Nextory – lydbøger og e-bøger pris fra 99,- om måneden

Markedet for lydbøger og e-bøger blomstrer for tiden i takt med, at det bliver mere og mere populært at kunne have alt på sin mobil eller tablet.

Der findes mange forskellige tjenester og tilbud, så det kan være svært at gennemskue hvad, der passer bedst til dine behov. Her kan du læse mere om tjenesten Nextory, og om det kunne være noget for en som dig.

 

Nextory

Bestil Nextory her

Annonce

 

Om Nextory

Nextory er en af Europas største streaming tjenester, når det kommer til e-bøger og lydbøger. Det er en app, der giver abonnenter muligheden for at læse og lytte til Nextory’s katalog af bøger. Nextory blev grundlagt i 2015.

På internationalt plan har Nextory et katalog på over 900.000 bøger, hvor de på det danske marked har “hundreder tusinder” af e-bøger og lydbøger, som de selv formulerer det. Det danske antal bøger ligger på omkring 300.000 bøger. Deres vision er at få flere til at læse, og man kan på deres hjemmeside læse, at 9/10 af deres brugere angiver, at de læser mere med Nextory.

 

Hvad koster Nextory

Du kan få Nextory til en pris på 99 kroner om måneden. Det abonnement er deres billigste og det, som de reklamerer mest med. Det er deres sølv-pakke, som giver brugeren 30 timers “læs og lyt” om måneden samt 4 profiler. Det skal dog nævnes, at du kun kan bruge 1 profil ad gangen. De skriver selv, at deres sølvpakke giver mest for pengene.

Har du brug for mere end 30 timer, kan du købe deres guld-pakke. Den pakke giver ubegrænset “læs og lyt”, 4 profiler, men stadig kun mulighed for 1 bruger ad gangen. Denne pakke er den mest populære og koster 129 kroner om måneden.

Er I en familie, der alle gerne vil kunne bruge Nextory samtidig, så er det Familie-pakken, I skal have. Den giver samme muligheder som guld-pakken, men her kan I være op til 4 profiler, der kan anvende appen samtidigt. Den koster 159 kroner om måneden, hvis I er 2, der vil bruge appen samtidig. Hvis I er 3, koster den 189 kroner, og hvis I er 4 koster den 219 kroner om måneden.

 

Prøv Nextory gratis

Ligesom mange andre tjenester kan du dog prøve Nextory gratis i en prøveperiode, inden du vælger et abonnement. På den måde kan du i første omgang tjekke, om Nextory er noget for dig. Hvis det er tilfældet, giver det dig også et bedre grundlag for at vælge det abonnement, der passer bedst til dig og dine behov.

For at få en prøveperiode skal du igennem 3 trin. Først skal du vælge hvilket abonnement, du vil prøve. Der er 30 dages gratis prøveperiode på alle tre abonnementstyper. Derefter skal du oprette din profil. Til sidst skal du downloade appen og gå i gang med at læse og lytte. Der er ingen binding, og du kan annullere, når du vil. Du skal bare være opmærksom på, at annullere, inden prøveperioden er slut, hvis du ender med ikke at ville fortsætte dit abonnement.

 

Hvad siger andre om Nextory?

Nextory klarer sig generelt fint i anmeldelser. På App Store har de en score på 4,7 ud af 5 stjerner baseret på over 3700 anmeldelser. En af anmelderne kalder Nextory en skøn app og skriver, at hun slet ikke ved, hvad hun skulle gøre uden Nextory appen. En anden anmelder skriver, at Nextory er perfekt til småbørnsfamilier. Anmelderen skriver “Nextory giver mig muligheden for en smule selvpleje i de travle hverdage, og tilføjer bestemt noget livskvalitet!”.

Du kan også læse om Nextory i Trustpilots anmeldelser. Her får Nextory en score på 2,9 ud af 5. Her får appen primært ros for det store udvalg, god kundeservice og et enkelt design, der gør appen nem og overskuelig at bruge. Den kritik Nextory får ligger primært i appens udvalg af engelske bøger.

 

Nextory sammenlignet med andre

Nextory har et stort udvalg indenfor danske bøger. I forhold til Mofibo og Bookbeat, ligger priserne også ganske normalt. På Mofibo og Bookbeat får du 20 timers underholdning til mellem 80 og 90 kroner, hvor du hos Nextory får 30 timer for næsten 100 kroner. Derudover ligger f.eks. Bookbeats pris for ubegrænset læsning på 149 kroner om måneden, hvor Nextory ligger på 129 kroner.

Hvis I er en familie, begynder Nextory virkelig at ligge godt i svinget. Her tager Bookbeat nemlig 49 kroner pr. ekstra bruger, hvor Nextory tager 30 kroner. Til sammenligning har Mofibo et familieabonnement på 169 kroner for 2 bruger og 199 kroner for 3 brugere.

Noget der taler en smule imod Nextory er et lavere antal bøger. Nextory har nemlig omkring 300.000 bøger på deres danske app, hvor Mofibo og Bookbeat begge kan prale af over 450.000 bøger.

 

Andet om Nextory – fornuftige priser

Udover nogle ganske fornuftige priser og anmeldelser, har Nextory nogle andre funktioner, der taler for dem. Med Nextory kan du bruge en Søvnfunktion til at indstille din lydbog til at stoppe efter et bestemt antal minutter, og det ville enhver lydbogselsker nok nikke godkendende af. Der er nemlig ikke meget, der er mere irriterende end, at man er faldet i søvn og pludselig er 3 timer længere henne, end da man faldt i søvn.

Derudover har du med Nextory din egen Læsedagbog. Du kan her se, hvor mange bøger, du har lyttet til, hvilke genrer du lytter til og hvor mange minutter pr. dag, du lytter.

Noget, som brugerne af Nextory især elsker, er Bogudfordringerne. Bogudfordringerne gør, at du kan udfordre dig selv eller andre til at læse mere. F.eks. kan du sætte dit mål til 3 bøger på en måned. Så kan Nextory sende påmindelser til at hjælpe dig i mål med din bogudfordring. Du kan også udfordre andre og se, hvem der først når i mål med udfordringen.

 

Anmeldelser på Trustpilot

Anmeldelse på Trustpilot er 1.6/5

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Nextory AB
HjemmesideBesøg her
CVR nr.: Organisationsnr.: 556708-4149
Kontakt adresse: Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm, Sverige
E-Mail: kundservice@nextory.se
Tlf nr: +46 (0) 8-411 17 15
Åbningstider: Mandag-fredag: 09.00-17.00

 

Lydbøger & lydbogstjenester