Norlys Internetudbyder, Fibernet, TV, Streaming, El forsyning, opladning, Varme, naturgas og alarm. Find dem alle her på siden.

Leder du efter en ny internetudbyder eller nye løsninger til streaming? Er du interesseret i grøn energiforsyning til dit hjem eller bilen? Eller har du overvejet en integreret tryghedsløsning med alarm og opmærksomhed på alle dele af hele boligen?

Det er ikke mange virksomheder i Danmark, der kan dække så mange forskellige forsyningsområder. Men det kan Norlys.

 

norlys

Med ordet forsyning tænker vi som regel på fysiske ting som vand, el og varme. Og det, der blandt andet kendetegner dem, er, at det er ting, som altid bare skal være der. Men i dag tager vi en god internetforbindelse for givet på samme måde som strømmen og varmen i hjemmet. Og der er mange, for hvem en form for sikring eller alarmsystem også er en helt selvfølgelig, tryghedsskabende del af hverdagen.

Forestil dig, at du kommer ind i stuen og tænder lyset, og mærker, at radiatoren er dejlig lun. Derefter går du på nettet, og samtidig sætter du dig med streaming og tv og finder yndlingsserien, du slapper godt af med.

Alle de services, der er nævnt i det lille tænkte eksempel her, og flere til, er faktisk noget, som Norlys kan levere.

Der er gode grunde til at se nærmere på Norlys, hvis du har brug for en ny udbyder til en eller flere af de mange services eller forsyningsopgaver.

Herunder kan du læse meget mere om, hvad Norlys er, og hvad du kan få igennem alle virksomhedens services. Det er et godt sted at læse, hvis du vil lære mere om en af de helt store udbydere på markedet for internet- og elforsyning i Danmark.

 

Kender du Norlys?

Der er gode chancer for, at du allerede kender Norlys, også selvom du ikke lægger mærke til navnet til daglig. Der er nemlig tale om Danmarks største virksomhed, der kombinerer energiforsyning og internet.

Norlys er et dansk selskab, som rigtig mange kunder og brugere har taget til sig. De har over halvanden million kunder i alt, fordelt på alle de forskellige områder. Der er med andre ord ikke usandsynligt, at du allerede er kunde hos Norlys, eller kender til dem i forvejen.

Men det er ikke sikkert, at du er opmærksom på alle de muligheder, der findes i virksomhedens regi. For eksempel er det sikkert ikke alle, der er klar over, at Norlys tilbyder alarm- og vagtservice med tryghed til hele hjemmet, og at man også kan abonnere på naturgas hos dem.

Danskernes kendskab kan man få et indtryk af på vurderingssiden Trustpilot. Det kan give et billede af, hvad kunderne sætter pris på ved virksomheden og det, de har købt, eller den service, de har fået.

Med en kundedatabase på over halvanden million er der mange, som har erfaringer med Norlys’ produkter. I skrivende stund er der godt 3600 danske vurderinger af Norlys A/S på trustpilot.dk, og til sammen giver de et godt og dækkende billede af kundetilfredsheden.

Den samlede vurdering er på 4,4 point ud af 5 mulige, hvilket klart ligger i den høje ende.

De forskellige anmeldelser dækker over alle virksomhedens tilbud. En bruger har for eksempel været godt tilfreds med sin strømforsyning, og andre har sat pris på deres internetløsning og streaming. Flere har blot givet en vurdering uden nærmere beskrivelse. Og for andre igen er det en god oplevelse med Norlys’ kundeservice eller betjening, der har givet anledningen til anmeldelsen på Trustpilot.

norlys

Norlys Internet og Fibernet

Er du flyttet, og skal du have en internetleverandør til den nye bolig? Eller vil du bare opgradere, og finde en ny internetløsning, der passer til dig selv og hele familien?

Uanset situationen kan der være gode grunde til at kigge nærmere på internetmulighederne fra Norlys.

De abonnementsløsninger, som Norlys tilbyder, er super enkle. Både når det kommer til hastigheden, stabiliteten i dækningen og oprettelsen.

4/5

Pris måned

279,-

6 mdr. Binding

Download

1000 Mbit

Upload

100 Mbit

 Forbindelse

Kabel

Annonce

Oprettelse

0,-

Mindstepris

1395,-

Første måned for 0 kr. - Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - 1000 Mbit

Der er mange, der forvirres over de mange tilbud, hastigheder og abonnementer på markedet. Og på samme måde er der sikkert en hel del, der beholder samme udbyder i rigtig lang tid uden at undersøge andre muligheder på markedet.

Alle forbindelsesløsningerne er på hele 1000 Mbit, så der altid er fast og hurtigt internet til alle i huset.

Der er basalt set kun to ting, du skal tage stilling til. Skal du have internet via tv-kablet eller med fibernet? Og hvor mange enheder skal bruge internettet?

De ting, du skal vurdere, afgøres af dine helt egne forudsætninger. Internetinfrastrukturen der, hvor du bor, og jeres egne behov for at kunne bruge hurtigt internet.

Der er helt enkelt to abonnementstyper. Og gælder uanset om du får internet via tv-kablet eller billigt fibernet. Tilbuddene hedder simpelthen bare Internet og Internet Plus. Og dybest set er det det samme abonnement med en ekstra tilføjelse til et meget lille beløb i plus-modellen. Med abonnementet er der 1000 Mbit forbindelse, en fysisk router og gratis oprettelse.

Internet Plus indbefatter en bredere dækning i boligen med op til to ekstra enheder, og det vil du få for 20 kr mere en det, Internet koster.

Norlys’ internet koster lige knap 300 kr. om måneden, og prisen for Norlys Fibernet ligger ret præcist 100 kr. over det.

 

Norlys TV og Streaming

Har du tænkt, at din internetudbyder også kan være den, der leverer din tv- og streamingtjeneste? Det kan du med Norlys.

Du kan vælge en lang række af tjenester og kanaler, og kombinere dem helt efter dine egen behov og præferencer.


Vælg frit

4.5/5

Pris måned

109,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

1

Via

Streaming

Oprettelse

199,-

Annonce

Mindstepris

475,-

Vælg frit betal per kanal - 2 måneder binding

Vælg 8

4.5/5

Pris måned

439,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

8

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

878,-

Vælg 8 TV-kanaler - 2 måneder binding


Vælg Alt

4.5/5


Pris måned

629,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

38

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

1258,-

Få det hele - Inkl. Viaplay film & Serier, Discovery+, Tv2 Play, HBO Max og Nordisk Film+ - 2 måneders binding

Grænsen mellem TV og streaming er i realiteten ganske flydende i forhold til, hvordan vores skærm- og underholdningsvaner er i dag. Streaming har på mange måder overtaget den plads, det såkaldte flow-tv tidligere havde i vores medieforbrug, og omvendt er der mange kendte TV-kanaler, der tilbyder deres programmer i form af streaming.

Der er tre forskellige pakker, du kan vælge, når du køber Norlys TV. Den enkleste løsning er en model, hvor du ganske enkelt betaler en helt lav abonnementspris, og dertil betaler et fast beløb for hver kanal eller tjeneste, du vælger i sortimentet.

Med Vælg 8-modellen kan du, som navnet siger, vælge otte kanaler til en fast pris på lige knap 440 kr. om måneden. Den bredest dækkende løsning er Vælg Alt, hvor du helt frit kan få adgang til alle kanalerne for lidt over 630 kr.

Udvalget er stort, og de tre forskellige abonnementsløsninger gør det muligt at sammensætte en pakke, der helt præcist matcher dine ønsker og behov.

Måske har du erfaringer med tv-pakker, hvor der er fulgt flere kanaler med, som ikke er blevet set. Det kan også være, du vil prøve nye kanaler eller tjenester, og se noget, du ikke har prøvet før.

 

Norlys Play

Norlys har også en tjeneste, der hedder Norlys Play, som kan tilgås fra alle enheder, fjernsyn eller helt almindelige internetbrowsere. Det er en oplagt mulighed, der tager højde for den moderne medieforbrugers vaner, hvor live streaming på mobile enheder hele tiden er en mulighed.

 

Boxer TV

Er du tidligere kunde hos Boxer, er der måske noget, du kan genkende hos Norlys. Det, Boxer tilbød, findes nemlig i dag hos Norlys, som længe har ejet Boxer. Og som tidligere Boxer-kunde er det nemt at finde og skabe en af de bedste tv-pakker, der svarer til din tidligere sammensætning.

 

Norlys EL priser – Grøn el-forsyning og opladning

Når den først er tilmeldt en betalingsservice, er elregningen meget sjældent noget, vi tænker over. Og mindst af alt tænker vi over, hvor selve strømmen kommer fra, eller om vi kunne drage fordel af at have en ordning hos en anden forsyningsudbyder. Se EL pris her!

Flex EL

5/5

Samlet
El pris
Estimeret

4,79 kr./ Kwh

Variabel pris

Flex EL

Fast pris

Nej

 Abonnement

29 kr/md.

Annonce

Binding

Ingen

Oprettelse

0 kr.

Tilbud lige nu: Skift til grøn strøm og få 500 kr. i rabat.
Variabel pris time efter time.

"Prisen er udregnet fra en kunde i N1 området og kan variere efter område du bor i."

Pulje EL

5/5

Samlet
El pris
Estimeret

6,58 kr./ Kwh

Variabel pris

Nej

Fast pris

Pulje EL

 Abonnement

29 kr/md.

Annonce

Binding

Ingen

Oprettelse

0 kr.

Tilbud lige nu: Skift til grøn strøm og få 500 kr. i rabat.

Prisen bliver fastlåst hvert kvartal.

"Prisen er udregnet fra en kunde i N1 området og kan variere efter område du bor i."

 

Norlys er helt klart en udbyder, man bør se nærmere på. For eksempel kan du tage et kig på din nuværende el-aftale og sammenligne mulighederne ud fra de kriterier, der er vigtigst for dig. Grøn energi, fleksibilitet eller elpriser.

Det er imidlertid ikke altid helt enkelt at gennemskue, og det er måske også en del af grunden til, at de danske el-kunder så sjældent skifter strøm-leverandør.

På Norlys’ hjemmeside er der mulighed for at få god hjælp til sammenligningen og vurderingen. Du udfylder ganske enkelt dine kontaktoplysninger, og så vil Norlys foretage et uforpligtende pristjek på din aftale, og se, om du kan drage fordel af at blive kunde hos dem.

Elpriserne er omskiftelige, og det er noget, som rigtig mange kan mærke. Derfor kan de to abonnementsmodeller være rigtig interessante at kigge på.

Flex-EL er, som navnet siger, en fleksibel løsning, hvor prisen bliver lagt på timebasis. Det er en bindingsfri abonnementsløsning, og den gør det muligt for dig og din familie at planlægge dele af strømforbruget efter hvornår på dagen, det er billigst.

Norlys’ Pulje-EL er ligeledes en bindingsfri løsning til el-abonnementet. Her er forskellen, at du har mulighed for at låse den pris, du betaler for strømmen i en periode. Det er en god måde at sikre sig mod ubehagelige overraskelser i budgettet på.

Dit el-forbrug kan ikke undgå at være afhængigt af, hvor du bor. Og som Norlys-kunde vil du også kunne mærke det, når priserne er høje i visse perioder. Men det kan stadig være en fordel for dig at skifte leverandør.

Er du en af de mange danskere, der har taget en helt eller delvist eldreven bil sig, så vil det måske også interessere dig, at Norlys engagerer sig i infrastrukturen til den grønne biltrafik.  Ifølge oplysningerne på deres hjemmeside vil de nemlig meget snart være klar til at kunne tilbyde praktiske ladebokse til private hjem.

Allerede nu kan du læse om tilbuddet og om priserne og de fordele, du kan opnå ved at have din egen ladeboks i garagen.

Bestil El igennem Norlys

Annonce

 

Varme og naturgas

Ligesom strømmen er varmen i boligen også en af de ting, vi ofte tænker meget lidt over, og hvor vi sjældent undersøger de forskellige leverandører og priser.

Og de fleste, som kender til Norlys, eller har hørt om virksomheden, forbinder den måske mest med internet, strøm eller streaming. Men da Norlys er en bredt dækkende forsyningsvirksomhed, er varme og naturgas også at finde i udbuddet.

Enkelheden i abonnementsløsningerne går igen på Norlys’s hjemmeside, også når det kommer til gas og varme. Der er en fleksibel model, hvor prisen følger markedets daglige udviklinger. Og hvis du værdsætter forudsigelighed og øget tryghed i varmebudgettet, er der et abonnement med fast pris i 12 måneder.

Abonnementerne hedder henholdsvis FastGas og FlexGas.

Hvis du har brug for at kende de næste måneders forventelige udgifter forholdsvis nøje, kan Norlys’ FastGas måske være en løsning for dig. Prisen vil være den samme i et år, og det kan bidrage til en god tryghed i økonomien.

Omvendt kan der i nogle tilfælde være en del at spare med et abonnement, der følger markedsprisen. I lune perioder bruger vi selvfølgelig mindre varme selv. Men en generelt lavere efterspørgsel på hele markedet kan også medvirke til at holde priserne i et lavt leje. De kan dog også påvirkes af andre faktorer end bare årstidernes skiftende temperaturer.

I udgangspunktet er den umiddelbare prisforskel på abonnementerne ikke særlig stor. I skrivende stund koster FlexGas godt og vel en krone mere per kubikmeter end FastGas. Men der er naturligvis tale om et øjebliksbillede, og varmebudgettet skal kunne indpasses i husstandens samlede økonomi over en lang periode.

FlexGas er et helt bindingsfrit abonnement, mens FastGas har en bindingsperiode på fem måneder. Begge modeller kan forbindes med serviceaftale, hvor der altid er hjælp til eftersyn, drift og udbedring af eventuelle problemer.

 

Smarthome er Norlys’ sikkerhedsordning

Det, der måske vil overraske de fleste, er, at Norlys også tilbyder en bredt dækkende og integreret tryghedsløsning med et smart alarmsystem til hele husstanden.

Norlys SmartHome er et sikkerheds- og tryghedssystem, der er tilpasset det moderne hjem i det 21. århundrede. Udover røgalarmer og klassiske sensorer ved døre og vinduer er der en hel lang række af funktioner og tjenester, du kan vælge, når du sammensætter den intelligente sikkerhedsløsning til boligen. Bevægelsessensorer, sirene og lysstyring. Automatisk aktivering og slukning når du forlader huset eller kommer hjem. Alle elementerne kan suppleres med en fysisk vagtordninger, der er i forbindelse med en alarmcentral, og hurtigt kan rykke ud.

Det hele samles i Norlys’ SmartHome-app, der giver dig det fulde overblik og den fulde kontrol med alle sikkerhedsinstallationerne i hjemmet. Et bredt spektrum af services samlet centralt og tilgængeligt.

 

Relaterede udbydere:

Stofa fiber

Hiper fibernet

 

FAQ

Hvad er Norlys?

Udbyder af Internet, TV, EL, Varme og alarmløsninger.

Hvad er deres telefonnummer?

Kundeservice og Support telefonnr. er 70 33 20 33

Hvem ejer Norlys

Norlys a.m.b.a er andelsejet

 

Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot anmeldelse 4.4/5 – vurderet af over 4200 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Adresse: Tietgensvej 4 ,8600 Silkeborg
CVR nr.: 25118359
Tlf nr. Hovedkontor: +45 70 11 50 00

 

Kundeservice EL
Tlf nr. EL: +45 70 15 16 70
E-mail: energi@norlys.dk
Åbningstider: Mandag – onsdag  8 – 16, torsdag 8 – 16.30,  fredag 8 – 15

 

Kontakt Internet og TV
Tlf nr kundeservice & support: +45 70 33 20 33
Åbningstider: Mandag – torsdag  9 – 17, fredag 9 – 16,  lørdag (support) 10 – 16

 

ALLE BREDBÅND TILBUD

 

norlys