TV 2 Play – Alt du behøver at vide.

 

TV 2 er en kanal, som de fleste danskere kender til – men hvad er det nu for noget med TV 2 Play? Hvad er forskellen mellem tv-kanalen og den online platform, hvad skal man bruge streaming-tjenesten til og hvordan får man adgang til den?

 

Få adgang igennem et Telmore abonnement.

 

Alle disse spørgsmål kan være svære at finde svaret på selv, især hvis man ikke ved så meget om, hvordan det nye koncept med online streaming fungerer. Derfor kan du i denne artikel finde svar på nogle af de mest basale ting, som du undrer dig over vedrørende TV 2 Play.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

tv 2 play

Om kanalen TV 2

TV 2 er en af de ældste danske kanaler, og den er elsket og set af de fleste danskere. Før i tiden var kanalen statsbetalt og underlagt det kendte public service-begreb. Nu er den delvist privatejet, og det har betydet en række forandringer i måden, som den drives på.

Blandt andet er det mere frit hvilket indhold, som TV 2 vælger at vise på deres flow TV-kanal. Derudover er det blevet muligt for dem at lave TV-sektionen af deres hjemmeside til en streaming-tjeneste, hvor man skal betale for at se indholdet. Eller få tjenesten igennem en Tv-pakke.

 

TV 2 Play gratis.

Du kan få TV 2 Play gratis de første 30 dage. Du skal først betale for et abonnement efter denne gratis periode.

Du kan streame via TV 2 Play app med Apple TV, smartphone, Chromecast, Smart TV eller PC.

 

Hvad koster Tv 2 Play?

  • Basispakke 49 kr. om måneden med reklamer
  • Basispakke 79 kr. om måneden uden reklamer
  • Live pakke 1 –  69 kr. om måneden med reklamer (Ikke adgang til arkiv)
  • Live pakke 2 –  99 kr. om måneden uden reklamer (Ikke adgang til arkiv)
  • Vælg 1 kanal for 39 kr. om måneden med 6 mdr. binding i alt 234 kr.
  • Favorit + Sport. 5 livekanaler + TV2 Sport + TV2 SportX og 7 Eventkanaler. Pris 189 med reklamer/ 219 kr. uden reklamer.

 

“Husk du får de første 30 dage gratis “

 

Afmeld TV 2 Play

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement så skal du klikke på dit navn så kommer din profilside frem under Mit TV 2 .

Herefter skal du klikke på “Administrér TV 2 PLAY abonnement” Husk at du skal opsige dit abonnement 2 dage før det udløber, ellers bliver abonnementet fornyet automatisk.

 

Hvorfor er TV 2 Play en streaming-tjeneste?

Når vi normalt snakket om streaming-tjenester, så snakker vi om platforme som for eksempel Netflix og HBO Max. Og faktisk er TV 2 Play på mange måder det samme – der er her blot tale om en national, dansk streaming-platform, der kun viser indhold fra TV 2.

TV 2 Play er en bruger betalingsplatform, fordi TV 2 er en privat tv-kanal. De får ikke sponsoreret udgifter til drift, produktion og lønninger af staten, og derfor skal de indhente deres indkomst andetsteds. Det gør de gennem reklamer, og de gør det gennem TV 2 Play.

 

Hvad får man på TV 2 Play?

På TV 2 Play får man i bund og grund adgang til alle de programmer, som man kan se live på TV 2. Den store og bærende forskel er, at man her kan se programmerne lige, når man har lyst. Misser man et afsnit af en serie på TV, kan man således altid bare se den på TV 2 Play.

Desuden får man også låst lidt ekstra indhold op her. Blandt andet i form af trailers, spin off afsnit af de populære serier og nogle gange indhold, som slet ikke bliver vist på det normale flow-tv.

 

Sådan får du adgang til TV 2 Play

Det fede ved streaming-tjenester er først og fremmest, at det er nemt. Dette gør sig også gældende, når det kommer til TV 2 Play. Denne platform er super smart og nem at bruge, og når du først har oprettet en bruger, så kan du se alt det tv, som du vil.

Det tager ingen tid at oprette dig som bruger. Du går blot ind på TV 2 Plays hjemmeside og indtaster dine personlige oplysninger, betaler, starter dit abonnement – og så er du i gang. Herefter betaler du et månedligt beløb for at få adgang til det spændende indhold.

 

Få adgang igennem et Telmore abonnement.

 

tv 2 play

 

Støt en af Danmarks største tv-kanaler

Selvom TV 2 Play først og fremmest er en streaming-tjeneste, så er platformen også meget mere end det. For det er her, at selve essensen af TV 2 er samlet. Og for de fleste af os danskere er det nok overordentlig svært at forestille sig en verden uden TV 2.

At vælge TV 2 Play til er dermed også at vælge TV 2 til. Med alt hvad det indebærer af dygtige tilrettelæggere, journalister, værter, skuespillere og meget mere. Udover at se godt tv støtter du dermed også en god sag.

 

Få et mobilabonnement med TV2 Play

Du kan få et mobilabonnement med TV2 Play ved at oprette et mobilabonnement med Telmore Play

billigt mobilabonnement

 

Anmeldelser på Trustpilot

Trustpilot anmeldelse 2.8/5 – Vurdering af over 2700 kunder

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: TV2 Danmark A/S
Kontakt adresse: Rugaardsvej 25, 5100 Odense C
E-Mail: Benyt kontakt formular på deres hjemmeside.
Tlf nr: +45 89 88 12 12
Åbningstider: Hverdage 9 – 21, weekend 12 – 15

 

STREAM TV-FILM OG LYDBØGER