Sammenlign billige lånealternativer til et Gokredit lån.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Gokredit – Lån let helt uden spørgsmål. Betal tilbage om 1 måned.

Gokredit lån

 

Hvad kan GoKredit tilbyde dig?

GoKredit giver dig mulighed for at låne penge til netop det, du står og ønsker dig. Det kan være alt fra en ny bil eller en ny smartphone til boligtilbehør eller nye sko. Faktisk behøver du ikke engang helt selv at være klar over, hvad du ønsker at bruge de lånte penge på, inden du låner.

 

Det skyldes, at der hos GoKredit ikke er noget krav om, at du skal oplyse, hvad du agter at bruge pengene på, inden du låner dem. Hertil kommer, at du ikke skal kunne stille nogen form for sikkerhed.

 

Dette er en af de helt afgørende forskelle mellem et kviklån og et traditionelt banklån og en af de centrale årsager til, at så mange vælger et kviklån i stedet for at gå i banken. Låneprocessen bliver nemlig både hurtigere og nemmere, når du kan låne uden at stille sikkerhed.

 

Du har mulighed for at låne fra 3000 kroner af gangen helt op til 10.000. Står du blot og mangler et par tusinde, er GoKredit altså et fordelagtigt valg, mens tjenesten altså også giver dig mulighed for at låne til større køb.

 

Hos GoKredit gør de meget ud af, at du som kunde hele tiden skal være bevidst om, hvad du siger ja til. Derfor fremgår det månedlige tilbagebetalingsbeløb, det samlede tilbagebetalingsbeløb og renter altid klart og tydeligt, inden du låner.

 

Hvem kan låne hos GoKredit?

De fleste voksne mennesker har mulighed for at låne penge hos Gokredit, men der vil altid være en række sikkerhedskrav, som er til dels for at beskytte dig, så du ikke optager lån, der vil stille dig i en problematisk økonomisk situation og dels for at sikre, at de penge, som udlånes bliver tilbagebetalt igen.

 

Relativt set er der dog tale om ganske få krav til dig som låner, hvis du ønsker at benytte dig af GoKredit. Netop dette er en af de bærende årsager til, at så mange vælger den type lån, som de kan tilbyde frem for et traditionelt banklån.

 

Først og fremmest er det påkrævet, at du er mellem 25 og 69 år gammel. Herudover er det er krav, at du har NemID. Det skyldes, at dit NemID anvendes som et afgørende led af din låneansøgning, fordi det giver GoKredit adgang til en række af dine skatteoplysninger, som anvendes i den overordnede kreditvurdering af dig som låner.

 

Når GoKredit har brug for at lave en kreditvurdering af individer, som anmoder om minilån, skyldes det netop, at man så vidt muligt vil sikre sig, at det pågældende individ er i stand til at tilbagebetale lånet.

 

Som et led i kreditvurderingen af låneansøgere, tjekkes det også, om den pågældende ansøger står registreret som dårlig betaler i enten RKI eller Debitor Registret. Er du registreret dårlig betaler, kan du således ikke gøre brug af deres lån. Til sidst er et centralt krav, at du ikke allerede har udbetalte lån hos GoKredit.

 

Udbetaling og afbetaling information

Lån/kredit udbetaling:  Lån fra 3000 til 10.000 kr.
Gode grunde til at låne her: Hurtig kviklån udbetaling med NemID
AldersKrav: Du skal være 25 år for at ansøge om et lån er.
Du kan ikke låne penge hvis: Er registreret i RKI/Debitor Registret.

 

Hvem er GoKredit?

GoKredit ApS er en danskejet virksomhed. Virksomheden blev etableret i februar 2005. Ledelsesteamet består af Christina Trauboth og Zeltite Cimermane, som begge har tidligere erfaring med kviklånsvirksomhed. Med stiftelsen af GoKredit ønskede de at skabe en tjeneste, der kunne give danskerne adgang til nemme, sikre og enkle lån, som de kunne anvende, som de ønskede. Denne ambition er de lykkedes med, og i dag har rigtig mange tilfredse kunder.

 

GoKredit kan altid kontaktes – både inden og under låneprocessen og efter du har optaget lånet. Kontakter du kundeservice, vil virksomheden dygtige og venlige personale sidde klar til at besvare alle de spørgsmål, du eventuelt måtte sidde inde med. Henvendelser til kundeservice sker telefonisk eller via mail og kan således ikke foregå ved personligt fremmøde på virksomhedens adresse i Kastrup.

 

GoKredit er registreret hos Finanstilsynet og medlem af Dansk Kredit Råd, hvilket er din garanti for en tryg og sikker låneoplevelse. Ud over at virksomheden stiller krav til sine lånere, fremgår af GoKredits hjemmeside desuden en række krav, som virksomheden stiller til sig selv som pengeinstitut.

 

Herunder fremgår et ønske om en høj grad af gennemsigtighed, som lader kunderne være bevidste om de krav og forpligtelser, de siger ja til, når de optager et lån hos GoKredit. I praksis foregår dette ved, at alle disse forpligtelser, frister og priser fremgår klart og tydeligt af hjemmesiden, og at du som kunde oplyses om disse – både når du ansøger om lån via din computer, din mobil, og når du kontakter kundeservicen fra Gokredit.

 

Trustpilot anmeldelse.

Brugernes anmeldelse på Trustpilot er på 2 ud af 5 stjerner.

 

Kundeservice, kontakt adresse og åbningstider

Kontakt Adresse: Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup
Mail: kundeservice@gokredit.dk
Tlf nr: +45 71 99 10 03
Åbningstider: Mandag – fredag 9 – 16, weekend lukket

 

gokredit

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET