Scannet – Webhotel med DK’s mest stabile drift – kun 99,- inkl. support

 

scannet logo

 

Besøg Scannet her.

 

Om Scannet

Scannet er kendt for deres gode service, telefonsupport samt den brede produktpakke. Deres telefon support er prisvindende.

De leverer både domæner, webhoteller, Hostet CMS, DNS Hotel og gratis workshops.

 

Uanset om du skal lave en webshop med eller uden betalingsløsninger, så finder du muligheden har.

De blev grundlagt 1995 i Kolding og blev 2016 solgt til Zitcom-Group som kommer fra Belgien.

 

Nem og sikker webhosting hos ScanNet

Er du ved at overveje, hvor på det store internet, du skal placere din hjemmeside? Der er mange forskellige udbydere, der tilbyder hosting, domæner og CMS, og det er vigtigt at vælge én, som er både nem, sikker og stabil. Et god bud et ScanNet. De har mange tilfredse brugere og har eksisteret længe, for der er også forskel på kvalitet i den digitale verden.

 

scannet

 

Hvem er ScanNet?

ScanNet er Danmarks førende domæneregister med over 60.000 registrerede domæner. Som du sikkert ved, findes der utallige hjemmesider derude, men efter danske standarder er det alligevel en sjat. De har eksisteret siden 1995, hvilket giver dem en god portion erfaring med i bagagen. Så har de også vundet priser for deres telefonsupport, så hvis du nogensinde får brug for hjælp, er det bare om at ringe. De sidder klar til at hjælpe hele dagen.

 

ScanNet tilbyder flere forskellige services, og deres produktområder omfatter både kommerciel webhosting, serverhosting, domæneregistrering, shopping-systemer, CMS-systemer, ERP-integration, databaseløsninger samt IT-outsourcing. Det lyder af meget, og det er det faktisk. Det smarte ved sådan en opbygning er, at du får det hele i én. Så uanset hvad du har brug for til din hjemmeside, finder du det hos ScanNet.

 

De er især kendt for deres stærke tekniske løsninger, bl.a. deres serverdrift som er indrettet i et tyveri-og brandsikret serverrum i Danmark. Rummet er udstyret med den nyeste netværksteknologi, hvilket giver den absolut højeste ydeevne, du kan forestille dig.

 

Sådan kan de hjælpe din hjemmeside

Først og fremmest tilbyder ScanNet domæner. Det er sådan set simpelt nok: du indtaster bare det ønskede domæne på deres hjemmeside, tjekker om det er tilgængeligt og køber det.

 

Så tilbyder de også webhoteller, hvilket gør, at du kan samle blandt andet din e-mail, dit domæne, din CMS og din database på samme sted. Dette gør det noget nemmere at drive en hjemmeside, og du vælger selv, hvilken pakke du ønsker. De går lige fra det helt basale til den største pakke med ekstra meget support oveni.

 

Som sagt tilbydes der ligeledes hosted CMS hos ScanNet. Det vil sige, at du får en nem og overskuelig flade at lave din hjemmeside i. Du behøver altså ikke være HTML-ekspert eller finde dine layouts eksternt. Her kan du finde flotte hjemmesideskabeloner og indsætte dine egne billeder samt tekst. Du kan naturligvis redigere farver og flytte rundt på elementer og menuer, som du har lyst. Smart og super let at tilgå.

 

Endelig tilbyder ScanNet et DNS hotel. Sådan et hjælper dig med at viderestille andre domæner til din egen hjemmeside. Det vil sige, at du opkøber alle de domæner, som du godt kunne tænke dig at forbinde til din hjemmeside. På den måde sikrer du mere trafik, selv hvis folk kommer til at skrive navnet forkert i browseren.

 

Hvad tilbyder ScanNet ellers?

Ud over løsninger, som knytter sig specifikt til hjemmesiden opbygning, tilbyder ScanNet andre nyttige værktøjer, til når du er online. De kan for eksempel hjælpe dig med betalingsløsninger, hvis du kaster dig ud i en webshop. De kan ligeledes hjælpe dig med online-marketing, så din hjemmeside får flere hits på Google. Jo lettere den er at søge frem, jo større er sandsynligheden for succes!

 

Du kan som sagt have din e-mail hos ScanNet, og du kan sågar få Office Pakken igennem dem med plads i skyen til dine dokumenter. Det hele bliver bare lidt nemmere, hvis du samler alt, du har brug for, på et sted. Det er der rig mulighed for med ScanNet. Du skal selvfølgelig huske sikkerheden, men det er der også styr på – du kan nemlig få backup og spamfilter, hvis det er, hvad du mangler.

 

Relaterede emner:

 

Team Internet

Wuo

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Trustpilot er de anmeldt med 4 ud af 5 stjerner og bedømmelsen er vurderet som God

Deres Google bruger anmeldelse ligger på 4.6 ud af 5 stjerner hvilket er en meget flot bedømmelse.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: A/S ScanNet
Hjemmeside: Besøg her
Kontakt adresse: Højvangen 4, 8660 Skanderborg
E-Mail: support@scannet.dk
Tlf nr: + 45 75 53 35 00
Åbningstider telefon: Mandag – fredag: 7 – 19
Åbningstider mail: Mandag – søndag: 8 – 21

 

scannet

 

SE ALLE WEBHOTELLER