Nordcredit lån op til 20.000 kroner.

Ansøg og få svar med det samme.

 

4.3
Lånebeløb
1.000 - 20.000 kr.
Løbetid
3 - 36 mdr.
ÅOP
22,5% - 22,5%
Min. alder
20 år
Let lille lån
Hurtig udbetaling
Ansøg Nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr. Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22,5 % ÅOP: 24,97% % Månedlig ydelse: 52,5 kr. Samlede kredit omk.: 630 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 5630 kr. Dette er et annonce link.

 

 

NordCredit hvad tilbyder de?

NordCredit har fokus på at gøre det både enkelt og billigt at få lidt ekstra penge på kontoen hver eneste måned. Via deres hjemmeside kan du på simpel vis sende en ansøgning af sted, og når din kredit bliver godkendt, kan du helt selv bestemme, hvor meget der skal udbetales til din konto – du betaler således udelukkende for den kredit, du ender med at hæve.

 

Dertil bestræber de sig på at gennemføre udbetalingerne så hurtigt som overhovedet muligt, hvilket gør NordCredit til en oplagt mulighed, hvis du har akut behov for et pengetilskud eller ganske enkelt bare ønsker at få overførslen gennemført på ganske kort tid.

 

Du skal desuden ikke stille sikkerhed for aftalen, så på den måde sparer du en masse tid og besvær, og du får omvendt masser af frihed til at anvende pengene, til hvad end du har intentioner om. Altså skal du heller ikke istandsætte et fysisk møde med en bankrådgiver – hele ansøgningsprocessen forløber tværtimod digitalt ved hjælp af din computer, mobil eller tablet.

 

Som førstegangs kunde kan du opnå en kredit på op til 5.000 kr., og dernæst stiger maksimumsbeløbet ganske hurtigt til hele 15.000 kr.

 

Hvordan får man en kredit hos NordCredit?

Som allerede nævnt er der i høj grad fokus på at gøre det let og hurtigt at være kunde hos NordCredit. Således består ansøgningsprocessen blot af tre simple trin.

 

Trin 1: Start med at opret en profil på hjemmesiden. For at gøre dette skal du indtaste de forskellige oplysninger, som der blev nævnt i forbindelse med gennemgangen af virksomhedens krav og vilkår.

 

Trin 2: Via din nye profil kan du sende en ansøgning af sted for at opnå den kredit, du ønsker, hvorefter du vil blive bedt om at underskrive aftalen med dit NemID.

 

Trin 3: Så snart ansøgningen bliver godkendt, vil du kunne se kreditoverførslen på din profil – herfra kan du selv vælge, hvor meget der skal overføres til din bankkonto.

 

nordcredit

 

NordCredit – billig kredit med masser af frihed

NordCredit er et dansk kreditselskab, der tilbyder sine kunder et alternativt tilbud til mange af de gængse långivere på nettet. I stedet for at optage et ganske almindeligt minilån, kan du nemlig sagtens få råderum i budgettet ved at søge en enkel og effektiv kredit i stedet.

 

Prøv blot selv at tag et kig på deres hjemmeside eller læs mere om dine muligheder nedenfor.

 

Hvad kræver det at opnå en kredit hos NordCredit?

Når det kommer til at imødekomme kravene hos NordCredit, er der tale om de selvsamme former for krav, som du ofte støder på i forbindelse med andre långivere og kreditselskaber på nettet.

 

Herunder skal du være dansk statsborger og dermed have både NemID og en bankkonto i en dansk bank. Ydermere er det påkrævet, at du er mindst 21 år gammel, og at du opgiver et dansk telefonnummer, så du kan blive kontaktet i tilfælde af komplikationer eller lignende henvendelser.

 

Som sagt skal du ikke stille sikkerhed for din kredit, men ikke desto mindre vælger NordCredit naturligvis kun at låne penge hurtigt til kunder med en fornuftig økonomi. Af denne årsag må du ikke stå i RKI eller være registreret i Debitorregistret, da dette i så fald ville vidne om en personlig historik af problemer med at tilbagebetale lånte penge eller kredit.

 

Samtidigt er det værd at lægge mærke til, at du ikke selv skal indberette din kredit til SKAT – det sørger NordCredit nemlig for at administrere fuldkommen automatisk. Og endeligt kan du til enhver tid betale samtlige kroner af dit udestående, såfremt du får lyst til det. Du er således ikke bundet til aftalen i en bestemt periode.

 

Hvem er NordCredit? Adresse og kontakt oplysninger

NordCredit er en dansk kreditudbyder på nettet, som tilbyder en enkel, overskuelig og billig kredit til privatkunder via deres online kreditportal. Virksomheden er ejet af det finske selskab Lainasto Oy, som bærer særligt præg af et fokus på faste priser og afdrag – uden uventede ekstragebyr.

 

NordCredits hjemmeside er nem at give sig i kast med, og ansøgningen bør kun tage ganske kort tid at udfylde. Såfremt du render ind i et spørgsmål eller to, kan du dog altid tage kontakt til virksomhedens kundeservice. De kan træffes på tlf. nummeret: 78793734.

 

Inden du giver dig til at ringe nummeret op eller skrive en mail, kan du imidlertid med fordel udforske hjemmesiden en smule først. Her vil du nemlig finde udførlige guides, til hvordan det hele forløber, og hvad der kræves af dig som kunde. Alternativt kan du se en lille gennemgang af processen nedenfor.

 

Nordcredit udbetaling & afbetaling

Lån udbetaling: kviklån på 1.000 til 20.000 kr.
Afbetaling af kredit: 3 til 36 måneder
Fast månedlig afbetaling
AldersKrav: Du skal være mindst 23 år for at ansøge om et lån
Hvis du står i RKI og Debitor Registret kan du ikke låne penge her.

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Trustpilots brugere har anmeldt dem til 2.7/5
Der findes ingen anmeldelser eller vurderinger fra Google.

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Kundeservice kontakt adresse: Bredgade 30 1260 København K.
Hjemmeside: Besøg her
Mail: kundeservice@nordcredit.dk
Tlf nr: +45 78 79 37 34
Åbningstider: Mandag til fredag kl 9 – 16
Weekend lukket.

 

ALLE LÅNEUDBYDERE SAMLET