Pensions.dk – En uafhængig pensionskasse.

 

pensions dk

 

Hvem er Pensions.dk

Her får du det bedste udvalg når det gælder pensionsopsparinger. Du får en uafhængig pensionskasse, der giver uafhængig rådgivning til dig og dit firma om hvad du ønsker dine ansatte skal forsikres imod.

Pensions har ikke deres egen investerings afdeling. Men hjælper dig med de bedste investeringsforening og rådgivere.

 

Hos Pensions.dk får du en let og meget overskuelig planlægning af din kommende pension som medlem.

 

Du kan bliver medlem via din arbejdsplads, men pt ikke som privatkunde.

 

Det er din arbejdsgiver der tilmelder dig til PENSIONS når firmaet hat indgået en aftale med PENSION. På denne måde er du dækket af både pension og eventuelle ekstra forsikringspakker din arbejdsgiver har lavet igennem sin aftale.

 

Du kan med det samme logge ind på Mit PENSION og se hvor meget du har opsparet, og hvad og hvordan du er dækket igennem din arbejdsgiver. Du kan hvor meget dit afkast er løbet op på, se hvor meget du har betalt i omkostninger osv.

 

Der kan efter tilmelding tildeles en pensionsrådgiver som er valgt af din arbejdsgiver. Pensionsrådgiveren hjælper dig med at få tilføjet dine ønsker om ekstra forsikringer og dine ønsker om pensionsopsparing.

 

Det er allerede fra start aftalt mellem PENSION og din arbejdsgiver aftalt hvor og hvordan dine penge bliver investeret. Hvis du ønsker selv at have indflydelse på hvordan din investering bruges, så kan du logge ind på Mit PENSIONS og se hvordan dine penge investeres. Det er også under dette menupunkt du kan ændre hvordan dine midler forvaltes. HUSK altid at kontakte din pensionsvejleder inden at du ændre på dine investeringer.

 

 

Relaterede emner:

 

Topdanmark

Velliv

Alm Brand

 

 

Anmeldelser på Trustpilot & Google

Ingen anmeldelser pt.

 

Info kontakt: adresse, E-mail og tlf nr.

Navn på firma: PENSIONS Management A/S
Hjemmeside: Besøg hjemmeside
Adresse: Skt.Peders Vej 1.1, 2900 Hellerup
E-mail: info@pensions.dk
Tlf nr: +45 70 20 01 17

 

pensions dk

 

SE ALLE PENSIONSSELSKABER