A-kasse priser

Sammenlign priser og kontigent på a-kasser og fagforeninger.

Her kan du se hvor meget du kan spare på din fagforening og din a-kasse

Udvælg en fordelagtig A-kasse

Det er de færreste mennesker, der fravælger den sikkerhed, som en A-kasse er i stand til at give enhver person på det danske arbejdsmarked. Hvis du ikke er medlem af sådan en ordning, er du immervæk ikke forsikret mod pludselig arbejdsløshed.

Med det sagt, er det sandsynligvis ikke fordelagtigt bare at udvælge én af de mange løsninger direkte fra hylden, uden du får tænkt dig grundigt om på forhånd.

Der er nemlig markante forskelle på de enkelte A-kasser, og det gælder naturligvis om at få sammenlignet dig frem til den mest hensigtsmæssige udbyder. På Billigzonen kan du gøre lige netop dette, uden du skal bruge unødige kræfter på at opsøge informationerne selv.

Hvad kan en A-kasse tilbyde dig?

Først og fremmest står en A-kasse for at betale dig dagpenge, hvis du skulle gå hen og miste dit arbejde. På sådan vis slipper du for at skulle modtage kontanthjælp i den periode, hvor du står uden for arbejdsmarkedet.

Dette er dog langt fra det eneste kriterie, som du bør have øje for. De fleste ordninger medfører netop også en hel del yderligere fordele.

For eksempel kan du med fordel tage et kig på, om de enkelte A-kasser inkluderer karrierehjælp, adgangen til billige forsikringer eller lignende rabataftaler. Ofte vil du ligeledes støde ind i et tilbud, der består af såvel rejsetilbud som juridisk hjælp eller muligheden for efteruddannelse.

Alle disse fordele bør også tages med i betragtning, såfremt du er på udkig efter at få mest muligt ud af den aftale, du indgår i.

Det kan naturligvis være vidt forskelligt, hvad man lige går og er interesseret i. Ikke desto mindre må mange af de nævnte fordele siges at være områder, som stort set alle og enhver kan få gavn af.

Således har vi på Billigzonen samlet de oplysninger, som du ikke kan undgå at have med i dine overvejelser. Herunder har vi selvfølgelig også angivet de forskellige månedlige kontingenter hos hver enkelt udbyder.

I de fleste tilfælde fremstår prisforskellene relativt marginale på kort sigt, men på den lange bane kan du sagtens spare en væsentlig pengesum.

Sammenlign de forskellige A-kasser nemt og hurtigt

Mange mennesker har en tendens til blot at melde sig ind i en A-kasse, når de er unge og dernæst undlade at tjekke op på alternative løsninger. Om end dette ganske vist ikke behøver at være et kæmpemæssigt problem, er det langt fra ideelt, hvis der er bedre muligheder derude.

Omvendt kan det med rette fremstå som en stor mundfuld, hvis du var nødsaget til at indhente oplysninger fra de forskellige A-kasser på egen hånd. Dette er dog heldigvis ikke tilfældet, og du kan derfor sammenligne de forskellige aftaler med hinanden ganske nemt og hurtigt.

Som sagt, kan det virkelig komme til at betale sig i sidste ende, hvis du bruger en anelse tid på at overveje dine alternativer. Det er tilmed hverken besværligt eller tidskrævende at skifte A-kasse, så dette behøver du heller ikke bekymre dig om.

Altså handler det udelukkende om, hvorvidt der findes en bedre aftale til dine specifikke krav og behov eller ej.

Hvis du eksempelvis er yderst interesseret i at få tilbudt hjælp til din jobsøgning, ønsker at modtage juridisk hjælp eller er på udkig efter noget helt tredje, skal du dermed ikke tøve med at komme i gang.

Tag derfor blot et kig på de mange oplagte muligheder og sammenlign dig frem til den bedst tænkelige aftale, som kan komme dig til gode på såvel den korte som den lange bane.

Undersøg de forskellige fagforeninger

En stor andel af de danske A-kasser er tilknyttet én af landets mange fagforeninger. Af denne årsag fremstår det i mange tilfælde oplagt at opsøge en form for pakkeaftale, hvor du bliver medlem af begge ordninger på én og samme tid.

På Billigzonen har vi angivet, hvorvidt det er muligt eller ej at koble den givne A-kasse sammen med et medlemskab af en fagforening eller ej. Endvidere er det enkelt og hurtigt at tjekke de angivne månedlige kontingenter, som er oplyst på samme vis som de månedlige udgifter til A-kassen.

Her er der utvivlsomt store besparelser at komme efter, så du kan få sænket dine månedlige udgifter betragteligt. Omvendt er det selvfølgelig også værd at bide mærke i de førnævnte fordele, som netop knytter sig til både A-kassen og fagforeningen.

I mange tilfælde kan det derfor ligeledes fremstå mest hensigtsmæssigt at vælge en lidt dyrere løsning, hvis du er interesseret i en række af bestemte tilbud og fordele. Såfremt du omvendt blot har for øje at sænke udgifterne, er dette dog i den grad også muligt.

Vi har desuden angivet diverse formalia, som også er værd at have for øje. For eksempel kan du nemt tjekke om de forskellige aftaler er branche specifikke eller åbne for alle. Ydermere har vi også blandt andet informeret om, hvorvidt det er gratis for studerende at være medlem.

Udpeg en fagforening og A-kasse til dine præferencer

Når det kommer til at træffe en endegyldig beslutning, er det vigtigt at påpege, at der er tale om en i særdeleshed individuel beslutning. Det, der fremstår allermest fordelagtigt for en hvilken som helt anden person, er således ikke nødvendigvis den bedste løsning til dig.

Ikke desto mindre kan du naturligvis sammenligne dig frem til de billigste fagforeninger,A-kasser og billige kviklån, hvis det primært er der din interesse i skiftet fra dine nuværende ordninger ligger.

Uanset hvad, giver det altid bedst mening at danne sig et ordentligt overblik over mulighederne på forhånd. Og hvis du skulle gå hen og vælge en løsning, som du i sidste ende ikke bliver tilfreds med, kan du til enhver tid blot benytte dig af vores guide igen.

Det er som sagt hverken kompliceret eller tidskrævende at skifte din fagforening eller din A-kasse ud, så du kan roligt følge med i udviklingen og slå til, hvis der skulle opstå et bedre alternativ hen af vejen.

I sidste ende er der i hvert fald ingen grund til at bevare dit nuværende medlemskab ene og alene af den årsag, at du tror, at det er besværligt at finde noget andet og noget bedre.