Vivus tilbyder lån 2000 kr op til 12.000 kr.

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Allerede fra dag ét af er der mærkbare fordele ved at vælge et privatlån hos VIVUS lån.

 

Som ny kunde kan du nemlig låne helt op til 12.000 kr..

 

Se andre lånetilbud her!

Vivus_logo

Annonce

 

Eksempel: Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 793 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12793 kr., Min/maks. månedlig ydelse 2083 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.9 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.

 

 

Hvordan foregår et lån hos VIVUS?

Som nævnt tidligere er låneprocessen hos VIVUS til at forstå for enhver, da den kun består af fire hurtige og enkle trin.

 

Trin 1: Start med at anvend låneberegneren til at skræddersy lånet til din personlige økonomi og behov. Vælg dernæst den første betalingsdato for lånet og tryk på feltet ’Lån nu’.

 

Trin 2: Når du har klaret trin 1, skal du udfylde de forskellige påkrævede informationer på registreringssiden – dernæst vil du få adgang til din helt egen profil på VIVUS lån, og så mangler du blot at underskrive ansøgningen med dit NemID.

 

Trin 3: Det vil kun tage et fåtal af sekunder, før du modtager svar på din ansøgning, og hvis den bliver godkendt, vil du modtage pengene øjeblikkeligt på din bankkonto.

 

Trin 4: Anvend din profilside til at følge med i dit eksisterende lån – det er ligeledes via denne, at du skal betale din rentebetaling eller alternativt indfri din gæld før tid, såfremt du på et givent tidspunkt får lyst til dette.

 

Vivus Lån

På den måde får du en glimrende mulighed for at afprøve ydelsen, og dermed se om du er tilfreds med den service, du modtager.

 

Som eksisterende kunde kan du låne mellem 2.000 kr. og 12.000 kr., og der er rig mulighed for at vælge den første betalingsdato, samt længden på kreditperioden.

 

På VIVUS lån giver de desuden udtryk for, at deres mål er at tilbyde en fordelagtig løsning på et midlertidigt behov for penge – altså henvender de sig primært til kunder, som ønsker et hurtigt lån og eventuelt har akut eller i hvert fald presserende behov for finansiel assistance.

 

Brugen af NemID er essentielt for at opnå den hurtighed og effektivitet, som långiveren har fået ry for, og derfor er der god grund til at være glad for dets anvendelse.

 

VIVUS.dk – hurtigt, enkelt, nemt og sikkert

VIVUS lån er med sikkerhed i toppen af de allermest respekterede og populære långivere på det danske marked.

 

Under sloganet ’Penge på din måde’ har den digitale långiver nemlig formået at etablere sig som en pålidelig og fordelagtig låneportal for både nye og faste kunder.

 

Hvilke krav skal du imødekomme for at kunne låne?

Hos VIVUS lån skal du ikke stille sikkerhed for dit lån, men der vil derimod blot skulle foretages en kreditvurdering af din indsendte ansøgning. Derudover skal du imødekomme en række gængse krav.

 

Du skal blandt andet være fyldt 18 år, være dansk statsborger og have en dansk adresse, samt et NemID. Tilsvarende skal du kunne oplyse et dansk telefonnummer, en e-mailadresse og en bankkonto fra et dansk pengeinstitut.

 

Endvidere må du hverken have adresse- eller navnebeskyttelse, lige såvel som du vil få et afslag på din låneansøgning, hvis du er registreret i et skyldnerregister (herunder Experian/RKI eller Debitor Registret)

 

Du kan desuden låne op til 12.000 kr.

 

Hvis du ønsker at forhøje dit lånebeløb undervejs, er det muligt at gøre via din personlige profil på VIVUS. Du kan dog kun have en kredit ad gangen, så maksimumsbeløbet forbliver 12.000 kr.

 

Så snart din gæld er indfriet, kan du imidlertid sende en splinterny ansøgning afsted. Der er ingen yderligere ventetid, lige såvel som der heller ikke er nogen grænser for længden på din kreditperiode.

 

Hvem er VIVUSlån? Adresse og kontakt oplysninger

VIVUS blev oprettet tilbage i 2012 og har siden da strøget til tops på enhver liste, der forsøger at sammenligne online långivere på det danske marked med hinanden.

 

Långiveren er ejet af den internationale virksomhed 4finance, som på verdensplan kan bryste sig med at have mere end 5 millioner kunder og afdelinger i 17 forskellige nationer.

 

I Danmark udgør VIVUS.DK en virksomhed med lige godt 50 medarbejdere og flere end 100.000 kunder – der kan således ikke sås megen tvivl om deres popularitet. Kig blot på deres Trustpilot, der efter 3.000 meddelelser fortsat har en imponerende score på 5 stjerner.

 

Långiveren har kontorer på Vesterbrogade 1L, 4., 1620 København V, hvor de holder åbent i alle hverdage mellem kl. 8 og 18. Såfremt du har brug for at komme i kontakt med dem, kan de kontaktes inden for dette tidsrum på nummeret: 78772068, hvorefter du kan forvente svar inden for to døgn.

 

Vivus udbetaling information.

Lån/kredit udbetaling: SMS lån 20000 til 12.000 kr.
AldersKrav: Du skal være 18 år for at ansøge om et SMS lån
Hvis du er registreret i RKI/Debitor Registret kan du ikke låne.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

De har en flot anmeldelse vurdering på Trustpilot med Fremragende.
Der er ingen anmeldelser på Google, så du kan nå at være den første der anmelder sit lån.

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Kontakt Adresse: Vesterbrogade 1L, 1620 København
CVR nr. 32557864
Hjemmeside: Besøg www.Vivus.dk
Mail: info@vivus.dk
Tlf nr: +45 78 77 20 68
Åbningstider Hverdage: 8-18,  Weekend: Lukket

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET