De fleste af os bruger streamingtjenester. Der er mange forskellige slags at vælge imellem. Nogle som har flere funktioner end andre, forskellige ting at se, priser og hvor mange enheder man kan være på.

Alt det er noget man skal tænke over når man skal vælge den helt rigtige streamingtjeneste – eller tjenester. For det vil jo ikke nytte noget at betale penge for en tjeneste som man overhovedet ikke bruger, vel?

Så derfor er det godt at der findes så mange forskellige. Selvom det måske vil gøre det lidt sværere at finde den rigtige, kan det også betyde at der er større chance for at finde en som lige har alt det man godt kan lide.

Mange af disse streamingtjenester kan du få igennem mange populære mobilabonnementer som Telmore & Oister

 

Streamingtjenester 2021

16 streamingtjenester i Danmark 2021. (annoncelinks)

Annoncelinks

Netflix er den mest populære streamingtjeneste i Danmark.

Viaplay, HBO Nordic og TV2 Play er også meget populære. Fælles for dem alle er at de viser mange film og serier.

streamingtjenester tv

 

Lydbøger & E-bøger

 • Fairytell – Lyt til børnebøger via Fairytell app til både smartphone og tablet
 • Chapter – Lydbøger og ebøger – Prøv gratis i 40 dage
 • Mofibo – Gratis prøveperiode hos Mofibo – Gratis i 30 dage
 • Storytel – Prøv Storytel e- og lydbøger gratis i 14 dage!
 • BookBeat – Prøv gratis i 14 dage
 • Podimo – Prøv gratis i hele 45 dage
 • Nick Stories – APP til børn fra 0-10 år
 • Nextory – Abonnementstjeneste med ubegrænset adgang til både e-bøger og lydbøge

Annoncelinks

 

Musik Streaming tjenester

Der findes mange musik streaming tjenester, nogle er mere populære end andre. De musiktjenester mobilselskaberne tilbyder igennem deres mobilabonnementer er meget populære.

 • Telmore Musik – Fås igennem Telmore produkter.
 • YouSee Musik – Denne tjeneste findes naturligvis på Yousee abonnementer.
 • Tidal – Fås igennem CBB produkter.
 • Deezer – Denne tjeneste får du igennem mobilselskabet 3
 • Spotify – Findes i Telia abonnementer. De har over 35 millioner musiknumre. Findes i en gratis version og en til 99,- om måneden
 • Apple Music – Kan du få igennem dine Apple produkter. Der er over 50 millioner musiknumre i deres database
 • Google Play Music – Denne tjeneste kan prøves gratis i 30 dage., herefter koster Google Play Music 99 kr. om måneden
 • SoundCloud – Her kan du lytte til gratis musik.
 • Napster – Har over 40 millioner musiknumre i forskellig kvalitet. Tjenesten koster 99,- om måneden

Annoncelinks

 

Hvordan vælger man den helt rigtige?

Det er faktisk meget nemt at skulle vælge den rigtige. I hvert fald hvis man ved hvilke serier man godt kan lide.

Selvom de fleste streamingtjenester har det samme indhold, kan der stadig godt være en forskel på hvad der er på hvilke tjenester. Nogle kan have flere engelske film og serier, mens andre fokusere mere på de danske. Såsom dansk reality eller generelt bare danskproduceret film.

Så når man skal vælge sin streamingtjeneste er det nok noget man skal huske at tage højde for, så man er sikker på at få brugt det så meget som muligt.

Men blandinger er der også. Det er ikke fordi at der er nogle som direkte udelukker en bestemt form for type film eller serier. På de fleste tjenester er der lidt af hvert, selvom de godt kan have mere inde for en bestemt kategori.

 

Prøveperiode – er det noget for en?

De fleste streamingtjenester har et tilbud som lyder på at man kan prøve deres tjeneste i x antal dage for at se om det er noget for en. Det er f.eks. noget Viaplay har. Inde på deres side kan man få et abonnement i 2 uger.

Det er smart for både en selv men også for streamingtjenesterne. På den måde får man en chance for at se om den valgte tjeneste er noget for en eller om det ikke lige skulle være den. Men hvordan er det smart for tjenesten selv? Hvis den streamingtjeneste man har valgte viste sig at være lige dem man ledte efter, og som man godt kunne tænke sig at se mere fra, har de lige skaffet sig en kunde mere ved at lade dem have en kort prøveperiode.

 

Priser – hvad koster det i 2021?

Et af de mange spørgsmål som de fleste nok tænker over, er sikkert om hvor dyrt det egentligt er? Priserne varierer selvfølgelig fra tjeneste til tjeneste.

De fleste ligger på omkring 99 kr., mens nogle af de dyrere godt kan være på omkring 129-149 kr. Noget af det man også skal tænke over her, er at der typisk findes flere forskellige abonnementer. Her er der oftest nogle som tilbyder mere end andre inde for streamingtjenesten, så derfor kan der være en forskel mellem deres priser.

Men hvad kan de forskelle så være og hvor vigtige er de? Igen er det helt op til, hvad man selv har lyst til at se eller ikke se. Der er nogle som tilbyder pakker, hvor nogle af de pakker er dyrere fordi man har adgang til at se flere forskellige serier eller lignende. Her er der TV2 Play, som tilbyder en pakke som ikke giver adgang til at se live-tv og der vil være reklameblokke på siden. Du finder også DR1 online der leverer gratis TV streaming af Danmarks Radio tv programmer.

 

Hvor mange kan anvende den?

Når man så endelig har fundet den streamingtjeneste som lød mest indbydende kommer der sikkert et spørgsmål mere frem i ens hoved: Hvor mange kan så bruge den?

Igen er dette meget forskelligt fra streamingtjeneste til streamingtjeneste. Netflix som de fleste nok anvender begrund af deres store udvalg af internationale film, serier og dokumentarer tillader at man kan have op til 4 brugere og 1 børnebruger.

Herimod har Viaplay det sådan at man kun kan have en bruger på. Man kan dog dele sit login med dem man gerne vil dele det med. Noget man skal være opmærksom på her, er at der kun kan være 2 inde og anvende Viaplay på en gang.

Så det hele er meget forskelligt og man skal bare finde den som passer bedst inde for ens budget og ud fra hvad man bedst kan lide.

 

Tilbehør til streaming

Computersalg – Online MEGA Store

Med mere end 22 år i branchen, og en webshop der har været online siden 1999.

Hos ComputerSalg – Online Mega Store finder du altid et kæmpe udvalg af de mest populære vare, med mere end 1.400.000 produkter online

 

Bestil tilbehør her!

Annoncelinks

 

Annonce

 

Apple Tv

Apple Tv-streaming er en streaming tjeneste med en masse muligheder. I første blik ligner det kun en tjeneste som inholder serier og film men dette er ikke alt. Du kan nemlig både bruge det til at spille spil, høre musik og muligheden for at hente ekstra apps ned.

Den ligger fra 1.299-1.579kr hvilket kan virke som meget for en lille boks, men flere personer går i denne retning, da det på den lange sigt er meget billigere da du selv kan vælge hvad du ville have og ikke vil have.

For eksempel kan du have et Netflix abonnement og logge på den igennem tjenesten. Muligheden for at få alt samlet på en skærm og kunne skifte imellem det. Hvis det interesserer dig, kan du også direkte fra din iOS-enhed streame det over til den store skærm hvor du ville kunne bruge alt der ligger på din telefon.

Hvis man har en Android telefon, kan det godt virke umuligt men det er det ikke helt. Hvis du har købt appen AirSync kan du slå Airtwist/AirPlay til hvor den så ville spørge dig om tilladelse.

 

Bestil Apple TV her

 

Chromecast

Når man skal vælge hvad for en enhed man skal købe, kan det godt blive svært fordi begge af dem er gode. Den store forskel ligger i på dit Apple Tv har du en fjernbetjening hvor du styrer rundt i forhold til Chromecast hvor du enten skal bruge en smartphone, en computer eller en tablet. Husk også du kan ikke streame alt til Chromecast kun det understøttede.

Det hele kommer meget ned til dine præferencer men hvis du leder efter en specifik tjeneste som Chromecast kun understøtter, burde du vælge den.

Hvis du har et Apple Tv og andre Apple enheder virker de bedst sammen, selvfølgelig kan du også bruge Android dog er det en smule sværere i forhold til Chromecast hvor begge virker godt. Den er også lidt i den billigere ende.

Lige meget hvilken som helst du køber, kan du altid gå over til den anden hvis den ikke fungerer. Prøv at finde nogen ligheder som du tror ville fungere bedst.

 

Bestil Chromecast her

 

NVIDIA Shield TV og Amazon Fire TV Cube

Hvis man leder efter toppen, er NVIDIA Shield TV og Amazon Fire TV Cube to konkurrenter som er ret heftige. Amazons Fire TV Cube ligger lidt til den billigere side i forhold til NVIDIA Shield TV. Så hvad for en skal man vælge? Begge har en intelligent assistent bygget ind i sig, men Amazon tager det et skridt videre. Du kan skifte kanaler ved at tale, du kan skifte til Netflix og et specifikt show ved at sige hvad for et afsnit og sæson. Den fungerer ligesom en Alexa bare med streaming.

Men hvis man nu er en der kan godt kan lide at spille spil så vælg NVIDIA Shield TV. Den kan køre en rigtig god 4K Opløsning på en solid 60 FPS ved at streame dine spil over GeForce Now. Selvfølgelig skal du lige huske at have en stabil forbindelse hvis man søger efter det.

 

Bestil Nvidia Shield TV og Amazon Fire TV Cube her