Norlys Internet via kabelnet og Fibernet priser

Er du flyttet, og skal du have en internetleverandør til den nye bolig? Eller vil du bare opgradere, og finde en ny internetløsning, der passer til dig selv og hele familien?

Uanset situationen kan der være gode grunde til at kigge nærmere på internetmulighederne fra Norlys.

De abonnementsløsninger, som Norlys tilbyder, er super enkle. Både når det kommer til hastigheden, stabiliteten i dækningen og oprettelsen.

Intet tilbud i øjeblikket fra Norlys Internet – Prøv et af vore andre tilbud!

 

Waoo fiber
5
Pris Måned
195,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen binding
Oprettelse 0,-
Ingen binding
1000/1000 Mbit/s
Se Tilbud
195,- første 6 mdr. - herefter 369,- /md - WiFi-router inkluderet - Dette er et annoncelink.
Ewii
4.7
Pris Måned
129,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
Ingen binding
Fibernet til halv pris
Ingen binding
Gratis oprettelse
Se Tilbud
129,- om måneden i 3 mdr. Herefter normalpris 319 kr. - EWII kan levere fibernet via Norlys, RAH, Nord Energi, MES, Fibia, EnergiFyn, SEF, TDC Net og EWII.. Dette er et annoncelink.
Hiper brebånd
5
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber, kabelnet og telefonstik
Se Tilbud
Min. pris i 6 mdr. fra 1.694 kr. Pris efter 1 md. fra 319 kr./md. - Mest værdi for pengene - Dette er et annonce link.
jetnet logo
4.9
Pris Måned
239,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Via fiber- eller kabelnet
Inklusiv trådløs router
Se Tilbud
239 kr. de første 6 måneder - efter 6 mdr. 269 kr/md - Ekstra tilbud: Få 1 md. Podimo + 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
Telia
5
Pris Måned
199,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Rabat på streaming
God dækning
Se Tilbud
Få 2 måneders Max og fra adgang til podcast fra Podimo resten af 2024 - Betalingsadmin. 9,75 kr/md - Dette er et annonce link.
Bornfiber
4.7
Pris Måned
209,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Lynhurtigt fibernet til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne
Via Fiber
Spar 150,-/md. I 6 mdr.
Se Tilbud
Min. 6 mdr. fra 1.254,-. Efter 6 mdr. fortsætter abonnementet til normalpris fra 349,-/md. - Dette er et annoncelink.
norlys
5
Pris Måned
339,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 måneder
Sikkerhedspakke
Via kabel
Udvidet Cyberforsikring
Se Tilbud
Online sikkerhed med Sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
bolignet logo
4.7
Pris Måned
299,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Stabil forbindelse
Hurtigere Internet
Se Tilbud
Få hurtigere Internet uden at betale mere - Dette er et annonce link.
fastspeed logo
4.7
Pris Måned
99,-
Download
1000 Mbit
Upload
1000 Mbit
Binding
6 måneder
Oprettelse 0,-
Maksimal hastighed
Lav pris
Se Tilbud
99 kr/md.. i 6 mdr. derefter normalpris 299 kr. - Inkl. 2 mdr. Mofibo + 3 mdr. Flipp online magasiner - 12 mdr. Norton sikkerhedspakke - Dette er et annonce link.
maxspeed-telenor-internet
4.6
Pris Måned
149,-
Download
1000 Mbit
Upload
100 Mbit
Binding
6 mdr. binding
Oprettelse 0,-
Via kabel tv-stik
En god og stabil forbindelse
Se Tilbud
149 kr. de første 3 måneder - efter 3 mdr. 299 kr/md. - Bedst i test i forbrugerrådet - Inklusiv trådløs router - Dette er et annonce link.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Norlys Internet og Fibernet

Der er mange, der forvirres over de mange tilbud, hastigheder og abonnementer på markedet. Og på samme måde er der sikkert en hel del, der beholder samme udbyder i rigtig lang tid uden at undersøge andre muligheder på markedet.

De hurtigste forbindelsesløsningerne er på hele 1000 Mbit, så der altid er fast og hurtigt internet til alle i huset.

Der er basalt set kun to ting, du skal tage stilling til. Skal du have internet via tv-kablet eller med fibernet? Og hvor mange enheder skal bruge internettet?

De ting, du skal vurdere, afgøres af dine helt egne forudsætninger. Internetinfrastrukturen der, hvor du bor, og jeres egne behov for at kunne bruge hurtigt internet.

Der er helt enkelt 3 abonnementstyper. Og gælder uanset om du får internet via tv-kablet eller billigt fibernet. Tilbuddene hedder simpelthen bare Internet og Internet Plus. Og dybest set er det det samme abonnement med en ekstra tilføjelse til et meget lille beløb i plus-modellen. Med abonnementet er der 1000 Mbit forbindelse, en fysisk router og gratis oprettelse.

Internet Plus indbefatter en bredere dækning i boligen med op til to ekstra enheder.

  • Norlys’ internet på kabelnet koster fra 109 kr. om måneden, og prisen for Norlys Fibernet ligger fra 159 kr. om måneden i februar måned 2024.

norlys

 

Norlys udbud

Norlys Internetudbyder, Fibernet, TV, Streaming, El forsyning, opladning, Varme, naturgas og alarm. Find dem alle her på siden.

Leder du efter en ny internetudbyder eller nye løsninger til streaming? Er du interesseret i grøn energiforsyning til dit hjem eller bilen? Eller har du overvejet en integreret tryghedsløsning med alarm og opmærksomhed på alle dele af hele boligen?

Det er ikke mange virksomheder i Danmark, der kan dække så mange forskellige forsyningsområder. Men det kan Norlys.

Med ordet forsyning tænker vi som regel på fysiske ting som vand, el og varme. Og det, der blandt andet kendetegner dem, er, at det er ting, som altid bare skal være der. Men i dag tager vi en god internetforbindelse for givet på samme måde som strømmen og varmen i hjemmet. Og der er mange, for hvem en form for sikring eller alarmsystem også er en helt selvfølgelig, tryghedsskabende del af hverdagen.

Forestil dig, at du kommer ind i stuen og tænder lyset, og mærker, at radiatoren er dejlig lun. Derefter går du på nettet, og samtidig sætter du dig med streaming og tv og finder yndlingsserien, du slapper godt af med.

Alle de services, der er nævnt i det lille tænkte eksempel her, og flere til, er faktisk noget, som Norlys kan levere.

Der er gode grunde til at se nærmere på Norlys, hvis du har brug for en ny udbyder til en eller flere af de mange services eller forsyningsopgaver.

Herunder kan du læse meget mere om, hvad Norlys er, og hvad du kan få igennem alle virksomhedens services. Det er et godt sted at læse, hvis du vil lære mere om en af de helt store udbydere på markedet for internet- og elforsyning i Danmark.

Prøv vores andre tilbud:

Norlys TV-pakker

Norlys EL

 

Kender du Norlys?

Der er gode chancer for, at du allerede kender Norlys, også selvom du ikke lægger mærke til navnet til daglig. Der er nemlig tale om Danmarks største virksomhed, der kombinerer energiforsyning og internet.

Norlys er et dansk selskab, som rigtig mange kunder og brugere har taget til sig. De har over halvanden million kunder i alt, fordelt på alle de forskellige områder. Der er med andre ord ikke usandsynligt, at du allerede er kunde hos Norlys, eller kender til dem i forvejen.

Men det er ikke sikkert, at du er opmærksom på alle de muligheder, der findes i virksomhedens regi. For eksempel er det sikkert ikke alle, der er klar over, at Norlys tilbyder alarm- og vagtservice med tryghed til hele hjemmet, og at man også kan abonnere på naturgas hos dem.

Danskernes kendskab kan man få et indtryk af på vurderingssiden Trustpilot. Det kan give et billede af, hvad kunderne sætter pris på ved virksomheden og det, de har købt, eller den service, de har fået.

Med en kundedatabase på over halvanden million er der mange, som har erfaringer med Norlys’ produkter. I skrivende stund er der godt 3600 danske vurderinger af Norlys A/S på trustpilot.dk, og til sammen giver de et godt og dækkende billede af kundetilfredsheden.

Den samlede vurdering er på 2,8 point ud af 5 mulige.

De forskellige anmeldelser dækker over alle virksomhedens tilbud. En bruger har for eksempel været godt tilfreds med sin strømforsyning, og andre har sat pris på deres internetløsning og streaming. Flere har blot givet en vurdering uden nærmere beskrivelse. Og for andre igen er det en god oplevelse med Norlys’ kundeservice eller betjening, der har givet anledningen til anmeldelsen på Trustpilot.

norlys

 

 

Varme og naturgas

Ligesom strømmen er varmen i boligen også en af de ting, vi ofte tænker meget lidt over, og hvor vi sjældent undersøger de forskellige leverandører og priser.

Og de fleste, som kender til Norlys, eller har hørt om virksomheden, forbinder den måske mest med internet, strøm eller streaming. Men da Norlys er en bredt dækkende forsyningsvirksomhed, er varme og naturgas også at finde i udbuddet.

Enkelheden i abonnementsløsningerne går igen på Norlys’s hjemmeside, også når det kommer til gas og varme. Der er en fleksibel model, hvor prisen følger markedets daglige udviklinger. Og hvis du værdsætter forudsigelighed og øget tryghed i varmebudgettet, er der et abonnement med fast pris i 12 måneder.

Abonnementerne hedder henholdsvis FastGas og FlexGas.

Hvis du har brug for at kende de næste måneders forventelige udgifter forholdsvis nøje, kan Norlys’ FastGas måske være en løsning for dig. Prisen vil være den samme i et år, og det kan bidrage til en god tryghed i økonomien.

Omvendt kan der i nogle tilfælde være en del at spare med et abonnement, der følger markedsprisen. I lune perioder bruger vi selvfølgelig mindre varme selv. Men en generelt lavere efterspørgsel på hele markedet kan også medvirke til at holde priserne i et lavt leje. De kan dog også påvirkes af andre faktorer end bare årstidernes skiftende temperaturer.

I udgangspunktet er den umiddelbare prisforskel på abonnementerne ikke særlig stor. I skrivende stund koster FlexGas godt og vel en krone mere per kubikmeter end FastGas. Men der er naturligvis tale om et øjebliksbillede, og varmebudgettet skal kunne indpasses i husstandens samlede økonomi over en lang periode.

FlexGas er et helt bindingsfrit abonnement, mens FastGas har en bindingsperiode på fem måneder. Begge modeller kan forbindes med serviceaftale, hvor der altid er hjælp til eftersyn, drift og udbedring af eventuelle problemer.

 

Smarthome er Norlys’ sikkerhedsordning

Det, der måske vil overraske de fleste, er, at Norlys også tilbyder en bredt dækkende og integreret tryghedsløsning med et smart alarmsystem til hele husstanden.

Norlys SmartHome er et sikkerheds- og tryghedssystem, der er tilpasset det moderne hjem i det 21. århundrede. Udover røgalarmer og klassiske sensorer ved døre og vinduer er der en hel lang række af funktioner og tjenester, du kan vælge, når du sammensætter den intelligente sikkerhedsløsning til boligen. Bevægelsessensorer, sirene og lysstyring. Automatisk aktivering og slukning når du forlader huset eller kommer hjem. Alle elementerne kan suppleres med en fysisk vagtordninger, der er i forbindelse med en alarmcentral, og hurtigt kan rykke ud.

Det hele samles i Norlys’ SmartHome-app, der giver dig det fulde overblik og den fulde kontrol med alle sikkerhedsinstallationerne i hjemmet. Et bredt spektrum af services samlet centralt og tilgængeligt.

 

Relaterede udbydere:

Hiper fibernet

Fastspeed

 

FAQ

Hvad er Norlys?

Udbyder af Internet, TV, EL, Varme og alarmløsninger.

Hvad er deres telefonnummer?

Kundeservice og Support telefonnr. er 70 33 20 33

Hvem ejer Norlys

Norlys a.m.b.a er andelsejet

 

Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot anmeldelse 2.8/5 – vurderet af over 4200 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Adresse: Tietgensvej 4 ,8600 Silkeborg
CVR nr.: 25118359
Tlf nr. Hovedkontor: +45 70 11 50 00

Kontakt Internet
Tlf nr kundeservice & support: +45 70 33 20 33
Åbningstider: Mandag – torsdag  9 – 17, fredag 9 – 16,  lørdag (support) 10 – 16

 

ALLE INTERNET TILBUD