Spargo Finans lån 10.000 – 150.000 kr.

Få svar på 1 time i åbningstiden.

spargo finans lån op til 150.000 kroner. Ansøg herAnnonce

Lån penge her

 

Eksempel.: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel årlig debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Mdl. ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr.
Samlede kreditomk.: 11.314-21.220 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.920 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde
kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S.

 

 

Hvad kan Spargo Finans tilbyde dig?

Når du ansøger om lån hos Spargo Finans, så får du svar indenfor 1 time i åbningstiden, hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

 

Du kan have pengene allerede i morgen. Du bestemmer selv hvad du vil bruge lånet på.

 

Derudover skal du heller ikke stille sikkerhed i nogen form. Det er ofte tilfældet, når du tager et lån i en fysisk bank, og du kan da være tvunget til at sætte din bil eller bolig som sikkerhed for lånet.

 

Hvis du ønsker at tage et lån hurtigt ved Spargo Finans, kan du låne et beløb mellem 10.000 og helt op til 150.000 kr. Derfor kan et lån hos Spargo Finans have mange forskellige formål og stadig være et fordelagtigt valg.

 

Som kunde hos Spargo Finans får du også mulighed for at tilbagebetale din kredit over en længere periode. Du kan vælge at tilbagebetale din gæld over en periode på mellem 12 og 120 måneder, og du har derfor en stor indflydelse på din egen månedlige ydelse.

 

Ydermere har du til hver en tid mulighed for at tilbagebetale dit lån fuldt ud. Skulle du imod egen forventning være i stand til at tilbagebetale den resterende del af dit lån, inden din låneperiode er afsluttet, står det dig frit for at gøre netop dette. Der er ingen ekstra omkostninger eller gebyrer ved at betale sin gæld tilbage tidligere end først planlagt.

 

Spargo lån – Udbetaling og tilbagebetaling

Har du fået behov for at tage et lån? Eller har gejsten bare ramt dig? Så kan du tage et fordelagtigt kontantlån på helt op til 150.000 kr. Hos Spargo lån får du mulighed for at tilbagebetale din gæld over 2 – 10 år. Det giver virkelig råderum til at opfylde dine drømme uden frygt for forhastet tilbagebetaling. Og så behøver du heller ikke engang stille sikkerhed, og får oveni hurtig udbetaling af lån.

 

 

Hvordan foregår låneprocessen?

Inden du begynder at bekymre dig om at bruge en hel eftermiddag på at udfylde papirarbejde, skal du vide, at det kun tager få minutter at ansøge om et kontantlån hos Spargo Finans. Låneprocessen er så simpel og hurtig, at den kan inddeles i 3 korte trin:

 

 1. Først og fremmest indtaster du nogle få personlige oplysninger, nemlig om bopæl, bank og dine beskæftigelsesforhold.
 2. Hernæst logger du ind med NemID og foretager din sikre ansøgning i en fart.
 3. Slutteligt får du svar på den ansøgning og kan få dine penge overført til din konto. Ansøger du i bankens åbningstid, kan du forvente svar på din ansøgning indenfor blot 1 time.

 

Hvilke krav stiller Spargo Finans lån til sine kunder?

Ethvert pengeinstitut vil stille nogle sikkerhedsmæssige krav til sine låntagere. Du vil derfor kunne forvente at skulle følge nogle regler og at leve op til nogle kriterier for at kunne indgå i en låneaftale. Det er ikke anderledes ved et Spargo Finans lån. Du vil her kunne blive klogere på, hvilke krav de stiller til sine kunder.

 

For at kunne foretage et lån hos Spargo Finans er det påkrævet at have NemID. Det er nemlig en vital del af låneansøgninger. NemID giver mulighed for at se dine relevante skatteoplysninger, som er en vigtig del af at kunne lave en retmæssig kreditvurdering af selskabets kunder.

 

Du har måske hørt om pengeinstitutter som indgår i låneaftaler trods RKI. Der findes online pengeinstitutter som foretager lån til personer som står opskrevet i skyldnerregistre som RKI og Debitor Registret. Disse lån er dog typisk meget ufordelagtige for kunden, da man i så fald kan forvente store ekstra omkostninger og gebyrer ved indgået låneaftale.

 

De er dog ikke et af disse pengeinstitutter. Det er nemlig vigtigt, at låneaftalen både er fordelagtig for pengeinstituttet såvel som for kunden. Derfor vil Spargo Finans ikke indgå i låneaftaler med personer som står opskrevet i RKI eller lignende skyldnerregistre.

 

 

Hvem er Spargo Finans?

Spargo Finans er et selskab som tilbyder kontantlån til privatpersoner. Selskabet eges af L’EASY A/S som hører under 3C koncernen, der også arbejder sammen med andre selskaber indenfor lånebranchen. Både L’EASY og 3C er store erfarne spillere på låneområdet med mange års erfaring.

 

Her kan du altid komme i kontakt med din låneudbyder via telefon, der er åbent alle dage i uden. Når du ansøger om lån så ansøger du altid uforpligtende. Det vil sige du er ikke bundet af en låneaftale før du har optaget selve lånet. Du låner altid til en fast lav rente, til fornuftige omkostninger hos Spargo Finans.

 

Er din interesse for at foretage et lån blevet vækket? Så kan du kontakte kundeservice hos Spargo Finans over telefonnummeret: 99 99 95 55.

Sådan ansøger du om lån

Sådan ansøger du.

 

 1. Besøg hjemmesiden via linket herover.
 2. Vælg hvor mange penge du vil låne via lånebeløb.
 3. Skriv hvor mange måneder du ønsker at betale dit nye lån over.
 4. Klik på ansøg om lån nu.
 5. Indtast dit navn, din E-mail adresse, dit telefonnr, din fødselsdag.
 6. Udfyld dine bopæl og civilstand.
 7. Udfyld dine beskæftigelsesforhold.
 8. Indskriv dine bankoplysninger.
 9. Indsend ansøgning.
 10. Afvent svar indenfor en time.
 11. Få pengene på kontoen 1-2 hverdage efter.

 

 

 

Spargo Finans – det skal du bruge for at kunne ansøge

Disse oplysninger skal du bruge.

 

 • De skal bruge dit navn.
 • De skal bruge din adresse.
 • Dansk E-mail adresse.
 • Dit NemID.
 • Dansk konto nummer.
 • Dit danske telefonnummer.

Spargo lån krav for kredit

 • Du skal være 21 år for at ansøge om lån.
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret.
 • Du skal være bosat i Danmark.
 • Du skal have en dansk bankkonto.
 • Du skal have NemID.
 • Et dansk telefon nummer..

 

Hvor meget kan du låne?

 • Lån 150.000 kr.
 • Afbetaling i op til 120 måneder.
 • Lån uden at stille sikkerhed.
 • Kundeservice åbent hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Deres anmeldelser på Trustpilot ligger på 1.9/5
Anmeldt af 18 brugere.

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Spargo Finans

Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

Telefon 99 99 95 55

E-mail: spargofinans@spargofinans.dk

 

Besøg Spargo Finans hjemmeside Klik her

 

Åbningstider.

 

Hverdage mellem 8 – 18, weekend 10 – 18

 

De samarbejder med 3C Retail A/S

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET