BookBeat – Nyd en god bog når det passer dig.

Lyt eller læs dine ynglings bøger.

Du kan prøve gratis. Se pris efter prøveperioden.

Bookbeat

Prøv Bookbeat gratis i 45 dage og se hvor let det er.

Annonce

 

Om BookBeat

Hos Bookbeat finder du tusindvis af bøger, der er alle typer med forskellig smag, alt fra det klassiske til nye udgivelser.

Lyt eller læs uanset hvor du befinder dig, på toget, mens du laver mad, eller slapper af på sofaen i fred og ro.

Lyt til en god lydbog når du kører bil, er ude og gå en tur, eller ligger på stranden og slapper af i solen.

Få en ekstra hyggelig ferie med masser af gode historier. Bookbeat er både for voksne og børn i alle aldre.

Du kan prøve Bookbeat gratis i 45 dage, du kan opsige dit abonnement når som helt, der er ingen binding.

 

Hos Bookbeat finder du:

 

 • Tusindvis af bøger til alle forskellige genre.
 • Lyt og læs alt det du har lyst til, når det passer dig.
 • Ingen binding, du kan opsige når det passer dig.

 

Sådan fungerer Bookbeat.

 

 1. Start med at oprette en konto via linket herover, når du har oprettet din konto er du næsten klar.
 2. Download app’en fra enten Google Play eller App Store
 3. Nu kan du lytte og læse alle de bøger du har lyst til, der er ingen begrænsning hvor mange lydbøger du vil høre.
 4. Du kan også lytte til dine lydbøger uden wi-fi eller mobilt netværk. Download dine lydbøger hjemmefra, så behøver du ingen forbindelse på ferien.
 5. Du kan kun lytte fra 1 enhed.

 

Bookbeat – lydbøger og e-bøger. 45 dages gratis prøveperiode

Der er enormt mange spillere på lydbogs- og e-bogmarkedet, og det kan være uoverskueligt at skulle gennemskue, hvilken app eller hvilken type abonnement, der passer til netop dig. Her kan du læse mere om Bookbeat; en abonnementstjeneste, der lover:

 • Lav pris
 • Et univers med over 500.000 bøger
 • Ingen bindinger

Læs her om hvad Bookbeat koster, hvad andre skriver om Bookbeat i anmeldelser, og hvordan du kan prøve Bookbeat gratis.

Hvad er Bookbeat?

Bookbeat er en svensk app og abonnementstjeneste, der udbyder lydbøger og e-bøger direkte til mobil og tablet. Bookbeats moderselskab, Bonnier Books, har over 100 års erfaring med udbud af litteratur. De havde et ønske om at udvide deres rækkevidde og kreerede derfor Bookbeat. Tjeneste giver dig adgang til hele Bookbeats katalog, muligheden for at lytte og læse offline og muligheden for familie abonnementer.

Hvilket abonnement passer dig?

Lige nu tilbyder Bookbeat tre forskellige typer abonnementer.

 • Basic
 • Standard
 • Premium

Basic er med Bookbeats egne ord til dem, der lytter og læser lidt mindre. Det vil helt konkret sige, at du har mulighed for at lytte op til 20 timer om måneden. Denne pakke koster 59 kroner om måneden.

For 20 kroner ekstra – altså 79 kroner – kan du lytte op til 50 timer om måneden. Denne pakke er ifølge Bookbeat den pakke, der passer til de fleste behov.

Den sidste pakke giver ubegrænset læsning og lytning af bøger i 100 timer. Den koster 129 kroner.

Fælles for dem alle er, at du får adgang til hele Bookbeats katalog af bøger. Derudover kan du også med alle pakkerne opsige eller ændre dit abonnement til hver en tid. Sidst men ikke mindst kan du tilkøbe en familieprofil. Den koster 49 kroner pr. profil du tilkøber og giver adgang til den samme type abonnement som din profil. Det vil sige, at hvis du har en Standard-pakke og tilkøber 2 familieprofiler, så vil I alle tre have mulighed for at lytte op til 100 timer om måneden hver. Det skal selvfølgelig lige nævnes, at du højst kan have 5 profiler.

 

Hvordan kan man prøve Bookbeat gratis?

Inden du kommer for hurtigt i gang med at prøve at afstemme, hvilket abonnement, du skal have, så er det så heldigt, at man kan prøve Bookbeat gratis i 2 måneder. Alle nye brugere af Bookbeat kan få adgang til en prøveperiode helt gratis. Dette kræver blot, at man downloader appen og opretter en profil. Herefter har man i 2 måneder fri adgang til Bookbeats lydbøger og e-bøger.

Når de 2 måneders prøveperiode er gået, begynder Bookbeat at kræve betaling for næste måned. Har du i løbet af de 2 måneder fundet ud af, at Bookbeat ikke lige er noget for dig, kan du opsige dit abonnement når som helst, og det vil øjeblikkeligt blive afsluttet. Så koster det ingenting, og du forpligter dig ikke til noget.

Hvilke bøger kan du læse?

Bookbeat deler deres bøger op i 13 kategorier:

 • Krimi
 • Romaner
 • Biografier
 • Romantik
 • Personlig udvikling
 • Faglitteratur
 • Business og økonomi
 • Klassikere
 • Comedyshow og humor
 • Fantasy
 • Science Fiction
 • Ungdomsbøger
 • Børnebøger

Derudover kan du både finde bøger på dansk, engelsk, svensk, suomi, tysk, italiensk, spansk og polsk. Man kan altså godt gå ud fra, at der er noget for enhver smag.

Bookbeat kommer også med anbefalinger baseret på trends. Hvis du derfor har svært ved at vælge din næste bog, kan du kigge på, hvad andre læser meget for tiden eller hvor højt andre brugere har vurderet bogen. Du finder bl.a. listerne “Trender lige nu”, “Bedste biografer” og “Krimi-nyheder”.

Bookbeat anmeldelser

På danskeanmeldelser.dk giver en af anmelderne Bookbeat 9 ud af 10 og skriver bl.a.: “Der er masser af bøger at vælge imellem, inklusive dem fra mere specialiserede, akademiske områder. Lytteoplevelsen er meget behagelig, da du kan stoppe når som helst og genoptage din læsning fra en anden enhed”.

På App Store får appen 4,6 ud af 5 stjerner. En af anmelderne her skriver: “Jeg har lige prøvet gratis periode af Bookbeat. Jeg synes det er en fantastisk god app. Jeg har kun ros.”

På Trustpilot er der mere blandede anmeldelser. Dette virker til at skyldes, at appen ikke har de bøger, som anmelderne efterspørg. I score får Bookbeat på Trustpilot 2,7 ud af 5 stjerner.

Bookbeat i forhold til andre lydbogstjenester

Bookbeat er en af Danmarks største lydbogstjenester, når det kommer til internationalt indhold. Bookbeat har over 800.000 forskellige bøger, hvor Mofibo til sammenligning har over 450.000. I forhold til andre lignende tjenester som f.eks. Nextory og Mofibo, som har gratis prøveperioder på 30 dage, har Bookbeat en lang prøveperiode, så du får god tid til at mærke efter, om Bookbeat er det rigtige for dig og hvilken type abonnement, du i givet fald skal have.

Priserne er også udmærket i forhold til andre lydbogstjenester. Hos Mofibo koster 20 timers streaming om måneden 89 kroner og hos Nextory koster 30 timer 99 kroner om måneder. Det er altså i det samme prisleje de tre tjenester bevæger sig i.

Andet om Bookbeat

Hos Bookbeat kan du også købe gavekort til en du holder af. Det fungerer sådan, at du vælger det abonnement, som du gerne vil give, og herefter skal du vælge om det skal være til 1 måned, 3 måneder eller 6 måneder. Hvis du har modtaget et gavekort og løber tør for timer, kan du også opgradere dit gavekort.

På Bookbeats hjemmeside finder du også en søgefunktion. Her kan du søge blandt Bookbeats bøger, ud fra titel, serie, forfatter eller en bestemt oplæser. Her kan du læse om bogen, se hvor lang tid den tager, hvor mange sider den er på og se hvilken score andre brugere har givet bogen. Du kan også browse igennem deres kategorier. På denne måde kan du også se, om Bookbeat har de bøger, du gerne vil læse inden du køber et abonnement.

Hvis du ønsker at fornøje dig med en hyggelig bog.

Du finder spændende thrillere, biografier, noveller, børnebøger og spændende bøger om historie.

Betaling kan ske med disse betalingsmidler.

 

 1. Visakort
 2. Mastercard
 3. Paypal

 

Anmeldelser på Trustpilot

Deres anmeldelser ligger på 2.7/5 på meget få bruger vurderinger.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, og tlf nr.

Firma: BookBeat AB
Adresse: Box 3159, 103 63 Stockholm, Sweden
E-mail: info@bookbeat.com eller via kontaktform på hjemmesiden.
Hjemmeside: Besøg dem her
Kundeservice tlf nr: +46 8 69 68 118

 

Bookbeat

 

ALLE BLAD ABONNEMENTER