Sport i TV

Vi lever i en tid, hvor sport er blevet en vigtig del af vores dagligdag. Fra fodbold til basketball og tennis – det er ikke længere nødvendigt at tage et stort skridt uden for døren for at se de bedste sportsbegivenheder. I dag kan du se dem alle fra sofaen din takket være visning af sportsprogrammer på tv. Læs videre for at finde ud af mere om de mange muligheder der er tilgængelige for dig!

I dag kan mange sportsprogrammer findes på tv, så det er nemmere end nogensinde at følge de største begivenheder. Det er muligt at se alt fra professionelle ligaer og turneringer, til mindre konkurrencer og personlige interviews. Selvom du ikke har tid til at tage ud og se en livebegivenhed, kan du stadig holde dig opdateret med den nyeste sportstjeneste fra forskellige tv-kanaler.

Derudover giver mange tv-kanaler dig mulighed for at streame live-sport til din computer, tablet eller smartphone. Dette betyder, at du ikke længere er bundet til dit tv, og kan se sport fra hvor som helst og når som helst. Derfor kan du nemt følge de største begivenheder uden at skulle bekymre dig om tid og sted.

Med disse mange muligheder er det nemmere end nogensinde at følge sport på tv. Uanset hvad du er interesseret i, kan du være sikker på, at der er et program eller en streaming service derude, der passer til dine behov og ønsker.

 


Vælg frit

4.5/5

Pris måned

109,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

1

Via

Streaming

Oprettelse

199,-

Annonce

Mindstepris

475,-

Vælg frit betal per kanal - 2 måneder binding

Vælg 8

4.5/5

Pris måned

439,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

8

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

878,-

Vælg 8 TV-kanaler - 2 måneder binding


Vælg Alt

4.5/5


Pris måned

629,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

38

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

1258,-

Få det hele - Inkl. Viaplay film & Serier, Discovery+, Tv2 Play, HBO Max og Nordisk Film+ - 2 måneders binding


Allente Basic

4.5/5


Pris måned

429,-

6 mdr. Binding


TV-kanaler

16

Via

Streaming


Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

2145,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU -


Allente Standard

4.5/5


Pris måned

549,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

36

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

2745,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU - Viaplay indgår gratis i første månedAllente Premium

4.5/5


Pris måned

659,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

43

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

3295,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU - Inklusiv Viaplay Total 


Lille TV-pakke

4/5


Pris måned

274,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

23

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

1743,-
Oprettelse
0,-

Lille pakke med 23 kanaler - Lej mere end 5000 film


Mellem 

4/5


Pris måned

469,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

35

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

2913,-
Oprettelse
0,-Mellem pakke med 35 kanaler - Lej mere end 5000 filmStor 

4/5


Pris måned

629,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

57

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

3873,-
Oprettelse
0,-

Stor pakke med 57 kanaler - TV2 Play Favorit +Sport - Discovery + underholdning - Lej mere end 5000 film


Film og serier

4.5/5

Pris måned

129,-

0 mdr. Binding

TV-kanaler

0

Via

Streamimg

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

129,-

Prøv 2 uger Gratis - Se film og serier


Total

4.5/5

Pris måned

449,-

0 mdr. Binding

TV-kanaler

0

Via

Streamimg

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

449,-

Få Viaplay Total - Inkl. Film, Serier og sport - Med Premier League - UFC og meget mere

C More

4/5

Pris måned

99,-

Ingen Binding

TV-kanaler

5

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

99,-

Få C More i 2 uger for 0 kr.! - Dansk og internationalt indhold - Download og se offline

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Billigzonen er omtalt på disse medier

 

 

Sport i TV 2023 – Se alle former for sport på TV – fra fodbold og håndbold til motorsport

Hvis du elsker sport, så er du sikker på at finde noget, der falder i din smag, når du tager et kig på Tv-programmerne. Der er masser af forskellige sportsgrene, der vises på tv, lige fra fodbold og håndbold til motorsport. Du kan se kampe fra de store ligaer og mesterskaber, eller du kan følge med i de mere action prægede sportsgrene som for eksempel Formel 1-løbene.

Der er altså rigtig mange muligheder for at få sport på tv, både hvis du er til de mere stille og rolige grene eller hvis du foretrækker at se lidt mere action. Så kig endelig forbi Tv-programmerne og find den perfekte sport for dig!

Mere konkret kan du se:

-Fodbold (Premier League, La Liga, Bundesliga, Champions League og andre ligaer)
-Håndbold (Champions League, EM og andre mesterskaber)
-Cricket (Test Matches, T20-serier, IPL osv.)
-Baseball (MLB, Nippon Professional Baseball osv.)
-Rugbyunion (Super Rugby, Six Nations Championship osv.)
-Motorsport (Formel 1, Nascar serien, MotoGP osv.)
-Amerikansk fodbold (NFL)
-Basketball (NBA)
-Tennis (Grand Slams, ATP Tour osv.)
-Golf (PGA Tour, European Tour osv.)
-Vintersport (Skiløb, Skøjteløb osv.)
-Cykling (Tour de France, Giro d’Italia osv.)
-Atletik (Olympiske lege, VM osv.)
-Vandpolo (EM, VM osv.)
-Boksning (WBC Championship og andre mesterskaber)
-Esport (League of Legends, Dota 2 osv.)

 

Sport i TV

 

Fodbold i TV

Fodbold i TV er en af de mest populære former for underholdning på tv. Flere og flere mennesker begynder at følge fodbold på tv, hvilket også har ført til en stigning i antallet af fodboldkanaler.

Der er flere grunde til, at fodbold på tv er blevet så populært. Først og fremmest kan man se fodbold fra enhver vinkel, hvilket giver et bedre overblik over spillet. Dernæst kan man se det i slow motion eller genoptage de vigtigste øjeblikke, hvis man har misse noget. Endelig kan man ofte se eksperter kommentere på spillet, hvilket giver en dybere forståelse for, hvad der foregår.

Der findes mange forskellige fodboldkanaler, som sender spil fra hele verden. Der er både kanaler der sender topklubber som Premier League og Champions League, men også mindre ligaer. Dette giver mulighed for at se en bred vifte af spil og nyde et større udvalg af fodbold fra hele verden.

Fodbold i tv er blevet populært med mere end bare fans. Mange seere ser det som en chance for at slappe af efter en travl dag, mens andre ser det som en måde at holde sig opdateret om sportens nyheder på. Uanset hvorfor man ser fodbold i tv, er det sikkert, at det er blevet et meget vigtigt element i tv-underholdningen.

Se det bedste udvalg af fodbold kanaler

 

Håndbold i TV

Der er flere kanaler, der viser håndboldkampe, inklusiv DR1, TV2 og Eurosport. DR1 er Danmarks Radios hoved kanal og tilbyder en række programmer. TV2 er en kommerciel station, der fokuserer på underholdning og sportsprogrammer.

Eurosport er en paneuropæisk kanal, der dækker en bred vifte af sportsbegivenheder. Alle tre kanaler tilbyder live dækning af håndboldkampe, samt highlights og analyse efter kampen. Hvis du leder efter noget at se på tv, uanset om du er en hardcore fan eller bare nysgerrig efter sporten, så vær sikker på at tjekke en af ​​disse kanaler.

Se de bedste håndbold kanaler

 

Ishockey i TV

Ishockey kan ses på mange tv-kanaler, både i Danmark og i udlandet. De fleste store ishockeyturneringer og ligaer har deres egen tv-kanal, hvor man kan følge med i alle kampe.

I Danmark kan man for eksempel se ishockey på TV 2 Sport, hvor der bliver vist en del af NHL og KHL. Derudover vises der også danske kampe fra Metal Ligaen.

I udlandet kan man se ishockey på tv-kanaler som ESPN, Fox Sports, NBC og CBS. Der vises også en del kampe fra de største ligaer, såsom NHL, KHL, AHL og SHL.

 

UFC i TV

Der er flere muligheder for at se UFC på tv. Der er mange kanaler, der viser kampe, og det er ofte muligt at finde dem på live stream-sider. De fleste større udbydere af tv-pakker har desuden en eller flere sportskanaler, hvor UFC ofte bliver vist.

Der er også mulighed for at streame kampe fra UFC via Pay-Per-View, som oftest er de største kampe af året. Dette kræver dog normalt et betalings abonnement og kan være en dyr løsning. Få adgang til UFC med Viaplay Total.

Se hvilke TV kanaler der viser UFC

 

Skisport i TV

Skisport har længe været en populær form for sport i Danmark. I de senere år er det dog blevet endnu mere populært, og dette afspejles også i Tv-programmerne. Der er i dag mange forskellige Tv-programmer, der handler om skisport, og dette giver danskerne mulighed for at følge med i sporten på et højt niveau.

DR har f.eks. et program kaldet ‘Skisportsmagasinet’, som er et magasin om skisport, hvor deres værter tager til forskellige destinationer for at overvære og reportere om de store turneringer og begivenheder i skisporten. Programmet giver også et indblik i nogle af verdens største sportsstjerner og deres liv på banen.

Viasat har ligeledes en række programmer, der handler om skisport – herunder ‘Viasat Ski’. Dette program dækker hele spektret af ski-relaterede emner, fra alpine skiløb og snowboardkonkurrencer til freestyle skiløb og telemark skiløb. Programmet fokuserer ikke blot på at fortælle historien bag disse sportsgrene, men bringer også masser af liveaction fra løbene til seerens skærm.

Endelig er Eurosport også kendt for at levere højkvalitetsdækning af skisport. Programmet ‘Eurosport Ski’ giver seere mulighed for at følge de største ski-begivenheder på verdensplan, herunder FIS Alpine World Cup, Freestyle Ski World Championships og X Games. Derudover er der masser af interessante historier om sportens bedste udøvere, som du kan få indblik i.

 

Badminton i TV

Der er en række muligheder for at se badminton på tv. I Danmark vises der ofte danske kampe på tv, og der er også mulighed for at se internationale turneringer.

Derudover kan man også finde en del online-streamingtjenester, der viser badmintonturneringer fra hele verden. Nogle af de mest populære tjenester er f.eks. Eurosport Player og TV 2 Play Sport.

 

Golf i TV

I Danmark vises der mange forskellige sportsbegivenheder på tv. De fleste af dem kan ses på DR1 eller TV2. Golf er en af de sportsgrene, der ofte vises på tv. DR1 og TV2 viser begge forskellige golfturneringer fra hele verden.

Golf er en af de mest populære sportsgrene i Danmark. Mange danskere spiller golf, og der er mange danske golfspillere, der deltager i store internationale turneringer. Så det er ikke overraskende, at golf ofte vises på tv i Danmark.

DR1 og TV2 viser begge mange forskellige golfturneringer fra hele verden. De fleste store turneringer, herunder US Open og British Open, kan ses på DR1 eller TV2. Og selvfølgelig kan man også følge med i de danske golfspilleres præstationer ved disse store turneringer.

Derudover viser både DR1 og TV2 nogle af de mindre turneringer fra både Europa og USA. Disse mindre turneringer giver ofte danske seere mulighed for at opleve de danske golfspillere, der deltager i disse turneringer. Derudover kan man se nogle af de andre store internationale turneringer, som PGA-turneringerne i USA og Canada.

Alt i alt er det muligt for alle danskere, der elsker golf, at følge med i mange forskellige golfbegivenheder på tv. Så hvis du elsker golf og ønsker at følge med i nogle af de største turneringer fra hele verden, så skal du ikke gå glip af DR1 og TV2!

 

Cykling i TV

I Danmark har vi en lang tradition for at cykle, og det er noget, der også kommer til udtryk i vores fjernsyn. Der er flere kanaler, der viser cykelløb fra både ind- og udland – så man kan altid finde noget interessant at se.

Herunder finder du et udpluk af de bedste cykelprogrammer på dansk TV:

Eurosport har længe været den førende kanal, når det kommer til at bringe live-dækning af store internationale løb. De viser blandt andet Tour de France, Giroen og Vueltaen hvert år – så man kan følge med i alt, hvad der sker i den verdenselite af cykelløb.

TV2 har også et program dedikeret til cykling – ‘Cykelmagasinet’. Her kan man følge med i den danske cykelscene, hvor de besøger forskellige klubber og eventyrlige lokationer, samt giver interviews med andre cykelentusiaster.

Vælg de bedste TV kanaler at se cykling på

 

 

Tennis i TV

I TV’et i dag er der masser af tennis at se. På DR1 kan du følge Danmarks bedste spillere på banen, mens du på Eurosport 1 og 2 kan se nogle af verdens største stjerner dyste mod hinanden.

Derudover kan du også se tennis på de fleste sportskanaler. På TV2 Sport ser du ATP-turneringer, mens andre sportskanaler sender både WTA- og ITF-turneringer.

Hvis du vil følge store turneringer som Wimbledon, US Open eller French Open, skal du ofte vælge en betalings tv-pakke. Herfra kan du se alle kampe fra start til slut og blive opdateret med de seneste nyheder og resultater.

 

Formel 1 i TV

Der er masser af spænding og action, når Formel 1-kørerne dyster om sejren på banen. Og det kan man følge med på TV.

Viaplay viser Formel 1 -løbene live og de viser også optakter, kvalifikationer, highlights samt eksklusive interviews med kørere. Man kan abonnere på Viaplay for at få adgang til alle løbene.

TV3 Sport sender også mange Formel 1-løb live og de har en sektion dedikeret til sporten på deres hjemmeside. Her kan man finde nyheder fra Formel 1, resultater fra tidligere løb og meget mere.

Se de bedste Formel 1 kanaler

 

Boksning i TV

Boksning i TV er en af de mest populære sportsgrene på tv. I Danmark har vi flere store boksere, der har opnået international anerkendelse. Her kan du læse mere om boksning i TV.

Hvorfor er boksning så populært på tv?

Der er mange grunde til, at boksning er så populært på tv. For det første er det en meget spændende og underholdende sport at følge med i. Derudover er der ofte høje odds på boksekampe, hvilket gør dem interessante for spilleglade danskere.

Hvilke steder kan man se boksning i TV?

De fleste store boksekampe bliver sendt på Viaplay. DR sender ofte de store kampe fra verdensmesterskaberne, mens TV 2 Sport viser mange af de store kampe fra professionelle ligaer som WBO og IBF. Du kan også se boksning på de forskellige streamingtjenester, hvor du kan købe adgang til boksekampe fra hele verden.

Kan man se boksning udenlandske?

Ja, det kan man. Der er flere internationale tv-stationer, der sender boksekampe fra hele verden. For eksempel viser den amerikanske sportskanal ESPN ofte store kampe fra alverdens ligaer. Du kan også abonnere på streamingtjenester, der har rettighederne til at vise udenlandske boksekampe.

 

Streaming er et godt alternativ til at se sport i TV

Streaming er et godt alternativ til at se sport i TV. Du kan streame sport på mange forskellige enheder, og du har ofte adgang til flere kanaler, end du ville have, hvis du så sport på TV. Derudover er det ofte billigere at streame sport end at betale for et abonnement på en sportskanal.

Med streaming har du også flere kontrolmuligheder, som du ikke har med et traditionelt tv-abonnement. Du kan f.eks. spole frem og tilbage i optagelser, bruge funktioner til at springe over reklamer, se kampe fra forskellige vinkler og meget mere. Desuden er streaming ofte mere portabelt end TV-tjenester, da mange streamingtjenester kan bruges på en række forskellige enheder.

 

FAQ – Spørgsmål og svar om sport i TV

Hvorfor er der så meget sport i TV?

Fordi det er en af de mest populære underholdningsformer i verden, og fordi det giver seerne mulighed for at følge med i deres yndlingsholds præstationer.

Hvilken type sport bliver vist mest på TV?

Fodbold er den type sport, der bliver vist mest på TV, men andre populære sportsgrene som basketball, tennis og Formel 1 løb også får masser af opmærksomhed

Kan man se sport på streaming-platforme?

 

SE ALLE TV PAKKER