Sammenlign billige lånealternativer til Primalån.

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Om Primalån

Primalån tilbyder forbrugslån til dig. Der kan være mange årsager til, at du får behov for et lån. Der kan være opstået skader på inventar eller køretøjer. Eller måske venter du og din partner jer en ikke-planlagt lille ny. Uanset hvad årsagen er, vil du kunne få et fordelagtigt privatlån hos Primalån.

 

Når du låner hos Primalån, skal du ikke stille sikkerhed. Når du foretager din ansøgning på hjemmesiden, vil du blive bedt om at logge ind med NemID. Herigennem får de information om dine skatteoplysninger, som årsopgørelse og indkomst.

 

Disse oplysninger anvender Primalån til at bedømme, hvor egnet potentielle kunder vil være til at varetage et lån. Selvom det måske kan lyde lidt overvældende, så er der ikke meget at være nervøs for. Er I flere om at ansøge om lånet, har I nemlig mulighed for at foretage lånet sammen.

 

Det vil sige, at hvis jeres samlede skatteoplysninger giver mulighed for at tage et større lån med bedre månedlig ydelse, kan dette være en fordel for jer.

 

Tilbagebetalingen af det foretagne lån kan foregå over en periode på mellem 12 til 72 måneder. Det gør naturligvis en forskel i forhold til, hvad den månedlige ydelse kommer til at ligge på. Debitorrenten på et privatlån hos Primalån ligger mellem 14,85 % og 29,95 %, og er variabel i lånets afbetalingsperiode.

 

Fortryder du den indgåede låneaftale, tilbyder Primalån en fortrydelsesret på 14 dage. Det giver dig en ekstra sikkerhed, så du ikke kommer til at foretage en overilet beslutning, som kan skade din privatøkonomi på sigt.

 

Primalån – Ansøg om privatlån og få udbetaling i dag

Vil du tage et lån af en større værdi, end hvad de fleste kviklån kan tilbyde? Så kan du overveje at søge om lån hos Primalån. Her kan du låne mellem 7.000 og 75.000 kr., til det du står og mangler.

 

Ansøgningen kan foretages på ca. 3 minutter, og du får svar på den med det samme. Processen er så hurtig, at du kan få udbetalt dit lån, samme dag som du sender ansøgningen.

 

Hvilke krav skal du forvente, når du ansøger om lån hos Primalån?

For at kunne foretage lån hos Primalån er der nogle krav, du som kunde skal opfylde. Som kreditor er der jo en risiko involveret i at udlåne penge, hvis debitor ikke er i stand til at tilbagebetale sin gæld.

 

Derfor er det heller ikke overraskende at de stiller krav til din årlige indkomst. For at kunne tage et lån hos Primalån skal du som minimum tjene 150.000 kr. årligt. Dette beløb er før skat. Husk dog at du kan foretage lån som en gruppe og derved lettere opnå de opstillede krav.

 

Det er også et krav, at alle låntagere er fyldt 21 år og har NemID, da NemID skal anvendes i ansøgningsprocessen. Du er selvfølgelig også nødt til at udfylde ansøgningen fyldestgørende, og at berette sandfærdigt i denne.

 

De har krav om, at du som ansøger, ikke er registreret i et skyldnerregister, som eksempelvis RKI. Der findes pengeinstitutter som låner ud til sine kunder trods RKI, men disse låner ud til sådanne kunder med høje månedlige omkostninger.

 

Primalån ønsker ikke at tilbyde lån som er ufordelagtige for sine kunder, og vælger derfor i stedet kun at udlåne penge til kunder, som de mener, realistisk kan tilbagebetale sin gæld. Det er ikke bare i deres egen interesse at give kredit til stabile tilbagebetalere. Det er også i kundens egen interesse, da man vil kunne undgå store gælder, som det kan være svært at få afbetalt.

 

Hvem står bag Primalån? Adresse og kontakt oplysninger

Når du tager lån hos Primalån, tager du et lån ved en erfaren pengeinstitution med rig viden om låneformidling. De hører under selskabet Better Rates A/S, som er en af de store spillere indenfor formidling og distribuering af privatlån.

 

De står bag låneudbydere som Letfinans. Primalån er ligeledes affilieret med Basisbank A/S, en onlinebank med fødderne solidt plantet i den danske privatlån sektor. De står ikke alene, når de tilbyder dig gode lån. Derfor står du stabilt, når du foretager dit lån der.

 

Primalån har sine kunder i fokus, og siger selv: ”Det er vigtigt […] at du får en så god og sikker oplevelse som muligt ved at ansøge hos os”. Af den årsag arbejder Primalån i samarbejde med Basisbank konstant for at gøre det enklere og sikrere for sine kunder at foretage lån.

 

Er du interesseret i at ansøge om et lån med hurtigt svar og udbetaling senest dagen efter? Så kontakt Primlåns kundeservice via deres e-mailadresse: infor@primalaan.dk. Du kan forvente hurtigt svar, hvis du skriver i arbejdstiden mellem 10.00-14.00 på alle hverdage.

 

Primalån udbetaling & afdragstid.

Lån/kredit udbetaling: Lån 7000 til 75.000 kr.
Afdragsperiode: Fra 12 til 72 måneder kan man afbetale sit lån.
Gode grunde til at låne her: Nemt og sikkert og lav rente
AldersKrav: Du skal være 21 år for at ansøge om et forbrugslån
Du kan ikke låne hvis: Er registreret i RKI/Debitor Registret.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Der findes ingen anmeldelser fra hverken Google eller Trustpilot
Billigzonen har vurderet dette lån til 3 ud af 5 stjerner.

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Ejere: Better Rates A/S 
Kundeservice kontakt adresse
: I samarbejde med Basisbank A/S
CVR: 35644474
E-Mail: info@primalaan.dk
Åbningstider hverdage: Mandag – fredag: 10-14, lørdag & søndag lukket.

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET