Onkel Bob lån.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Onkel Bob

Onkel Bob lånet er lukket, men er i stedet blevet til lånet Sparxpress. Hos Onkel Bob kunne du låne fra 10.000 – 50.000 kr.

Du finder de samme lånemuligheder hos Sparxpres som Onkel Bob tilbød sine kunder. Så på en måde låner du stadig hos Onkel Bob da de er blevet til Sparxpres.

Så ansøg om lån på 10000 – 50000 kroner allerede i dag. Det er helt gratis at ansøge, det koster dig kun den tid du bruger på at udfylde ansøgningen online.

 

Billigzonen.dk modtager provision for at formidle lån.

 

Andre låneudbydere

Er dette lån ikke noget for dig så prøv en af vores andre online låneudbydere her på siden. Her kunne du heller ikke låne hvis du var så uheldig at du var kommet i RKI eller Debitor Registret. Det kunne være på grund af at du ikke havde fået udbetalt løn i en periode og dermed ikke havde kunne betale dine regninger til tiden. Eller at du havde været uheldig med at have en kæreste der kørte jeres økonomi i sænk. Der kan være mange grunde til at man ender i RKI.

Det er yderst vigtigt ikke at låne flere penge end man har brug for. Hvis bare bruger sine lånte penge på forbrug som fester, byture og rejser. Så vender man meget hurtigt tilbage til virkeligheden, som vil være en stor gæld og at skulle afdrage på sit kviklån i meget lang tid.

Så det vil altid være at foretrække kun at låne mindre beløb, som vil kunne afbetales på kort tid, helt op til maksimalt 1 år.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Deres Trustpilot score er 3 ud af 5 stjerner, score på 6.3 ud af 10 mulige

Ingen Google anmeldelser da de har skiftet navn.

 

onkel bob

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma/låneudbyder: Før Onkel Bob, nu Sparxpres
Er en del af Spar Nord Bank
Adresse: Adelgade 8, 7800 Skive
Mail: info@sparxpres.dk
Tlf: +45 96 16 13 00
Åbningstider
Hverdage: 10-16
Weekend: Lukket

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET