Wuo – Bestil et webhotel

 

wuo

 

Om Wuo

WUO – Danmarks nye webhosting-udbyder

Det har aldrig været nemme at have et webhotel. Det hele med mulighed for at tage backup.

 

Her kan du selv oprette en hjemmeside. Sådan gør du.

 

  1. Vælg et domæne
  2. Vælg et webhotel (hvor din hjemmeside skal ligge på)
  3. Slap af og lad Wuo oprette din hjemmeside for dig
  4. Installer din nye hjemmeside med kun 1 klik
  5. Din hjemmeside er klar til brug.

 

Andre udbydere:

 

One.com

Cliche

Dandomain

 

Få din hjemmeside hostet hos Wuo

I dag foregår stadig mere på internettet. Det er der vi bruger meget af vores fritid, men det er også en større del af al forretning, der foregår over internettet. Hvis du godt kunne tænke dig at være en del af det, hvad end det er som webbutik eller freelancer, så er det nærmest essentielt, at du får oprettet en hjemmeside.

At oprette en hjemmeside og at få den ud på internettet på den mest hensigtsmæssige måde kan virke fuldstændig uoverskueligt, hvis ikke man har begivet sig noget særligt i den verden førhen. Det behøver dog slet ikke at være så besværligt, og en stor del af arbejdet behøver du ikke længere gøre selv. Det kan du i stedet få de såkaldte webhoteller til at gøre for dig. Det kunne for eksempel være en virksomhed såsom Wuo.

 

wuo

 

Hvad er Wuo?

Wuo er, som nævnt, et webhotel. Det betyder, at de kan hoste din hjemmeside på internettet for dig, så du ikke behøver selv at skulle investere i en server, som din server, som din hjemmeside kan ligge på.

Særligt hvis din hjemmeside ender med at blive populær og dermed hyppigt besøgt, kan det være en god at have sin hjemmeside hostet ved et webhotel som Wuo fremfor på sin egen server. Hos Wuo tilbyder de nemlig ubegrænset trafik, hvilket betyder, at du aldrig skal betale mere, ligegyldigt hvor mange mennesker, der besøger din hjemmeside, og hvor meget det tager for serveren at følge med.

En hjemmeside kan ligeledes godt komme til at fylde en del, men med en standardløsning hos Wuo har du allerede 20GB plads, hvilket er mere end nok i langt de fleste sammenhænge.

 

En simpel proces.

 

Processen fra ide til praksis er ligeledes utroligt hurtig og simpel, hvilket er en god ting, hvis du bare gerne vil hurtigt i gang uden at bekymre dig noget særligt om alle de tekniske aspekter ved det at opsætte og hoste en hjemmeside.

Det første du gør, er at vælge et domæne. Det er den internetadresse, som folk skal indtaste, hvis de ønsker at nå din webside. Dette er muligt at personliggøre så meget, du overhovedet vil, så længe der ikke er nogen, der har taget det før dig.

Derefter vælger du mellem en af webhotel pakkerne på Wuo. Der er en smule forskel på, hvad du får med hver enkelt pakke, men en af stolt hederne hos Wuo er for eksempel, at du altid får mulighed for backup af din hjemmeside, så den aldrig går helt tabt, selvom et eller andet skulle gå galt.

Når du har gjort det, står Wuo fuldstændig selvstændigt for resten af opsætningen af din egen lille plads på internettet, og så skal du bare klikke enkelt gang for at installere dit helt nye internet program.

 

Fordelene ved Wuo

Der er et par ting, som adskiller Wuo positivt fra mange af de andre webhoteller på markedet. Først og fremmest er det et dansk firma, så hvis du godt kunne tænke dig at støtte et nyopstartet dansk selskab, så er det selvfølgelig Wuo, du skal slå en handel af med. Deres danske tilhørsforhold har dog også andre fordele for dig som dansk kunde.

For eksempel er deres kundesupport altid på dansk, hvad end du kontakter dem over mail eller via et opkald på telefonen. Det kan gøre hele processen en del nemmere, hvis man i forvejen ikke føler sig særligt meget hjemme, når det kommer til alt sådan noget som webhosting eller bare hele den digitale jargon.

Ydermere sætte Wuo en ære i at hjælpe de små selskaber, der vælger at få deres hjemmeside hostet hos dem. Det betyder, at de udover at designe din hjemmeside også gerne vil styre din marketing og sørge for at du har den bedst mulige online tilstedeværelse.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

På Trustpilot er de anmeldt med 4,6/5 stjerner og bedømmelsen er vurderet som Fremragende

På Google er de anmeldt med 5 ud af 5 mulige stjerner, dog på 1 vurdering.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Wuo A/S
Kontakt adresse: Kronprinsessegade 46E, 1306 København
E-Mail: hello@wuo.dk
Tlf nr: + 45 60 53 50 84
Åbningstider telefon: Mandag – fredag: 9 – 17, weekend lukket.

 

wuo

 

SE ALLE WEBHOTELLER