Viaplay TV pakker 2024

Se Viaplay TV pakker  – Streaming af de bedste film, serier og sport med et abonnement hos Viaplay. Tjek priser og udbud fra Viasat.

 

viaplay
Film og serier
4.8
Pris Måned
149,-
TV-kanaler
0
Via
Streaming
Binding
0 måneder
Oprettelse 0,-
Ingen binding
Prøv gratis 1 uge
Se Tilbud
Prøv 1 uge Gratis - Se film og serier. Dette er et annonce link.
viaplay
Total
4.9
Pris Måned
499,-
TV-kanaler
0
Via
Streaming
Binding
0 måneder
Oprettelse 0,-
Ingen binding
PPV indgår ikke
Se Tilbud
Få Viaplay Total - Inkl. Film, Serier og sport - Med Premier League - UFC og meget mere. Dette er et annonce link.

 

Få ekstra TV kanaler 2024

Med Viaplay Total kan du let tilføje 16 TV-kanaler for kun 100 kr. per md. DR1, DR2, DR Ramasjang, Paramount Networks, TV3, TV3 Puls, TV2, TV3+, TV3 Max, 3 Sport, V-series, V-film ACTION, V-film FAMILY, V-film HITS, V-film Premiere og V-sport GOLF.

Viaplay guide

Du kender sikkert meget af Viasats indhold. Alle favorit reality-serierne fra TV3, fodboldkampe, udenlandske serier og film samt underholdningsprogrammer for hele familien.

Du er sikkert også klar over, at tiderne skifter.

Flow-tv bliver i højere og højere grad erstattet af streaming. Det er da også smart, at man selv kan vælge, præcis hvad man vil se, lige når det passer én. Ydermere slipper man for reklamer, samtidig med at man selv kan sætte programmet på pause, hvis man lige skal lave kaffe.

Men hvordan er det nu, det der streaming fungerer? Det får du svar på her.

 

Viaplay pris:

 

  • Film og serier 149 kr. pr. måned
  • Total 499 kr. pr. måned ( Sport, Premier League, MMA, Film og serier )

 

Alle pakker er uden binding.

 

viaplay stream film og serier

Bestil Viaplay her!

Annonce

 

viaplay

 

 

Alt indhold samlet på ét sted

Viaplay er Viasats streaming-tjeneste. Du kender sikkert Netflix, men det her er lidt noget andet. På Viaplay.dk finder du nemlig alt dit yndlings indhold, som du er vant til at se på Viasats kanaler og mere til.

Alle de dansksprogede TV3-serier som fx Paradise Hotel, Familien fra Bryggen og Masterchef er tilgængelige gennem Viaplay, men du kan ligeledes se en lang række Viaplay film og serier. Du finder premierefilm i alle genre, som du enten kan se som en del af abonnementet eller leje billigt. I forhold til serier er udvalget også stort.

Du kan se danske eller udenlandske serier, og om du er til komedier, krimiserier eller noget helt tredje, er der god mulighed for at finde det rigtige på Viaplay. Der er oveni købet et stort udvalg af indhold til børn af høj kvalitet. Det er nemlig Nordens største streaming-platform, så du leder sjældent forgæves.

Vil du gerne følge med i forskellige sportsbegivenheder, er der mulighed for at tilkøbe adgang til disse med Sport pakken, når behovet opstår.

 

Hvad er fordelene ved at streame?

En af de helt store fordele ved at streame er som sagt, at du kan se lige det, du har lyst til, når du har lyst. En anden fordel er, at du ikke længere behøver stille alarmen til onsdag klokken 20:00, hvor din yndlingsserie starter. Du behøver heller ikke at vælge mellem to programmer, da risikoen, for at de sendes oveni hinanden, forsvinder med streaming.

Herudover er det også smart, fordi du ikke behøver andet end internet og en enhed med skærm for at se dit favorit indhold. Klassisk flow-tv kræver et fjernsyn, men Viaplay kan du ligeledes se på både mobilen, tabletten eller på computeren.

På den måde giver streaming langt større fleksibilitet, og så slipper du fx for at kede dig på togturen. Man betaler ikke ekstra for alle fordelene, for Viaplay udbydes som abonnementsordning til en pris, der ligger under, hvad de fleste betaler for deres tv-pakke.

 

viaplay

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er heldigvis rigtig nemt at komme i gang med at bruge Viaplay. Du skal bare ind på deres hjemmeside, hvor du kan oprette dig som bruger. Du kan også hente appen til telefon eller tablet og oprette dig herigennem. Du skal blot indtaste få informationer om dig selv, vælge et password og tilknytte et betalingskort.

Du får endda de første to uger gratis, hvis det er første gang du benytter Viaplay. På den måde kan du sikre dig, at tjenesten passer til dine behov. Når du først er oprettet som bruger, kan du gå i gang med at streame med det samme. Det er også muligt at se Viaplay gratis med Viafree, hvor der så kommer afbrydelser med reklamer når du ser programmerne.

Det er ingen oprettelsesperiode, og du skal ikke sætte noget udstyr op for at komme i gang. Skal du se Viaplay på dit tv, skal du bare bruge enten en Chromecast eller et Apple TV,  men har du ikke nogen af disse, kan du som sagt streame via din computer. Du kan også se det med en Viaplay app som kan downloades til til mobil eller tablet.

Du kan downloade deres IOS og Android app. Det kræver bare at du logger ind. Hvis du på et tidspunkt får lyst til at holde en pause fra Viaplay, kan du nemt og bekvemt pause dit abonnement via hjemmesiden. Der er ingen bindingsperiode, og du kan vende tilbage igen til hver en tid.

Det er også muligt at få adgang til tjeneste via flere af de bedste TV pakker.

God streaming!

 

Få et mobilabonnement med Viaplay

Nu har du mulighed for at få et mobilabonnement med Viaplay.

Dette gøres ved at oprette et mobilabonnement med Telmore.

Mobilabonnementer tilbud

 

Ofte stillede spørgsmål.

Hvad koster Viaplay?

Viasat film og serier koster 149 kr. om måneden. Viaplay Total med film, serier og sport koster 499 kr. om måneden.

Hvad er Viaplay?

Viaplay er en streamingtjeneste hvor du kan se film, serier og sport ved at betale et abonnement hver måned.

Hvor mange kan se viaplay samtidig?

Det er muligt at streame på 2 forskellige enheder på samme tidspunkt.

 

Relaterede emner:

 

Strive Sport

Netflix

TV 2 Play

C More

 

Anmeldelser: Trustpilot

Trustpilot anmeldelse 1.3/5 – Vurderet af over 4100 kunder.

På trods af dette er det en meget populær tjeneste i Danmark.

 

Kundeservice kontakt: E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Viasat AB
E-Mail: Via kontakt formular, eller via chat
Tlf nr: +45 10 01 01
Åbningstider: Hverdage: 13 – 21, weekend: 12 – 17

 

viaplay

 

STREAM TV-FILM OG LYDBØGER