Mobilabonnementer find de bedste her.

 

Sammenlign priser og find det billigste mobilabonnement.

 

Ønsker du at skifte dit gamle mobilabonnement ud med et nyt? Så prøv vores sammenlignings oversigt. Her kan du se hvor meget du skal betale om måneden for dit abonnement.

 

Sammenlign de bedste mobilabonnementer

Hvis der er noget, som du i den grad kan spare penge på, er og bliver det dit mobilabonnement. Hvad end du et træt af din nuværende ordning eller blot ønsker at se på alternativerne, kan du derfor kun anbefales at gå i gang med søgningen.

 

Udgifterne til mobiltelefonen kan trods alt hurtig løbe løbsk, hvis du ikke holder øje med, hvad du konkret betaler for. Ydermere bør du med sikkerhed også følge med i dine egne forbrugsvaner, da der jo ikke er nogen grund til at betale for dele af et abonnement, som du alligevel ikke anvender fuldt ud.

 

Find mobilabonnement uden binding

For en god håndfuld år siden var der ikke så meget at tænke over, når det kom til at vælge et billig mobilabonnement. På daværende tidspunkt var der netop ikke så stor forskel på de enkelte aftaler, som der er i dag.

 

Nogle udbydere tilbyder eksempelvis fri data, fri tale, adgang til musiktjenester eller lignende fordele. Og disse fordele kan i den grad være hensigtsmæssige at opsøge, hvis det passer til dine personlige forbrugsbehov.

 

Hvis du omvendt ikke har brug for det store, skal du naturligvis i stedet for gå på jagt efter den billigste løsning, som udelukkende giver dig det mest nødvendige. På sådan vis kan du spare mange penge på den månedlige regning.

 

Hos Billigzonen har vi gjort det klart, hvad de enkelte aftaler indebærer. Nogle opererer, som sagt, med fri data eller tale, hvorimod andre eksempelvis tilbyder konkrete satser for antal minutter, du bruger i røret, eller antallet af MB du forbruger af data.

 

Her er det igen op til dig at gøre op, hvad du har lyst til og behov for. Såfremt du kun foretager et par kortvarige opkald om måneden, er det jo fuldkommen meningsløst at betale for fri telefon eller for eksempel 20 timers månedlig taletid.

 

Ultimativt er der med garanti en masse gode muligheder, som vil falde i lige netop din smag og passe til de behov, du nu engang har. Det gælder bare om at sammenligne dig frem til den bedste variant.

mobilabonnementer billigste

 

Surf løs med fri data

Hvis du hyppigt gør brug af internetforbindelsen på din mobiltelefon, kan det med alt sandsynlighed betale sig at vælge en løsning med fri data.

 

På den måde slipper du immervæk for at skulle holde øje med dit forbrug, og du undgår samtidigt at blive afskåret fra internettet i slutningen af måneden i tilfælde, hvor du har overforbruget.

 

Hos Billigzonen har vi sørget for, at det er let at danne sig et overblik over de bedste og mest populære muligheder, og dertil vil du ikke have problemer med at udpege de mest oplagte aftaler med fri data.

 

I mange tilfælde kan det dog sagtens vise sig at være mere end nok at investere i et mobilabonnement med en stor allokering af data. Du har frit valg på alle hylder og kan vælge mellem alt lige fra 1 GB til omfattende abonnementer med mellem 40 og 50 GB data.

 

Det kan desuden være en god idé at undersøge, hvorvidt der er yderligere fordele at hente ved de forskellige aftaler. Visse udbydere inkluderer eksempelvis ekstra data til udlandsrejser, og mange opererer med både gratis oprettelse og ingen bindingsperiode.

 

Sådanne formalia kan dog fremstå markant anderledes fra den ene til den anden aftale. Af denne årsag bør du have alle de væsentligste detaljer med i dine overvejelser, når du forsøger at sammenligne dig frem til dit nye abonnement.

 

Undgå taletidsbegrænsninger med mobilabonnementer med fri tale

Fuldstændig ligesom i forbindelse med fri data, kan det for mange mennesker være frustrerende ikke at have nok taletid inkluderet i sit abonnement.

 

Det er trods alt ærgerligt at løbe tør hen mod slutningen af måneden, da det naturligvis tvinger dig til enten at afholde dig fra opkald i en periode eller betale ekstra for at få tanket op på taletid. Oister mobil er stadig et af de mest populære mobilselskaber i Danmark. Stærkt efterfulgt af Fullrate mobil.

 

I tilfælde af at du bruger mange timer på at tale i telefon om måneden, kan det således som oftest betale sig at opsøge en aftale med rigeligt taletid. Dette behøver naturligvis ikke at være et abonnement med fri tale, men ofte vil det muligvis vise sig at være den bedste løsning.

 

Med fri tale undgår du trods fuldstændigt at være nødsaget til at begrænse dig. I stedet for kan du roligt tale løs uden nogen som helst form for bekymringer.

 

Nok engang handler det dog her om en opvejning af, hvad du har behov for. Visse mennesker bruger masser af data, men taler sjældent i telefon. Andre forbruger ganske lidt data, men taler ofte i telefon i lang tid af gangen. Og så er der selvfølgelig også en tredje gruppe, der hverken har behov for meget af det ene eller det andet.

 

Det er derfor essentielt, at du finder ud af dine specifikke behov, så du kan udpege en billig aftale, der samtidigt imødekommer dine forbrugsvaner.

 

Slip for separate musiktjenester med mobilabonnementer med musik

De fleste mennesker bruger mobiltelefonen til mere end at skrive SMS’er, tale i telefon og surfe på nettet. Herunder er det særligt populært at høre musik på mobiltelefonen, hvilket du kan gøre ved hjælp af et væld af forskellige gratis musiktjenester.

 

Mange bredbånd abonnementer og tager højde for netop dette behov og tilbyder i forlængelse heraf gratis adgang til diverse musiktjenester. Såfremt du er vild med at høre musik på farten, kan det dermed sagtens betale sig at opsøge sådan en mulighed.

 

For det første slipper du netop for at skulle købe adgang til en musiktjeneste separat, og for det andet kan det med sikkerhed lede til fordelagtige priser at have flere af dine aftaler samlet ét sted.

 

Selvom du har interesse i at sænke udgifterne til din mobilregning, kan du derfor ofte drage fordel af at vælge en løsning, der inkluderer sådanne fordele. Igen handler det blot om at gøre op med dig selv, hvad du har allermest brug for og lyst til at investere i.

 

Ved at anvende vores guide kan du under alle omstændigheder udpege det helt rette mobilabonnement på ganske kort tid.

 

14 populære mobilselskaber i Danmark 2019

Oister Mobil

Hos Oister kan du ringe gratis oister til oister

 

OK Mobil

Hos OK Mobil får du bonus når du tanker benzin & diesel.

 

3

Med 3deling deler du data med familien.

 

Yousee

Hos Yousee får du Danmark bedste netværk

 

Duka Mobil

Hos Duka får du et abonnement uden gebyr og binding

 

Telmore

Få masser af tale og data hos Telmore

 

Fullrate

De tilbyder mobiltelefoni, mobilt bredbånd, Bredbånd og TV

 

Greentel

Hos Greentel finder du Danmarks billigste abonnementer

 

CBB

Her kan du tale og surfe løs uden bekymringer

 

Gladmobil

Alle Gladmobil abonnementer virker i udlandet.

 

Nettalk

Få et taletidskort med bonus hos Netto

 

Hallo Mobil

Hos Hallo Mobil får du lynhurtig 4G

 

Velkommen Mobil

Her hos Velkommen Mobil kan du samle alle dine abonnementer med fordel

 

Telenor

Hos Telenor får du op til 20 % rabat på mobil og internet ved 2 eller flere abonnementer.

 

Unotel

Få enkel og billig mobiltelefoni hos Unotel

 

Greenspeak

Støt velgørenhed, skift til Greenspeak

 

Phonetrade

Er ikke et mobilselskab, men de sælger både nye og brugte iPhones, uden abonnementer til billige priser.