Hiper Internet – Prøv hurtigt Internet.

Klik dig ind på Hiper Internet og tjek om du kan få bredbånd hvor du bor.

 

Hiper brebånd
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Se Tilbud
199 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 319 kr/md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.

 

Om Hiper Internet

Når du benytter Hiper Inernet får du leveret din forbindelse af kompetente personer med stor erfaring indenfor Bredbåndsforbindelser.

Her kan du få 1000 Mbit/s forbindelse igennem dit TV stik. Internet  tilbydes i mange byer hvor der er et kabel TV stik.

Ønsker du at få en Fiberforbindelse igennem Hiper, så er der kun få steder på Nordsjælland at det tilbydes på nuværende tidspunkt.

Ønsker du bredbånd igennem telefonstikket, så kan stort set alle få leveret en Internet forbindelse. Så længe du har et telefonstik er det muligt at få dig på nettet, med en god og stabil forbindelse igennem Hiper.

 

Opgradering.

Hvis du har brug for en opgradering af din bredbåndsforbindelse, så kan du ringe eller skrive til kundeservice.

Det koster dig ingenting at opgradere din hastighed, det er helt gratis.

Din leveringstid af din nye forbindelse kan vare fra 3 – 4 uger før du er online.

 

Du har mulighed for at komme online via disse typer forbindelser.

 

Hiper Internet

 

Bredbånd via dit telefonstik.

Her kan du højst få en hastighed på 100 Mbit/s

Du får leveret en router der tilsluttes din allerede eksisterende telefonstik. Du bestemmer selv om du vil køre din forbindelse via et kabel til din PC, eller om du vil lave din egen trådløse Wifi forbindelse.

 

Få bredbånd via dit kabel-Tv stik

Her er den maksimale hastighed på 1000 Mbit/s

Du tilslutter dit bredbånd til bredbåndsstikket med et coaxialkabel.

Vær opmærksom på at det ikke er alle steder du kan få bredbånd uden TV pakke. Dette får du at vide når du tjekker om du kan få bredbånd hos Hiper på deres hjemmeside.

 

Få bredbånd via Fiber

Din fiber forbindelse vil kunne nå 1000 Mbit/s

Når du skal have fiber via Hiper Internet skal du have adgang via lyslederkablet.

Denne tilsluttes til din fiberboks og router.

 

Hiper

Besøg Hiper

 

Er Hiper Internet verdens hurtigste bredbånd og fiber udbyder?

Det er det jf. virksomheden Ookla, som står bag Speedtest.net.

Hiper er det sidste skud på stammen af bredbånd udbydere i Danmark. Hiper Internet lover bredbåndshastigheder i Gigabyte klassen. Kan det passe?

GB/s hardware, netkort, kabler, routere etc. har eksisteret i nogle år. Set fra denne vinkel er der intet der står i vejen for så stor en hastighed. Men for at kunne modtage data i sådan en fart, skal alle komponenter leve op til GB/s standarden. Forbindelsen kan kun være så hurtig som den langsomste komponent.

Der er flere omstændigheder endda, der spiller en rolle. Fx hvilke vægge der er i din bygning. Vi bruger jo næsten ikke længere kabelforbindelser, alt skal være trådløst. Selv med verdens hurtigste WIFI router kan signalstyrken påvirkes af betonvægge, metalgenstande og endda møbler i din bygning.

Du skal også være klar over at GB hastigheder kun kan opnås igennem de bedste fibernet udbydere. Har du ikke det, kan du stadig få hurtig Internet fra Hiper, men ikke GB/s.

 

Hvad står Hiper for?

Hiper Internet har en vision om at være Danmark bedste Internet udbyder. Derfor har virksomheden en strategi om udelukkende at fokusere på bredbånd, og ikke andet. De fleste af Hipers konkurrenter, som YouSee, Stofa, Telia, med flere, ser sig selv som multimedie udbydere. Udover bredbånd tilbyder de også TV, streamingtjenester, mobil og fastnet telefoni.

Hiper mener at sådan spreder man sig for tyndt.

At udelukkende fokusere på en niche giver godt mening for en ny virksomhed der ønsker at etablere sig i en branche med benhård konkurrence. Man skal tilbyde noget særligt, hvis man vil gøre et indtryk på kunderne og et indhug i markedsandele.

Det mener Hiper, de gør.

 

Hiper Internet priser

 

Hiper internet priser

Dit Valg for Lynhurtigt Internet: En Guide til Hiper Internet Priser

Hiper er et populært valg blandt danske forbrugere, der søger hurtigt, pålideligt og overkommeligt internet. Men hvad koster det egentlig at få Hiper som din internetudbyder? Lad os dykke ned i de vigtige detaljer omkring Hiper internet priser.

Hiper tilbyder forskellige pakker, der varierer i pris baseret på hastighed, data og andre funktioner. Den mest grundlæggende pakke tilbyder lynhurtigt internet med konkurrencedygtige priser. Det er en ideel løsning for dem, der søger stabilt internet uden at skulle betale ekstra for funktioner, de ikke nødvendigvis har brug for.

For de forbrugere, der har brug for mere hastighed eller større datamængder, tilbyder Hiper pakker med højere hastigheder og ubegrænset data. Disse pakker er ideelle for store familier, online gamere eller dem, der ofte streamer video.

Udover konkurrencedygtige priser på internetpakker, tilbyder Hiper også ofte kampagner og tilbud. Det kan være en god idé at holde øje med disse for at få mest muligt for dine penge.

Husk, at prisen for dit Hiper internet kan variere baseret på din placering og den tilgængelige infrastruktur. For den mest præcise pris, er det bedst at tjekke Hipers officielle hjemmeside eller kontakte dem direkte.

Sammenfattende er Hiper internet priser konkurrencedygtige og fleksible, hvilket gør dem til et populært valg for mange danskere. Uanset om du har brug for grundlæggende internet eller en kraftfuld forbindelse, kan Hiper have den pakke, der passer til dine behov og budget.

 

Hurtigt internet? Ja tak!

Hiper Internet er jf. dem selv dedikeret til at give Danskerne verdens hurtigste Internet til den billigste pris.

Det kan der også være meget brug for. Nyere undersøgelser viser at vi er ved at sakke bagud i forhold til vores nabolande. Der er mange områder i Danmark hvor Internettet nu er rigtigt dårligt, dvs. på under 100 Mb/s. Det er ikke længere nok til at streame Netflix i en passabel kvalitet.

Dette skyldes at der stadig findes mange dårlige, gamle telefonledninger af kobber. Telefonlednings netværket er stadig ejet af TDC, som nu er en profitorienteret virksomhed. For dem er der ikke nok penge i at opgradere telefonnettet i de mindre befolkede områder. Men heller ingen andre har lov til at gøre det, da TDC ejer ledningerne.

 

Hvor hurtigt et internet har du brug for?

Det kommer meget an på hvad du bruger Internettet til. De fleste bruger i dag Internettet til streaming, surfing og mail. Streaming er her den mest fartkrævende aktivitet. Men du har faktisk ikke brug for mere end 50 MB/s til at streame film i 4k. Det er p.t. den bedste kvalitet som stadig kun findes i begrænset udbud. 50Mb/s kan endda nås igennem en rimelig god telefonledning.

Men det kan og vil ændre sig med tiden. Fastnet telefonernes kobberledninger er gammeldags teknologi. Fremtiden, så vidt vi nu kan se, er lysledere af fiberglas. Kun med fiber kan hastigheden leveres så hurtigt som netværks hardware længe har været klar til. At drive et mobil net med 1000Mb/s er teknisk muligt, men kræver enorme mængder energi. Derfor gør man det indtil videre kun over korte afstande, indenfor hjemmet.

Hvor du allerede i dag kan drage fordel af en 1000Mb/s opkobling, er som gamer. Spiller du store online spil, tæller hvert et splitsekund. Her er det oftest Internet forbindelsen der er flaskehalsen. Den kan altså kun være for langsom, selv om du i praksis ikke kan udnytte den maksimale hastighed.

Det er ligesom når man flygter fra en bjørn. Du behøver ikke løbe hurtigere end rovdyret. Du skal bare løbe hurtigere end din makker.

Også hvis du driver en eller flere webservere er det godt med den hurtigst mulige opkobling.

 

Hvad koster internet hos Hiper?

Ikke ret meget, må det indrømmes. Hiper Internet er billig!

Internet over telefonstik, den langsomme gammeldags forbindelse. Det er for hastigheder mellem 10 til 100 Mb/s.

Med bredbånd via kabel TV kan du få hastigheder fra 100 til 1000 Mb/s for de samme penge. Det kræver naturligvis at du allerede er tilsluttet kabel TV.  Hvor vidt de 1000Mb virkelig kan opnås kommer an på en speedtest.

Men med fibernet er det helt klart intet problem at komme op i GB/s klassen. Og det er her hvor Hiper Internet virkelig giver konkurrencen baghjul med priserne.

Oprettelsen er gratis for alle tre modeller.

 

Hiper Internet står for hysterisk hurtigt

Vi lever i dag i en verden, som kræver af os som individer, at vi er online 24/7. Så nytter det ikke at vi skal vente på forbindelsen, så man ikke kan følge med. Vi mennesker er nemlig mange gode ting, men de færreste af os er tålmodige, når det handler om at være online. Så få dig den bedste og hurtigste forbindelse, som passer til dit behov.

 

Hipers oprindelse og udvikling

Navnet Hiper stammer fra en gammel hit sang kaldet Hyper, Hyper. Dengang var internettet helt nyt og en hurtig internetforbindelse hed 14,4 kbit. I dag er det normalt med 1000 Mbit. Derfor valgte man navnet Hiper, for at ære internetforbindelsens historie og udvikling.

Navnet anerkender hvor langt man er kommet, når det kommer til hastighed af forbindelse. Hiper står for at være både en hyldest til dens forretnings rødder og respektive overfor deres kunder, med den bedst tænkende service. Hiper Internet har fokus på at bringe dig og din forbindelse ind i det nye århundrede.

 

Hiper hastighed og forbrug

 

Med fokus på hastighed og forbrug

Det er selvfølgelig ikke alle, der har brug for en høj forbindelse. Det hele afhænger af ens forbrug. Hvis det eneste man skal, er at komme på internettet på sin pc eller smartphone, så bør man lede efter en af de billigere løsninger, da man ikke behøver mere.

At gå ned i pris og pakke betyder ikke at man går ned i kvalitet i dette tilfælde. Hvis man derimod har et stort hus, hvor der er mange der skal på hele tiden, ville det være mere anbefalet at komme op i de højere pakker, så man ikke hele tiden oplever loade skærme og langsom forbindelse.

Der skal man tillade sig at finde en forbindelse, der tillader at der er plads til alle. Hvis man er gamer og spiller spil online og downloader spil ofte, er det også anbefalet at man får en hurtig forbindelse. Det er nemlig noget af det mest krævende man kan byde sin forbindelse.

Hiper Internet – den bedste mulighed?

Hiper kalder sig selv deres forbindelse for hysterisk hurtigt, adjektiver Hiper roligt kan pålægge sig selv, da de er blevet udpeget til titler som ”Hiper Internet som nummer 1 i Danmark” og ”verdens hurtigste internetudbyder”. Til og med har de også ”billigste, hurtigste internet i Danmark” under bæltet også, så der er snart ikke flere undskyldninger for ikke at vælge Hiper. P.S. så fik Hiper alle de ovenstående titler uddelt før de tilbød 1.000 Mbit.

Så valget om man har brug for en så hurtig forbindelse, er jo selvfølgelig kun op til en selv. Det er ikke alle der har brug for en sådan hastighed. Men når prisen er så lav, er det noget man skal genoverveje en tredje gang. Pakkerne kommer jo også med blære retten.

 

Diverse ekstra nyttige informationer

Nu til nogle konkrete informationer. Man har tre muligheder når det kommer til stik. Der er det gode gamle telefonstik, det nyere kabel-tv og det nye fiber.

Man skal hurtigt nævne at til kabel-tv og fiber er der kun garanti for 100 Mbit til 1.000 Mbit hvis man har Ethernet kabel i. Man kan på Hipers hjemmeside undersøge hvor meget man kan få ved trådløs forbindelse ved din adresse. Der er gratis oprettelse, hvis man selv sætter op. Hvis man skal have en tekniker ud, koster det 699 kr.

Det er vigtigt at man er til stede der, da der ved forgæves teknikerbesøg udløses bøde på 699 kr. Ekstra information vedrørende folk der spiller online videospil. Man har nemlig muligheden for at få en dynamisk IP-adresse for 0 kr., men hvis man spiller spil online, anbefales det at man anskaffer sig en fast, offentlig IP-adresse for 19 kr. om måneden. Dette kan man læse mere om online.

 

Nem, overskuelig og imødekommende kundeservice

Når det kommer til kundeservice, har Hiper Internet en af de mest imødekommende ude på markedet. Man kan se billeder og læse om grundlæggerne af firmaet og hvis man skriver en besked i form af et spørgsmål eller en klage, så er det dem, der svarer én direkte. Det er nemlig fordi de fører deres kundeservice som en blog, så alt er offentligt og brugervenligt. Hiper ved nemlig godt at det handler om at få folk til at føle sig tilpas og trygge. De vil gerne signalere at de er nogle som kunderne kan stole på.

 

FAQ – Spørgsmål og svar

Hvilke typer internetforbindelser tilbyder Hiper?

Hiper tilbyder primært fiber- og bredbåndsforbindelser, men tilgængeligheden kan variere afhængig af din placering.

Hvad er fordelene ved at bruge Hiper som internetudbyder?

Hiper er kendt for sin høje internet hastighed, konkurrencedygtige priser og gode kundeservice.

Hvordan opsætter jeg min Hiper internetforbindelse?

Når du bestiller internet fra Hiper, vil du modtage en router og en installationsguide. Du kan også finde vejledninger på deres hjemmeside.

Hvad koster det at få internet fra Hiper?

Prisen for Hiper internet varierer afhængig af den valgte plan og din placering. Se deres hjemmeside for aktuelle priser.

Hvilke hastigheder kan jeg forvente med Hiper Internet?

Hastigheden på dit Hiper internet afhænger af den plan, du vælger. De tilbyder flere forskellige hastigheder, der passer til forskellige behov.

 

Relaterede emner:

Fastspeed Internet

Kviknet.dk

 

Trustpilot anmeldelse

Trustpilot anmeldelse 4.6/5 – Vurderet af over 10.700 kunder

Google anmeldelser 2.3/5 – Bedømt af over 180 forbrugere.

 

Hiper Internet kundeinformation

Adresse: Langebrogade 6j, 1411 København
CVR: 36909080
Mail: kundeservice@hiper.dk
Tlf: +45 88 77 20 00
Åbningstider: Mandag – fredag: 10-15, weekend 10-16

 

Hiper Internet kontakt

 

ALLE BREDBÅND TILBUD