Yousee TV pakker 2022 – Vælg en TV pakke eller vælg bland selv dine kanaler.

 

yousee logo

Besøg Yousee TV

Annonce

Alt du skal vide om YouSee TV-pakker 2022

YouSee er uden sammenligning Danmarks største teleselskab, i hvert fald efter deres fusion med TDC i juni 2016. YouSee tilbyder både tv, bredbånd og telefoni til deres kunder, mange vælger derfor at samle alle deres ydelser her, altså ét og samme sted.

 

For mange kan alt hvad der hedder mobilpakker og bredbånd virke som en jungle, vi vil derfor i de næste afsnit forsøge at gøre det mere gennemskueligt. Læs med og bliv klogere på noget, som langt de fleste af os faktisk benytter på daglig basis – måske helt uden at tænke over, hvad det reelt koster os.

 

Yousee kanaler & Tv-pakker

Stort set alle danskere ejer mindst ét tv i deres hjem. For at man rent faktisk kan se noget på sit tv, kræver det en såkaldt tv-pakke. Hos YouSee kanaler kan man vælge en basis grundpakke eller tilvælge en ”Bland selv pakke”, hvor man frit kan vælge mellem alle de kanaler, som man finder allermest interessante. Omvendt kan man så vælge de kanaler fra, som på ingen måde har ens interesse.

 

Priserne går fra 299kr og op til 579 kr. Desuden tilbyder YouSee også en omfattende streaming tjeneste, hvor du kan let kan streame dine yndlingsprogrammer, lige når det passer ind i dit program. På den måde behøver du ikke sidde limet til skærmen på et bestemt tidspunkt. Vi danskere efterspørger nemlig i højere og højere grad fleksibilitet, også når det kommer til vores tv-vaner.

Hvad er bredbånd?

Bredbånd henviser til det der skal til, for at vi kan få internet i vores respektive hjem. Det er en forbindelse der kan håndtere enorme datamængder og tilmed processere det med lynets hastighed. Man kan betale sig til at få en lynhurtig bredbåndsforbindelse, noget der især er væsentligt for større virksomheder eller blot private, som bruger deres internet rigtig meget.

 

Der findes også flere forskellige former for bredbånd herunder fiber bredbånd, mobilt bredbånd og kabel bredbånd – YouSee tilbyder deres kunder alle typer.

 

Mobilabonnement

Stort set alle danskere under 40 år har valgt fastnet telefonen fra. Det betyder også, at vi i stigende grad er mere og mere afhængige af vores mobiltelefoner, da det er den eneste måde hvorpå vi reelt kan kontaktes 24 timer i døgnet.

 

YouSee tilbyder mange forskellige mobilabonnement løsninger – alt efter hvad dir behov. Måske har du brug for ekstremt mig taletid, store mængder data, udenlands telefoni eller noget helt fjerde. Vælg med omhu, for det er naturligvis dumt at betale for noget du ikke reelt har brug for.

 

I dag bruger de fleste af os vores mobiltelefoner til meget andet end blot at ringe eller sende sms fra. Det er vores GPS, kamera, lommeregner og ikke mindst kilden til diverse sociale medie kanaler. Derfor er vi dybt afhængige af et stabilt netværk.

 

Hvad koster det så alt sammen?

Vi danskere er egentlig ret heldige. Vi lever nemlig i et land, hvor internet, tv og telefoni udbyderne konstant er i skarp konkurrence med hinanden. Derfor kan du også vide dig ret så sikker på, at du som kunde hos YouSee bliver tilbudt nogle af markedets skarpeste priser. Ofte er der tilmed ekstra penge at spare, hvis du samler alle dine tjenester ét sted. Det gør det også typisk langt lettere for dig selv at hitte ud af.

 

Hvis du både skal have billige tv-pakker, mobilabonnement og bredbånd kan det hurtigt blive en større udgift – i hvert fald på års basis. Se dig derfor godt for og undersøg både priser, service og vilkår nøje, inden du vælger udbyder. Det kan på sigt spare dig for mange unødige udgifter. Og alle ved jo, at der er mange langt sjovere ting at bruge sin hårdt tjente penge på.

Anmeldelser Trustpilot.

De er anmeldt med 2 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

 

Kundeservice, mail, adresse og åbningstider.

Kontakt Adresse: Teglholmsgade 1, 0900 København C
CVR: 14773908
E-Mail: kundeservice@yousee.dk
Tlf nr: +45 70 70 40 40
Åbningstider: Mandag – søndag: 8-20

 

yousee TV

 

SE ALLE TV PAKKER