Sammenlign billige lånealternativer til Alfalån.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Hvorfor vælge Alfalån?

Har du lyst til at lade Alfalån hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed, så har du rig mulighed for at indgå en fordelagtig låneaftale. Alfalån eksisterer for at afhjælpe netop dette ønske. Og har du mod på at tage et lån på mellem 3.000 og 75.000 kr. med fast lav rente, så er Alfalån måske den rigtige låneudbyder for dig.

 

Det er meget enkelt at foretage et lån hos Alfalån. Processen kan inddeles i 3 lette og hurtige trin:

 

  1. Angiv hvilket beløb du ønsker at låne, og hvor lang en låneperiode du ønsker at tilbagebetale over.
  2. Angiv kontakt- og bankoplysninger.
  3. Afvent svar på din ansøgning og få pengene leveret hurtigt. Du får typisk svar på ansøgningen indenfor bare 30 sekunder, og pengene ind på din konto kl. 14.00 dagen efter.

 

 

Det er let at foretage ansøgningen, og ombestemmer du dig efter indsendt ansøgning, kan du altid vente med at foretage lånet. Ansøgningen er nemlig ikke bindende. Du er først bundet, når låneaftalen er underskrevet via NemID. Og selv da har du 14 dages fortrydelsesret, som du frit kan benytte dig af, hvis du kan tilbagebetale lånet indenfor denne periode.

 

Taget du et lån hos Alfalån, vil du få en fast debitorrente. Det vil sige, den rente du betaler for at få lov til at tage lånet. Skønt flere aspekter af lånet afhænger af, hvilket beløb du ønsker at låne, samt hvor lang en låneperiode du ønsker, vil debitorrenten være den samme. Alfalåns kreditvurdering betyder naturligvis også noget for, hvordan dit specifikke lån kommer til at se ud, men den faste debitorrente er på 22,35 %.

 

Du får svar på din ansøgning så hurtigt, fordi ved helt op til 98 % af tilfældene behøver de ikke gøre en manuel vurdering af dit lån, og du kan derfor få svar på blot 30 sekunder i de fleste situationer.

 

Alfalån med fast lav rente og hurtig udbetaling

Står du pludselig og behøver en lille smule ekstra penge på kontoen? Du behøver måske økonomisk tilskud til at købe bil, eller at betale indskuddet til en ny lejlighed? Årsagen er ligegyldig, hvis du tager dit lån hos Alfalån.

 

Her får du nemlig et lån uden krav om sikkerhed eller krav om redegørelse for, hvad pengene skal bruges til. Du får altid en fast lav rente og pengene udbetalt hurtigt.

 

Hvilke krav stiller Alfalån til sine kunder?

Som enhver ansvarlig låneudbyder har Alfalån en række regler og krav som skal følges, om man ønsker at være kunde hos selskabet.

 

Noget som gør at Alfalån adskiller sig fra andre låneudbydere online er, at du har mulighed for at foretage din ansøgning anonymt. Der er intet krav om at indberette navn og adresse, du skal bare bekræfte din identitet gennem NemID.

 

Det sikrer, at de får adgang til dine relevante skatteoplysninger, så det er lettere at foretage en god vurdering af dine muligheder for at tilbagebetale et eventuelt lån. Det er derfor et krav, at du har NemID.

 

Det er også et krav, at du er fyldt 18 år og er myndig, samt at du har fast arbejde og en årlig indkomst på over 150.000 kr. Det er dertil også et krav, at du ikke er registreret i et skyldnerregister som eksempelvis RKI.

 

Det er dog ikke et krav, at du ansøger alene. Det kan være fordelagtigt at ansøge flere sammen for i fællesskab at kunne nå de opstillede krav for at tage et lån. Det kræver selvfølgelig at ingen af ansøgerne er umyndige eller registreret i RKI eller Debitor Registret. Men jeres sammenlagte indkomst kan gøre det lettere at nå målet. Derfor kan det være smart for samlevende at foretage lån sammen.

 

Vær opmærksom på, at ved afslag af låneansøgning får du ingen begrundelse, men kan gå ud fra, at du ikke opfylder lånekriterierne.

 

Hvem er Alfalån?

Alfalån driver et samarbejde med Basisbank A/S, som er en af de helt store online udbydere af lån. Udover at have stærk støtte fra en økonomisk stabil samarbejdspartner er Alfalån også selv et selskab som har vist sig pålidelig.

 

Alfalån har tilbudt lån siden år 2000, og har derfor rig erfaring med at foretage fordelagtige lån til sine kunder. Alfalån beskriver sig selv som et: ”Uafhængigt formidlingsselskab for finansiering til private.” Og det er en beskrivelse som rammer plet.

 

Er du blevet interesseret i at foretage et lån på op til 75.000 kr. hos Alfalån til en fast debitorrente?

 

Alfalån A/S

Lånebeløb: Udbetaling fra  3.000 til 75.000 kr.
Afdrag over: 1 til 6 år
Krav: Du skal være mindst 18 år for at ansøge
Personer i RKI og Debitor Registret kan ikke låne.
Du skal have en indtægt på mindst 150.000 kr. om året
Udbetaling bank: Lånet bliver udbetalt af Basisbank
Lån udbetales kun i hverdage, ingen udbetaling i weekenden
Du skal bruge NemID for at låne

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Deres anmeldelse ligger på Middel hos Trustpilot.
Der afventes stadig for den første anmeldelse på Google

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Alfalån A/S
CVR:  21548995
Adresse: Tigervej 31, 4600 Køge
Mail: info@alfalaan.dk
Tlf: +45 70 20 00 66
Åbningstider
Hverdage: 9-21
Weekend: 9-17

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET