Storytel e-bøger & lydbøger abonnement

Storytel er lydbøger og e-bøger til mobilen eller tabletten. Storytel har tusindvis af titler indenfor alle genrer. Med storytel har du mulighed for at høre lydbøger både hjemme og når du er på farten. På appen kan du finde alt fra prisbelønnede krimier, bestsellere, eventyr og klassiske romaner. Du kan anvende storytel på mange forskellige enheder. Du kan bruge Storytel med Apple produkter, Android produkter eller Windows produkter.

 

storytel

Læs mere om Storytel

 

Lydbog, e-bog eller begge dele?

Der kan være bøger som både er tilgængelige som e-bøger og lydbøger. Når du lytter til en lydbog, kan du via bogens forside komme ind og læse den som e-bog. For at skifte tilbage til lydbog klikkes der hvor du er nået til i teksten. Teksten bliver markeret og der fremkommer en lyt-knap. Klik på knappen og lydbogen starter.

 

Det er ikke muligt både at lytte og læse samtidig. Hvis de to muligheder, e-bog og lydbog, ikke synkroniseres er der ikke mulighed for at skifte mellem dem. Hvis du lytter til en bog som ikke er synkroniseret med e-bogen, går du blot til detaljesiden for bogen for at åbne den som e-bog. Bogen vil starte fra begyndelsen.

 

Abonnement og services med Storytel

Du kan abonnere på denne digitale service. Appen downloades til din mobiltelefon i App store eller Google Play og derefter oprettes et abonnement. Det ligner Spotifys service. Du betaler som nævnt et abonnement hver måned. Det giver dig mulighed for at lytte lige så mange lydbøger som du ønsker.

 

Først opretter du dig som bruger. Der er derefter mulighed for at prøve Storytel gratis i 14 dage. Det vil give dig en ide om, om det er et produkt du synes du kan bruge til noget.

 

Derefter koster det kun 129 kr. om måneden for ubegrænset brug af Storytel. En god ting er også at der ingen binding er så du kan opsige dit abonnement hvornår det skal være.

 

Hvis I i din familie er vilde med lydbøger, har I også mulighed for et familieabonnement. Det dækker brugen for to voksne og to børn på samme tid lytter til lydbøger. Storytel Family koster 159 kr. om måneden. Den sidste mulighed for abonnement er Family plus. Her betaler du 189 kr. om måneden for tre voksne og tre børn. Alle abonnementerne indeholder Kids mode som er en funktion der gør at dine børn kun bliver præsenteret for børnebøger i appen.

 

Formater og reader

Lydbøgerne er af formatet MP3. Det gør at du også kan lytte til dem offline. Du vil derfor have mulighed for at bruge servicen alle steder. Du kan finde bøgernes formater på deres detalje side i appen.

 

Storytel reader er en hvid e-bogslæser. Dette produkt kan du bruge med dit Storytel abonnement. Det er kun muligt hvis dit abonnement er aktivt. Det er muligt at logge på Storytel reader med enhver Storytel konto. Den er ikke tilkoblet til kontoen som du brugte til at købe det med. Storytel reader koster 799 kr. inkl. fragt.

 

Udvalget er stort både på dansk og engelsk

Storytel har arrangeret aftaler med mange forskellige danske forlag. Derfor er det muligt at tilbyde et bredt udvalg af lydbøger. Også helt nye bøger kommer på Storytel så snart de kommer i handlen. Storytel har både engelske og danske lydbøger.

 

Bøgerne vil være aktive på tjenesten ca. kl. 9 på deres udgivelsesdag. Nogle gange kan der være udskydelser. Det kan være fordi bogens filer ikke er blevet modtaget. Det kan også være produktionen der er blevet udskudt.

 

Der kan være forskellige grunde til at en bog ikke findes hos Storytel. F.eks. kan det være fordi der ikke er nok efterspørgsel på den specifikke bog. Det kan også være fordi Storytel ikke har en aftale med forlaget.

 

Forlaget kan også have restriktioner mod at tilbyde netop den bog til streaming. Hvis du ikke kan finde bogen i appen kan det være at du har slået et filter til, så det skal du være opmærksom på. Der er filterings muligheder som e-bøger, danske eller engelske titler og lydbøger.

 

Relaterede emner:

Fairytell

Mofibo

 

Anmeldelser: Trustpilot & App Store

Anmeldelse på Trustpilot er 3 ud af 5 stjerner og bedømmelsen Middel.

De er vurderet med 4.5 ud af 5 stjerner i Apple App Store

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Storytel
Hjemmeside: Besøg her
CVR nr.: 35207600
Kontakt adresse: Farimagsgade 41, 1606 København V
E-Mail: support@storytel.dk
Tlf nr: Via kontaktformular
Åbningstider: 24/7

 

storytel

 

STREAM TV-FILM OG LYDBØGER