelt. 

 

  • Vælg forsikringstyper
  • Modtag 3 gratis tilbud
  • Vælg den bedste og billigste forsikring

 

Få dine 3 tilbud – klik her!

Annonce

 

Hvornår dækker bilforsikringen?

Hvis man tegner en fuld bilforsikring, dækker den alle skader, som bilen kan pådrage sig. Man kan dog vælge kun at tegne ansvarsforsikring, hvilket er lovpligtigt. I det tilfælde dækker forsikringen kun de skader, man eventuelt påfører andres biler ved uheld.

 

En kaskoforsikring er god at have, fordi den dækker skaderne på din egen bil. Som regel er der en mindre selvrisiko, man selv skal betale, inden kaskoforsikringspræmien udbetales. Ansvars- og kaskoforsikringen er nok de mest velkendte bilforsikringer, men der findes også andre, som kan være rigtig nyttige i forskellige situationer. Dem kan du læse mere om nedenfor.

 

bilforsikring tyveri

 

Delkasko og førerulykkesforsikring

Delkaskoen dækker skader på din bil, som ikke tilføres under kørsel. Det kan for eksempel være, hvis din bil bliver påkørt, imens den er parkeret, eller hvis det udøves hærværk mod den. En delkasko kan derfor være en rigtig god sikkerhed mod hændelser, man ikke selv er herre over.

 

En førerulykkesforsikring passer på dig som bilist. Kommer du til skade i et uheld, hvor du er den eneste involverede part, dækker denne forsikring dine personskader. På den måde er du sikker på, at du ikke pludselig står og skal lægge en masse penge ud selv, hvis du kommer til skade.

 

Husk at få vejhjælpsforsikring

At køre uden vejhjælp kan være temmelig urosvækkende. Man satser hele tiden på, at intet går galt, men man ved jo aldrig, om dækket pludselig punkterer midt på motorvejen. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man ikke har vejhjælp, og så er gode råd også dyre. Med en vejhjælp forsikring kan du køre motorvejene tynde, uden at du skal bekymre dig.

 

Du kan både få starthjælp, hjulskift, brændstofudbringning eller låseservice. Ligeledes kan du som regel få buksering af dig og bilen, hvis den skal på værksted. Det kan derfor være en rigtig god investering, som tjener sig hjem, allerede første gang du får brug for vejhjælpen.

 

Fuldstændig sikkerhed ved uheld

Et uheld eller en skade på bilen er frustrerende nok i sig selv, og det sidste, du har brug for i sådan nogle situationer, er at skulle slås med store udgifter og frustrerende processer. Du gør derfor dig selv en tjeneste ved at vælge en forsikring, der dækker i de fleste af de tilfælde, du kan komme ud for. Det koster selvfølgelig lidt mere end en ansvarsforsikring alene, men til gengæld vil du takke dig selv, hvis du pludselig står med en smadret front.

 

Det er selvfølgelig aldrig sjovt, hvis noget går galt, men med en fornuftig bilforsikring bliver det ikke så slemt, som det kunne have været. Selvfølgelig er det en god ide at sætte sig ind i, hvilket omdømme de forskellige forsikringsselskaber har. Det kan være irriterende at skulle skifte selskab efter et år, fordi man ikke bryder sig om servicen.

 

Derfor er forarbejde et nøgleord, når du skal forsikre din bil. Når først forsikringen sidder der, skal du heldigvis ikke bruge meget mere tankekraft på den. Hvis du er heldig, får du aldrig brug for den – men det er altså godt at være sikker, hvis uheldet er ude!

 

SE ALLE FORSIKRINGSSELSKABER