Bestil et webhotel for kun 9 kr. om måneden det første år

 

team internet domæne bestilling

 

Om TeamInternet

Hos Team Internet kan du bestille et webhotel for kun 9 kr. om måneden det første år.

Stabil webhosting og kvalificeret support siden 1997.
Over 10 års erfaring og ekspertise.

Gratis DK domæne når du samtidig bestiller webhosting. Du sparer således både registreringsafgift og første års opretholdelse

 

Kampagnetilbud:

  • Få de første 12 måneder for kun DKK 9,- pr. måned!
  • Gratis oprettelse
  • Tilbud gælder for første 12 måneder,
  • efterfølgende 49 kr./md.

 

Alt om Team Internet

Skal du lave en ny hjemmeside – det kan være til en blog, en webshop eller noget helt tredje, så kommer du ikke uden om webhosting, så din hjemmeside kan besøges af andre brugere af internettet. Der findes flere forskellige virksomheder, der tilbyder webhosting som en af deres services. En af dem er Team Internet, som kan være værd at overveje, når du skal skabe din hjemmeside.

 

team internet

 

Hvem er Team Internet?

Team Internet tilbyder webhosting som dens centrale service og har mere end 10 års erfaring på området. Det betyder, at du er i gode hænder, når du vælger virksomheden til at stå for hosting af din hjemmeside. Virksomheden er dansk, hvilket gør det nemt at kommunikere med din webhosting udbyder.

 

Team Internet tilbyder hosting til både privatpersoner og til virksomheder. Ifølge Team Internet selv, er nøgleordene for deres virksomhed døgnovervågning, lynhurtig tilgang og stabile servere uden overbookning – alle egenskaber, som er enormt vigtige for at have en velfungerende hjemmeside.

 

Det kan være meget arbejde at få sin hjemmeside op at køre med både sidens design, layout, indhold og at finde den rette hostingudbyder. Derfor skal det også gerne være sådan, at når siden først er oppe at køre, så kører den uden problemer, så du kan fokusere på eksempelvis at drive din virksomhed eller din blog, uden at skulle bekymre dig om problemer med driften.

 

Det får du altså hos Team Internet, der med deres fokus på hurtig tilgang, døgnovervågning og stabile servere kan tilbyde dig en hjemmeside, der altid kører stabilt og efter planen.

 

Webhosting hos Team Internet

Team Internet tilbyder tre forskellige webhosting pakker, som først og fremmest adskiller sig ved den mængde plads, de indebærer. Pakkerne hedder mini, medium og maxi og har henholdsvis 3, 5 og 10 GB plads. Mængden af plads, du har brug for afhænger dels af, hvilket type og hvor meget indhold du ønsker på din hjemmeside samt hvor hurtigt, du ønsker, hjemmesiden skal kunne køre.

 

Har du meget indhold på en side, som ikke har så meget plads, kan hjemmesiden køre langsomt og blive mindre brugervenlig at anvende for sidens besøgende.

 

Vælger du pakkerne til hosting af en e-mail adskiller de sig ydermere ved antallet af postkasser. Med mini, får du 5 postkasser, mens du med medium får 20 og med maxi hele 50 postkasser. Du kan læse mere om de enkelte pakker på Team Internets hjemmeside, hvor du også kan se priserne.

 

På hjemmesiden finder du i øvrigt fanen ’klik-og-installér.’ Som en service til dig tilbyder Team Internet her hurtig download og installation af de mest populære CMS-pakker – herunder WordPress. Har du ikke den store erfaring med at programmere og skabe hjemmesider, kan du alligevel komme langt med disse pakker, der giver dig mulighed for at skabe en gennemført hjemmeside uden at skulle kode noget som helst.

 

Få hjælp til at komme godt i gang

Hos Team Internet kan du få masser af hjælp til at komme godt i gang med din hjemmeside. Er det første gang, du skal oprette din egen hjemmeside, kan det være svært at forstå og skabe sig et overblik over de mange valgmuligheder og egenskaber. Team Internet kan hjælpe dig godt på vej. Med en dansk webhosting udbyder, er det nemt at kommunikere og få hjælp til at finde den rigtige løsning i lige netop din situation.

 

På Team Internets hjemmeside finder du telefonnummeret til virksomhedens support, som du kan kontakte både hvis du har brug for hjælp til at oprette dig, eller hvis du har brug for hjælp som allerede eksisterende bruger af virksomhedens services. Du finder også en kontaktformular, som du kan anvende, hvis du har brug for hjælp.

 

Relaterede emner:

 

One.com

Wuo

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Trustpilot er de anmeldt med 5 ud af 5 stjerner og bedømmelsen er vurderet som Fremragende

På Google findes der ingen anmeldelser pt.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Team Internet A/S
Hjemmeside:
Kontakt adresse: Tigervej 31, 4600 Køge
E-Mail: Via support formular
Tlf nr: + 45 70 20 53 33
Åbningstider telefon: Mandag – fredag: 10 – 12 & 12.30 – 16, weekend lukket

 

team internet

 

SE ALLE WEBHOTELLER