Sammenlign billige lånealternativer til Lånlet.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Hos LånLet kan du låne fra 7000 helt op til 75.000 kroner og selv vælge, hvor længe du vil have til at tilbagebetale lånet.

Lånlet

 

Om Lånlet

LånLet er en af de mange online låneudbydere, som er kommet til i løbet af de seneste år. Mens man før i tiden først og fremmest gik i banken, når man ønskede at låne penge, har den stigende brug af internettet resulteret i, at det er blevet meget populært at anvende muligheden for at låne penge hos online låneudbydere. Denne stigende popularitet kan sandsynligvis først og fremmest forklares med, hvor nemt og hurtigt det er at optage disse lån set i relation til de traditionelle banklån.

 

LånLet er låneformidler for Basisbank, som er en danskejet internetbank. Det er altså denne bank, der låner dig penge, når du via LånLet ansøger om et lån. Virksomheden er fysisk placeret i København SV, mens dens konkrete forretning udelukkende finder sted digitalt.

 

Der kan være mange gode grunde til at låne penge. Førhen ville dette lån foregå gennem den private bank, men de nye online låneudbydere såsom LånLet gør det muligt væsentligt hurtigere at låne penge. Dette er en meget stor fordel, hvis du står og mangler et givent beløb akut.

 

Har du besluttet dig for at optage et lån, og har du besluttet dig for at gøre det gennem LånLet, skal du først og fremmest sende en låneansøgning. Det kan du gøre ganske enkelt fra LånLets overskuelige og brugervenlige hjemmeside. Her skal du først og fremmest vælge, hvilket beløb, du ønsker at låne.

 

Hvordan foregår låneprocessen hos LånLet?

LånLet er et særligt hurtigt alternativ at vælge – også set i relation til andre online låneudbydere. Når du har sendt din ansøgning, får du med samme svar på, hvorvidt ansøgningen er godkendt. Godkendes ansøgningen, vil du have det lånte beløb disponibelt på din konto dagen efter. Der er derfor stort set ingen ventetid, når du vælger Lån Let, og du kan hurtigt få råd til det, du måtte stå og mangle eller ønske dig.

 

Hos LånLet er der fuld gennemsigtighed og hele låneprocessen er præget af en overskuelighed. Du kan derfor med det samme se, hvad du forpligter dig til, når du låner et givent beløb og vælger en given tilbagebetalingsperiode. Du kan nemt få overblik over den månedlige ydelse, renter og meget mere.

 

Når du har valgt et beløb og en tilbagebetalingsperiode, skal du i låneansøgningen angive en række oplysninger om dig selv. Disse oplysninger indgår i vurderingen af, hvorvidt du kan godkendes til at optage det ønskede beløb.

 

Hos LånLet kan du låne uden sikkerhed. Det betyder, at du – modsat hvad der gør sig gældende i en traditionel bank – ikke skal kunne redegøre for din økonomiske situation eller stille anden form for sikkerhed for lånet i form af eksempelvis ejendom med økonomisk værdi. Du behøver desuden heller ikke angive, hvad du ønsker at anvende det lånte beløb til.

 

Når du har sendt låneansøgningen, behandles den i løbet af få sekunder, hvorefter du vil få svar på, hvorvidt den er godkendt. Godkend den, modtager du det lånte beløb næste dag.

 

Hvem er LånLet?

Lånlet APS
En stor fordel ved at låne hos LånLet er desuden, at det er muligt at låne uden sikkerhed. Dette betyder dels, at låneprocessen bliver endnu hurtigere og mere effektiv, fordi der er væsentligt færre dokumenter og lignende, som skal kunne fremvises og gennemses.

 

Det betyder desuden, at du ikke behøver at kunne redegøre for, hvad du ønsker at bruge det lånte beløb til – hverken når du låner 7000 kroner, eller når du låner 75.000 kroner. Dette giver en væsentligt større frihed, end hvad der gør sig gældende, når du går i banken for at låne penge. Det eneste væsentlige krav for at låne hos LånLet er, at du ikke er registreret dårlig betaler.

 

Hos virksomheden har man stort fokus på tryghed og tilfredshed hos kunderne. Derfor er der i løbet af hele processen mulighed for at stille spørgsmål til LånLets dygtige personale. Personalet kan besvare de spørgsmål, du eventuelt måtte have dig og i øvrigt rådgive dig, når det kommer til, hvad der er fornuftigt, hvis du ønsker at optage et lån.

 

Lånlet udbetaling og afdrag information.

Lån/kredit udbetaling:  7.000 til 75.000 kr.
Afbetaling af kredit: 1 til 6 år
AldersKrav: Du skal kun være 18 år for at ansøge om et lån
Hvis du er registreret i RKI/Debitor Registret kan du ikke låne penge.
Ansøg nu og få pengene i morgen.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Google er de anmeldt til 4 ud af 5 stjerner
Trustpilot vurdering og bedømmelse er God.

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Kundeservice kontakt adresse: Teglholm Allé 15, 2450 København
Mail: adm@laanlet.dk
Tlf nr: +45 70 20 58 22
Åbningstider: Mandag – fredag: 8-21, lørdag 10-17 , søndag 10-17

 

lånlet logo

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET