Sammenlign billige lånealternativer til et Minifinans lån.

 

Adservice Comparison Feed: Could not find feed with ID "bizlaan"
Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Minifinans lån op til 12.000 kroner.

Få pengene inden for 2 døgn.

Ingen lånetilbud fra Minifinans pt. Prøv et Lendme lån

 

minifinans logo

 

 

Om Minifinans

Minifinans låner dig op til 12.000 kr. på kun 48 timer

Minifinans giver dig lån fra 500 – 12.000 kr. Og du får svar med det samme.

Deres lån dækker de fleste behov, da det både er et forbrugslån, Kviklån og smslån i et.

Når du ansøger her får du altid et hurtigt svar på din låneansøgning.

En nem og enkel ansøgnings proces.

 

Hvordan låner man hos MiniFinans?

Låneprocessen hos MiniFinans er som sagt karakteriseret ved at være ganske nem at give sig i kast med. Med det sagt, kan det naturligvis aldrig skade at vide besked på forhånd, så du kender til processen fra starten af.

 

Trin 1: Først og fremmest skal du oprette en profil på hjemmesiden for at komme i gang. Dette vil samtidigt være den platform, du kommer til at anvende til at holde dig opdateret på dine hurtige lån og til at tilbagebetale, samt eventuelt forlænge, dine SMS lån.

 

Trin 2: Dernæst er du klar til at udfylde selve ansøgningen og underskrive aftalen med NemID, hvilket tages i brug for at garantere de absolut bedste sikkerhedsforanstaltninger for kunden såvel som långiveren selv.

 

Trin 3: Når der er gået 48 timer, kan du logge ind på din profil og endeligt bekræfte lånet, hvorefter pengene vil blive sat direkte ind på din NemKonto.

 

Trin 4: Afslutningsvist modtager du den lånesum, du har anmodet om, og du er fri til at bruge pengene til det, du nu engang lyster.

 

 

Hvad får du?

MiniFinans tilbyder først og fremmest en ganske simpel og hurtig låneproces, som er lige til at gå til. Faktisk vil det højst komme til at tage dig et fåtal af minutter, hvis du ønsker at sende en låneansøgning af sted.

 

Som navnet antyder, tilbyder MiniFinans desuden udelukkende mindre lånebeløb, hvilket er én af de primære årsager til, at processen kan forløbe så effektivt og smidigt. Alt i alt kan du låne mellem 500 kr. og 12.000 kr., og pengene kan være at finde på din konto inden for blot to døgn.

 

Det er således en perfekt långiver, hvis du står og mangler penge akut eller blot har set dig varm på en bestemt investering, som der i øjeblikket ikke er midler til på bankkontoen.

 

Selve konceptet bygger således på, at du med fordel kan tage et mindre lån, når du har brug for lidt ekstra kapital – og når måneden så er slut, og lønsedlen bliver udskrevet til din konto, kan du nemt og hurtigt betale det lånte beløb tilbage.

 

Dertil er det en gevaldig fordel, at du kan se de samlede omkostninger ved lånet lige fra starten af. Med andre ord kommer der ikke lige pludseligt et skjult gebyr.

 

minifinans logo

 

Hurtige og billige online lån

MiniFinans er én af Danmarks førende långivere, når det kommer til hurtige, simple og billige online lån. Hos dem foregår låneprocessen nemlig nemt og smidigt, og alt, du skal bruge for at bekræfte lånet, er dit NemID.

 

Der er ligeledes tale om en långiver, som kan bryste sig med et højt sikkerhedsniveau, hvilket naturligvis er essentielt for enhver kundetransaktion.

 

Hvad kræver det at låne penge hos MiniFinans?

Én af de store fordele ved at låne penge hos en udbyder som MiniFinans frem for hos en konventionel bank er, at de ikke blander sig i, hvad du ønsker at bruge dine penge til.

 

Ikke desto mindre er der naturligvis en række krav, som du bliver nødt til at imødekomme for at få godkendt din ansøgning. For eksempel er det fundamentalt, at du har et dansk CPR-nummer, en dansk adresse, samt et NemID og dertilhørende NemKonto.

 

Derudover er det særligt centralt, at du ikke står i RKI, at du opfylder en række grundlæggende krav vedrørende kreditvurdering, og at du ikke har en oprettet kredit hos Kassekreditten.

 

Endeligt er det selvfølgelig vigtigt, at du angiver nogle reelle kontaktoplysninger – herunder et dansk mobiltelefonnummer og en e-mailadresse, der vel og mærke skal være aktiv.

 

Altså kommer du af åbenlyse årsager ikke udenom, at du bliver nødt til at imødekomme et par krav for at låne penge hos MiniFinans. Der er imidlertid tale om relativt små krav, som immervæk er på et betydeligt mindre detaljeret niveau end i forbindelse med et banklån.

 

Hvem er MiniFinans

MiniFinans er et danskejet brand, der har til formål at tilbyde danskerne hurtige, sikre og kortfristede lån. Brandet tilhører Finans 247 ApS, som har adresse på Bredgade i København K og er registreret hos Finanstilsynet.

 

Af deres hjemmeside fremgår ét af firmaets centrale grundprincipper: ”Det skal være nemt og trygt at låne”, hvilket sammen med idealet om lynhurtige svar på låneansøgninger og det manglende krav om at stille kunderne til sikkerhed er selve kernen i brandet.

 

Alternativt kan du drage fordel af at tage et nærmere kig på de forskellige tabs på hjemmesiden, der blandt andet indeholder en guide til låneprocessen samt en FAQ med de allermest gængse spørgsmål og svar.

 

 

Dette skal du bruge.

Disse oplysninger skal du have klar når du skal ansøge.

 • De skal bruge dit CPR-nummer
 • De skal have dit bankkonto nummer
 • Din E-mail adresse
 • Dit telefon nummer hvad de skal ringe til dig
 • Dit budget skal de bruge
 • Hvad dit navn er
 • Hvor meget du ønsker at låne af dem
 • Hvornår du ønsker at betale lånet tilbage

 

Krav.

 

Disse krav er der for at optage et hurtig lån.

 

 1. Du skal dokumentere din indkomst
 2. Du skal være 21 år gammel for at kunne ansøge om lån
 3. Er du i RKI og Debitorregisteret afvises din låneansøgning
 4. Du skal betale dit lån tilbage på en gang, altså hele lånebeløbet.

 

 

Minifinans Låneinformation udbetaling

 

 • Du får pengene overført til din konto indenfor 48 timer
 • Afbetaling af lånet løber over max 30 dage
 • Simpel tilbagebetaling af dit lån
 • Du bestemmer selv hvad du vil bruge dit lån til
 • Svar på ansøgning med det samme
 • Hvad er renten på lånet (Se låne eksempel længere oppe på siden)
 • Husk at du altid har 14 dages fortrydelsesfrist
 • Hvad koster det at låne (Se låne eksempel længere oppe på siden)

 

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Brugerne på Trustpilot har anmeldt og vurderet dem til God.

Google og deres brugere har anmeldt og de har fået 5 ud af 5 stjerner

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Minifinans

Bredgade 75, 2 sal

1260 København K

Åbningstider

Hverdage 9-17

Weekend lukket

Telefon nummer 71 71 88 88

E-mailadresse kontakt@minifinans.dk

 

Lånet henvender sig primært til de unge der ønsker at låne penge udenom banken.

De er meget populære lån, besøg Trustpilot score er meget høj, så det bevidner et populært lån.  Lån hos NUPP

 

Det er hurtige lån uden så mange spørgsmål når du skal låne penge i en fart. Du kan betale dit lån tilbage over 5 til 30 dage. Det anbefales at afbetale lånet til tiden, da det ellers kan blive meget dyrt at låne hos Minifinans.

 

minifinans logo

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET