Forsinket fly? Flyhjælp henter dine penge hjem!

 

Læs mere om Flypenge.dk her

 

 

flyhjælp

Om Flyhjælp

Flyhjælp har eksisteret siden 2014 og hjælper i dag flypassagerer i Danmark, Sverige og Norge med at få kompensation for deres forsinkede flyrejser overalt i verden.

 

De har i dag hjulpet over 90.000 rejsende med at få penge tilbage fra forsinkede fly. De har i dag indhentet kompensation for over 100 millioner kroner til flyrejsende.

 

De har en stor kundetilfredshed som kan aflæses længere nede på siden. Her har de flotte anmeldelser på både Trustpilot, Facebook og Google.

 

Flyhjælp hjælper flypassagerer med at sikre økonomisk kompensation for flyforsinkelser, aflysninger og overbookinger. De er eksperter på områdets jura og står for kommunikationen med flyselskaberne, som ofte er tilbageholdne med at udbetale kompensation.

 

I dag er man berettiget til op mod 4.500 kr. i kompensation, hvis ens flyafgang er blevet aflyst, overbooket eller forsinket med mere end tre timer ved ankomst – inden for de sidste 3 år.

 

Er du også træt af forsinkelser og aflyste fly?

 

Flyhjælp hjælper dig med at få kompensation, hvis dit fly har været forsinket, overbooket eller aflyst. Du kan gå hele 3 år tilbage – har du penge liggende i skuffen?

 

Flyhjælp er eksperter på områdets jura og vinder 92% af alle deres opstartede sager! De hjælper dig ud fra et “no cure – no pay” princip, så du betaler kun for deres juridiske hjælp, såfremt du får kompensation.

 

Du kan også få erstatning på hotel, transport samt mad og drikke, hvis bare du har kvitteringerne.

Anmeldelser på Trustpilot

På Trustpilot har de 5 ud af 5 stjerner og bedømmelsen Fremragende.

Deres Google anmeldelse ligger på 4 ud af 5 stjerner.

På Facebook har de fået 4.2 ud af 5.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Flyhjælp.dk
Hjemmeside: Besøg her
Adresse: Dronningensgade 66, 3 sal, 1420 København K
E-mail: kundeservice@flyhjaelp.dk
Tlf Privat: + 45 82 82 90 90
Åbningstider: Mandag – torsdag: kl. 10 -17, fredag 10 – 12.30, weekend lukket