Nordiclån – Her kan du låne op til 150.000 kroner.

Det er både let og enkelt

 

nordiclån

Besøg Nordiclån

Annonce

Eks.: 10.000 kr. over 95 mdr. Variabel debitorrente: 16,90%. ÅOP: 19,80%. Mdl. ydelse: 199 kr. Samlet tilbagebetaling: 18.942 kr. Samlede kreditomk.: 8.942 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. 

 

Nordiclån udbetaling & afbetaling information

Lån udbetaling: Lån på 10.000 til 150.000 kr.
Afbetaling af kredit: 36 til 120 måneder.
AldersKrav: Du skal være mindst 20 år for at ansøge om et lån
Hvis du står i RKI og Debitor Registret kan du ikke låne penge her.

 

Hvem kan låne hos Nordiclån?

Hos Nordiclån er det som udgangspunkt muligt for alle at låne, og de opfordrer bestemt alle til at søge om et lån. Det vil være den nemmeste måde at finde ud af, om du må låne eller ej. Hos Nordiclån Leasy udelukker de ikke nogen fra starten. Det betyder, at du sagtens kan søge om billige lån, selvom du ikke er så gammel, hvis du ikke kan stille sikkerhed, eller hvis du er registreret i RKI.

 

Din ansøgning vil altid blive behandlet på baggrund af de oplysninger, som du har givet. Ud fra det finder Nordiclån ud af, om de vil låne pengene til dig eller ej.

 

Når du vil låne penge hos dem, skal du altid udfylde en ansøgning, hvor du giver en lang række oplysninger om dig selv. Det kan for eksempel være, hvor du bor, om du er gift, samboende eller alene, om du har andre lån, hvor meget du tjener, om du er medlem af en A-kasse og en række andre spørgsmål.

 

Det kan virke voldsomt, men da låneudbyderen jo ikke kender dig, er det vigtigt for dem, at de får så mange oplysninger som muligt om dig, så de kan danne sig det bedst mulige indtryk af dig.

 

På baggrund af de oplysninger, som du har givet, bliver din ansøgning behandlet. Det tager typisk ikke lang tid, før du finder ud af, om du kan få lånet eller ej. Det kan være meget forskelligt, hvad det er, der gør, at du ikke kan få et af de billige lån. Hvis du får et lån, er det selvfølgelig fordi, at Nordiclån har vurderet, at det vil passe fint ind i din økonomi, at du tager et lån hos dem til det, som du har brug for. Hvis du bliver afvist, kan du søge igen om at låne et mindre beløb.

 

Dine fordele som låntager.

Der er mange fordele for dig ved at vælge at låne penge hos Nordiclån. Først og fremmest er det selvfølgelig muligheden for at låne penge nemt og hurtigt via nettet. Du behøver ikke at gå til møder nede i banken og tage fri fra arbejde for at have tid til det. Du kan sidde med det derhjemme om aftenen, når ungerne er lagt i seng, og der er ro på.

 

Hos låneudbyderen får du meget hurtigt svar i forhold til, om du kan få lånet eller ej. Der går typisk ikke mere end en time, før du ved, om du kan få lånet, hvis du ansøger om det indenfor bankens åbningstid. Det er helt utrolig kort tid og en virkelig god mulighed for dig for at få afklaret, om du kan låne pengene nu og her.

 

Derudover er der den store fordel ved låneudbyderen, at du ikke skal stille sikkerhed for det. Når du låner mange penge andre steder, vil du typisk skulle stille dit hus eller anden fast ejendom som sikkerhed for lånet, eller du skal have nogen til at kautionere for det.

 

Det behøver du ikke, når du låner penge hos Nordiclån. Det er altså virkelig en stor fordel for dig. Hvis du ikke har så mange penge, eller du bor til leje, kan det være svært for dig at tage et billigt kviklån, hvor du skal stille sikkerhed. Det behøver du altså ikke i dette tilfælde.

 

Det er også en fordel for dig, at du altid kan betale dit lån ud igen, hvis du pludselig får mulighed for det. Normalt binder du dig til at betale lånet tilbage over en vis periode, men hvis du for eksempel arver nogle penge eller af en anden grund får mulighed for at betale lånet ud, kan du gør det helt gratis.

 

Om Nordic lån.

Hos Nordic lån har du mulighed for at låne mellem 10.000 og 150.000 kroner, og det til en ret lav rente. Det er altså en rigtig god mulighed for dig for at finde et billigt lån. Når du tager et forbrugslån, kan det ofte være meget dyrt, men det er ikke tilfældet hos dem. Selvfølgelig koster det nogle penge at låne, men det vil det gøre lige meget, hvem du vælger.

 

Hos Nordiclån kan du nemt se, hvor meget det vil komme til at koste dig hver måned. Det er en god måde at finde ud af, hvor stort et hurtig lån du har råd til. På hjemmesiden er der to bokse, hvor du kan skrue på de to parametre, der er i boksene. Det ene er selvfølgelig beløbet, altså hvor meget du låner. Det andet er, hvor lang tid du er om at betale pengene tilbage.

 

Hver gang du skruer på et parameter, kan du se, at det tal, som du skal betale tilbage på lånet, ændrer sig. Det gør det nemt for dig at finde ud af, om det er et hurtig lån online, som du har råd til.

 

Se altid hvad den månedlige ydelse vil blive og ikke mindst de samlede kreditomkostninger. Og ikke mindst hvad du skal betale tilbage, når du skal ansøge om hurtig lån. De mest populære af de  nyeste lån, er de små lån med afdragsfri perioder. Mange gange får svar du inden for en time.

 

Få økonomisk hjælp.

Nordiclån kan hjælpe dig på ret økonomisk kurs igen, eller kan give dig resurser, så du kan få opfyldt dine drømme. Og det uden nogen stor risiko fra dig som låntager. Nordiclån giver kredit ansvarligt, så du som kunde bliver beskyttet imod lån som vil være ufordelagtige for dig.
Låneprocessen hos Nordiclån er enkel og hurtig, og kan beskrives med 3 lette trin:

 

  1. Udfyld et kort skema med personlige oplysninger om bopæl, bankoplysninger og beskæftigelsesforhold.
  2. Log ind ved hjælp af NemID, så Nordiclån kan vurdere dine skatteoplysninger
  3. Få svar på din ansøgning. Ansøger du indenfor arbejdstiden, får du svar indenfor 1 time.

 

Så let er det at ansøge om et kontantlån hos Nordiclån. Og du behøver ikke være sikker på, om du vil tage lånet, når du sender ansøgningen. Ansøgningen er nemlig ikke bindende. Du er først bundet til et lån, når du har underskrevet en låneaftale hos Nordiclån. Og der er god grund til at foretage et sådant lån.

 

Et lån uden skjulte risici

Nordiclån tilbyder kontantlån på mellem 10.000 og 150.000 kr., som du kan anvende til lige det, du har lyst til. Det giver dig en frihed som mange fysiske banker ikke kan tilbyde, når de giver sine kunder kredit.

 

Hos Nordiclån kender du altid din rente. Din månedlige ydelse fastsættes nemlig, når du foretager dit hurtige lån med NemID. Det gør det let for dig at lægge dit budget, fordi du kender din månedlige ydelse helt frem til lånet er tilbagebetalt.

 

Men viser det sig, at du får større overskud i låneperioden end ventet? Så kan du sagtens betale en større del af din gæld tilbage, når det passer dig. Der er intet til hindring for, at du tilbagebetaler din gæld tidligere end planlagt.

 

Hvad kræver Nordiclån af dig som låntager?

For at tage del i de mange fordele som Nordiclån tilbyder sine kunder, er der nogle regler og krav, som du som kunde gør klogt i at kende til. Der er ikke tale om hemmelige renter eller andre foranstaltninger som har til formål at snyde selskabets kunder, blot nogle krav som sikrer Nordiclån og deres kunder mod urealistiske låneaftaler. Det lyder måske som en trussel, men er i virkeligheden en sikkerhedsforanstaltning som er i din egen interesse.

 

For at kunne få din ansøgning godkendt af Nordiclån, er det et krav, at du er fyldt 18 år, og at du har Nem ID. Nem ID er nemlig krævet for at kunne foretage lånet, og for at Nordiclån skal få adgang til dine relevante skatteoplysninger. De oplysninger anvendes naturligvis kun til at fortage en vurdering som hjælper Nordiclån med at give et korrekt svar på din ansøgning, så du kan få et lån som passer dine behov.

 

Du har måske hørt, om pengeinstitutter som låner penge ud til kunder, trods de er opskrevet i RKI eller Debitorregistret. Der findes online banker som foretager disse lån, men det er altid til eksponentielt høje renter, som ofte vil lede til at kunden ender i mere gæld, end hvad de har mulighed for at tilbagebetale.

 

Den situation er ikke én Nordiclån har lyst til at udsætte sine kunder for. Derfor mener de, at det er mere sikkert ikke at udlove lån til person som er registreret i et eller flere skyldnerregistre.

 

Opfylder du kravene, vil du få foretaget en individuel kreditvurdering, som vil have indflydelse på din månedlige ydelse.

 

Hvem er Nordiclån?

Nordiclån har hovedsæde i Odense, og er en dansk låneudbyder eget af L’EASY A/S. Det er derfor L’EASY A/S, du låner pengene af, mens Nordiclån bearbejder lånet og formidler en låneaftale til dig.

 

Hos Nordiclån er det vigtigt, at det er så let for dig som muligt at kunne tilbagebetale dit lån. Derfor kan du på Nordiclåns hjemmeside finde gode råd til at holde styr på dit budget.

 

Har du mere indgående spørgsmål eller vil du gerne have hjælp til at foretage et lån hos Nordiclån?

 

Så kan du kontakte kundeservice i åbningstiderne hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18 på nummeret: 99 99 90 09.

 

Så vil du tage et lån uden krav om at stille sikkerhed, som du kan bruge på det du har lyst til? Så send din ansøgning til Nordiclån og få svar indenfor 1 time.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Trustpilot har Nordiclån 6 anmeldelser. De har 2,3/5.
Der er ingen anmeldelser fra Google på dette lån.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Kundeservice kontakt adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C
Hjemmeside: Besøg her
Mail: nordiclaan@nordiclaan.dk
Tlf nr: +45 99 99 90 09
Åbningstider: Hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET