Sammenlign billige lånealternativer til Lendon.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Om Lendon

Lendon lån tilbyder services, hvis du er på udkig efter enten et billigt kviklån, afdragslån eller kassekredit.

 

Prøv et lån hos Ekspertlån

Med deres kviklån kan du som førstegangs kunde låne op til 6.000 kr., og som eksisterende kunde er der mulighed for at låne helt op til 10.000 kr. Endvidere får du som ny kunde en periode på 30 dage, hvor lånet er helt og aldeles rentefrit.

 

Deres kassekredit byder på tilgængelige pengesummer på helt op til 15.000 kr., og du tilbydes, lige såvel som ved kviklånet, 30 dage fuldkommen rentefrit. Dertil skal du kun betale månedlige renter indtil ordningens indfrielse, og der er derfor ingen årsag til at bekymre sig omkring skjulte ekstraudgifter.

 

Afdragslånene hos Lendon lån fungerer som en form for loyalitetstilbud til allerede etablerede kunder på hjemmesiden. Med et afdragslån kan du få en kredit på hele 20.000 kr., og dit månedlige afdrag planlægges alt efter dit personlige budget.

 

Samlet set er der således masser af valgmuligheder, uanset om du er til den ene eller den anden form for lån eller kassekredit. Endeligt er der tale om en yderst populær långiver med høj fokus på sikkerhed og kundeservice, hvilket ligeledes afspejler sig i deres kundeanmeldelser på Trustpilot.

 

Lendon lån – kassekredit, kviklån eller afdragslån

Lendon lån er en glimrende mulighed for at låne penge på dine præmisser – du vælger nemlig fuldkommen selv, hvordan din ordning skal se ud, og hvorvidt der skal være tale om et kviklån, et afdragslån eller alternativt en kassekreditsløsning.

 

Dertil bestræber de sig evigt og altid på at operere så hurtigt som overhovedet muligt, så du både får hurtigt svar på din ansøgning og pengene udbetalt på ganske kort tid.

 

Hvilke betingelser er der for at låne hos Lendon lån?

Uanset om du er på jagt efter et hurtigt kviklån, et billigt afdragslån eller en fordelagtig kassekredit, skal du naturligvis imødekomme et par væsentlige krav.

 

Herunder er det for eksempel særligt centralt, at du kan dokumentere dit danske statsborgerskab i form af CPR-nummer såvel som en dansk adresse. I forlængelse af dette skal du også være indehaver af en dansk bankkonto, have dit eget personlige NemID (hvilket anvendes til at underskrive lånet) og som minimum være 21 år gammel.

 

For at du kan blive kontaktet nemt og problemfrit, skal du også oplyse dit danske telefonnummer og din e-mailadresse, og aftalen kan ligeledes kun gå igennem, hvis du har et betalingskort (enten MasterCard, Dankort eller VISA).

 

Sidst, men ikke mindst, må du på ingen måde være registreret i et skyldnerregister – dette kunne for eksempel være RKI eller Debitorregistret.

 

Hvem er Lendon?

Lendon tilhører virksomheden Creamfinance Denmark ApS, som har hovedsæde i København S på Lergravsvej 53. Via Lendon.dk udsteder de hurtige minilån uden renter og kassekredits ordninger på en enkel og effektiv internetplatform, der giver kunderne mulighed for at lave deres egen brugerprofil.

 

Som allerede nævnt har de en række af gode tilbud til helt nye kunder, men de gør samtidigt også en masse ud af at belønne deres trofaste kundeskare. Altså er der rigeligt med årsager til både at give dem en chance i første omgang og dernæst være loyal – det bliver nemlig med garanti belønnet, hvis du eksempelvis er interesseret i deres version af et afdragslån.

 

Og i og med at der er en rentefri periode på 30 dage, kan du i princippet sagtens prøve deres tjeneste af fuldkommen gratis – omvendt kan du dog ligeledes vælge at lade kassekreditten løbe lidt længere, såfremt du er tilfreds med ordningen.

 

Hvis du er interesseret i at kontakte Lendon, kan du enten ringe til dem, eller skrive til dem via enten Facebook eller deres egen hjemmeside. De kan træffes på telefonnummeret: 44224664 i tidsrummet kl. 8 til 18 i hverdage og mellem kl. 10 og 15 på lørdage.

 

Hvordan ansøger man?

Ansøgningsprocessen afhænger naturligvis af, hvorvidt du vælger den ene, anden eller tredje løsning. Såfremt du vælger et kviklån, skal du igennem følgende tre trin:

 

Trin 1: Vælg dit ønskede kviklån og udfyld dernæst ansøgningsformularen.

Trin 2: Bekræft din ansøgning med NemID.

Trin 3: Når lånet bliver godkendt, bliver pengene overført automatisk.

Hvis du i stedet for ønsker kassekredit, er det disse tre trin, du skal følge:

Trin 1: Vælg din ønskede kassekredit og udfyld registreringsformularen.

Trin 2: Modtag og anvend et midlertidigt password og underskriv dernæst med NemID.

Trin 3: Vent på at aftalen bliver godkendt og kreditten overføres.

Ansøgningsprocessen til afdragslån forløber på følgende måde:

Trin 1: Log på din eksisterede kundeprofil.

Trin 2: Udfyld ansøgningsformularen.

Trin 3: Når aftalen går igennem, modtager du din kredit.

 

Lendon udbetaling & alderskrav.

Lån/kredit udbetaling: Lån 500 til 15.000 kr.
Nye kunder får 30 dage rentefrit lån.
AldersKrav: Du skal være 20 år for at ansøge om et lån
Du kan ikke låne hvis: Er registreret i RKI/Debitor Registret.
Drives af: Creamfinance Denmark APS

 

Når du skal ansøge om et kviklån hos lendon så kan du låne med dit NemID. Lendon tilbyder SMS lån på 15.000 kr. Du kan hurtig og nemt låne på Lendon.dk og du kan have pengene i løbet af 48 timer. Du kan få et billigere lån hvis du betaler tilbage inden for 30 dage. Så snart du har fået dit lån udbetalt på måske 10.000 kr. så er det dig selv der bestemmer hvad dit lån så skal bruges på.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Trustpilot anmeldelser giver dem bedømmelsen God
Her er der ingen anmeldelser på Google.

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Kundeservice kontakt adresse: Lergravsvej 53, 2300 Københavns S
Mail: info@lendon.dk
Tlf nr: +45 44 22 46 64
Åbningstider: Mandag – fredag: 8-18, lørdag 10-15 , søndag lukket

 

lendon logo

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET