Cykling i TV – Se alle de kendte cykelløb med din TV pakke.

 


Vælg frit

4.5/5

Pris måned

109,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

1

Via

Streaming

Oprettelse

199,-

Annonce

Mindstepris

475,-

Vælg frit betal per kanal - 2 måneder binding

Vælg 8

4.5/5

Pris måned

439,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

8

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

878,-

Vælg 8 TV-kanaler - 2 måneder binding


Vælg Alt

4.5/5


Pris måned

629,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

38

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

1258,-

Få det hele - Inkl. Viaplay film & Serier, Discovery+, Tv2 Play, HBO Max og Nordisk Film+ - 2 måneders binding


Allente Basic

4.5/5


Pris måned

429,-

6 mdr. Binding


TV-kanaler

16

Via

Streaming


Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

2145,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU -


Allente Standard

4.5/5


Pris måned

549,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

36

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

2745,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU - Viaplay indgår gratis i første månedAllente Premium

4.5/5


Pris måned

659,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

43

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

3295,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU - Inklusiv Viaplay Total 


Lille TV-pakke

4/5


Pris måned

274,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

23

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

1743,-
Oprettelse
0,-

Lille pakke med 23 kanaler - Lej mere end 5000 film


Mellem 

4/5


Pris måned

469,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

35

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

2913,-
Oprettelse
0,-Mellem pakke med 35 kanaler - Lej mere end 5000 filmStor 

4/5


Pris måned

629,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

57

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

3873,-
Oprettelse
0,-

Stor pakke med 57 kanaler - TV2 Play Favorit +Sport - Discovery + underholdning - Lej mere end 5000 film


Film og serier

4.5/5

Pris måned

129,-

0 mdr. Binding

TV-kanaler

0

Via

Streamimg

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

129,-

Prøv 2 uger Gratis - Se film og serier


Total

4.5/5

Pris måned

449,-

0 mdr. Binding

TV-kanaler

0

Via

Streamimg

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

449,-

Få Viaplay Total - Inkl. Film, Serier og sport - Med Premier League - UFC og meget mere

C More

4/5

Pris måned

99,-

Ingen Binding

TV-kanaler

5

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

99,-

Få C More i 2 uger for 0 kr.! - Dansk og internationalt indhold - Download og se offline

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Billigzonen er omtalt på disse medier

 

Cykling i TV – se landevejsløb live 2023

Cykling er en af de mest populære sportsgrene, og hvert år er der et væld af cykelløb fra både ind- og udland. Men det kan være svært at følge med i alle løbene. Heldigvis har man nu mulighed for at følge landevejsløbene live på tv! Læs mere her om, hvordan du ser disse løb i dit eget hjem.

Heldigvis har man nu mulighed for at følge disse spændende cykelløb fra sofaen. Med den nye teknologi kan man se de forskellige landevejsløb såvel som andre cykelløb direkte på tv. Det er nemt og bekvemt – og det giver en helt speciel oplevelse at se de bedste cykelryttere kæmpe om sejren live!

 

Cykling i TV

 

Se Tour de France 2023

Tour de France 2023 kommer til at blive en spændende udgave af det berømte cykelløb. Der er mange store ryttere, som alle vil være med til at gøre dette til en fantastisk udgave af løbet. Du kan se hele løbet live på TV 2 Sport og få masser af ekspertudtalelser og baggrundsinformation om alle deltagerne.

Løbet begynder den 26. juni i Nice og slutter den 18. juli på Champs-Élysées i Paris. På vejen kommer rytterne til at køre igennem mange af Frankrigs smukkeste landskaber. Derudover er et af de vigtigste punkter på løbet det legendariske bjerget Alpe d’Huez, som har givet mange af Tour de France’s bedste øjeblikke gennem tiden.

Der vil være 21 etaper i løbet, hvoraf 20 er almindelige etaper og 1 individuel tidstest-etape. De fleste etaper vil have en distance på mellem 150-200 km for at give rytterne en god mulighed for at opnå resultater. Den samlede længde for Tour de France 2023 bliver ca 3300 km!

 

Se Vueltaen 2023

Se det 20. udgave af Vuelta a España, der finder sted i september 2023, på TV. Der vil være 21 etaper, hvoraf de 18 er på fastlandet og de 3 på øerne Mallorca, La Gomera og Tenerife. Løbet starter i den nordlige by A Coruña og slutter i Madrid.

Det bliver en udfordrende Vuelta, med kuperede bjerge, flade landeveje og kuperede bakker på næsten hver etape. Der er mange etaper, der er designet til at udfordre rytterne, og det vil også være muligt for de bedste cykelryttere at udstille deres alsidige evner.

Ved hjælp af den seneste teknologi vil Vuelta a España være fuldt digitaliseret. Dette vil give fans mulighed for at følge løbet live fra alle dele af verden via TV-udsendelser eller streaming på sociale medier. De vil også have adgang til et detaljeret datadrevne system med information om rytterens hastighed, træningseffektivitet og endda vejrforholdene under løbet.

 

Giro d’Italia 2023

I 2023 vil Giro d’Italiaen finde sted fra den 8. til den 30. maj, og du kan se det hele live på tv. Den første etape afsluttes i Agrigento, og ruten fortsætter derefter igennem Sicilien og Calabrien. Derefter fortsætter turen op gennem Italien til Veneto-regionen, hvor der afsluttes med en massespurt på Strade Bianche-ruten.

Der er ingen tvivl om, at Giro d’Italia er et af de mest prestigefyldte cykelløb i verden, og det er altid spændende at følge med live. Så sæt dig godt til rette i sofaen og nyd synet af nogle af verdens bedste ryttere, der kæmper sig igennem bjergene i Italien!

 

Disse tv-kanaler kan du generelt se Cykelsport på

Du kan se cykelsport på mange forskellige tv-kanaler, herunder:
1. Eurosport
2. TV2
3. NBC Sports Network
4. beIN Sports
5. CBS Sports Network
6. ESPN
7. Outdoor Channel
8. Sky Sports Cycling
9. FloSports Cycling TV

 

Cykling i TV: Se de største cykelløb på disse tv-kanaler

 

Hvad koster det at se cykling på streamingtjenesterne?

De fleste danskere har i dag adgang til en tv-pakke med mange kanaler og mulighed for at se tv via internettet. Der er flere og flere, der vælger at se tv på streamingtjenesterne, fordi det er nemt at finde det, man gerne vil se, og man kan se det når man har tid.

Der er dog nogle ting, man skal være opmærksom på, når man streamer cykling. Først og fremmest skal man have en god internetforbindelse for at undgå buffering eller afbrudte forbindelser. For det andet koster det penge at se cykling på streamingtjenesterne. De fleste tjenester kræver et abonnement, hvis du vil have adgang til deres indhold, men der er også enkelte steder, hvor du kan købe adgang til et enkelt løb eller program.

Det betyder altså, at du ikke kan se cykling gratis på streamingtjenesterne. Hvis du vil se TV 2 Sportens optakter eller live-dækning af store cykelløb som Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a España, skal du købe et abonnement hos en streamingtjeneste. Det samme gælder for mange andre sportsgrene, herunder fodbold og motorsport. Prisen afhænger af den pakke, du vælger.

 

Se cykling i TV med en TV-pakke med sportskanaler

Til cykelentusiaster er det en kendsgerning, at der ikke er noget bedre end at se live cykelløb på tv. Men hvordan finder man de bedste tv-pakker til sportskanaler?

Her er en liste over de bedste tv-pakker med sportskanaler i Danmark, så du kan fange alle de store løb live:

1. YouSee Sport
2. Allente TV
3. Viasat Sport HD
4. Stofa Web TV sport og film pakke
5. Waoo! TV Sportspakke
6. Norlys TV sportspakke
7. Telenor Sport & Fritid
8. Stofa TV Sportskanaler
9. YouSee Tv & Sport
10. Danmarks Radio + Sport

 

Cykling i TV: Se de største cykelløb på disse tv-kanaler

Det er muligt at se mange store cykelløb på tv. De fleste danske tv-stationer viser de største løb, især hvis der er danske deltagere.

Der er en lang række af forskellige løb at vælge imellem, og det kan være svært at holde styr på, hvilke der vises hvor og hvornår. Men vi har gjort det lidt nemmere for dig her.

På denne side kan du se de største og mest populære cykelløb, der vises på dansk tv. Du kan finde information om, hvor du kan se dem live, og nogle af løbene vil også blive vist i reprise.

 

Cykling på TV 2 og TV 2 Sport

Følg med, når TV 2 og TV 2 Sport sender cykellive fra de største løb. Vi viser blandt andet Tour de France, Giroen og Vueltaen. Du kan også se Danmarks største cykelløb, Danmark Rundt.

TV 2 sender desuden cykeldokumentarer, som går bag om de største løb og ryttere. Se med, når vi følger store koryfæer som Jonas Vingegaard, Alberto Contador, Chris Froome og Peter Sagan.

På TV 2 Sport kan du se alle tre Grand Tours – Tour de France, Giroen og Vueltaen – i fuld længde. Vi viser også flere af UCI World Tour-løbene samt Danmark Rundt.

Du kan følge cykellive på tv2play.dk og tv2sport.dk live streaming fra Tour de France, Giroen, Vueltaen samt Danmark Rundt.

 

Cykling på Eurosport 1 og 2

Eurosport 1 og 2 viser cykelløb live, så du kan følge med i alle de store løb. De to tv-kanaler viser også masser af andet cykel-relateret indhold, herunder nyheder, magasinprogrammer og dokumentarer.

 

Se OL i Cykling i TV

Se OL i Cykling i TV – se landevejsløb live

Det er ikke kun Tour de France, der er værd at følge på TV. I år kan du også se OL i cykling, og det bliver særligt spændende, fordi der er mange danskere med i konkurrencen.

Der er to danske ryttere, der især skal have opmærksomhed. De to ryttere hedder Jakob Fuglsang og Michael Valgren Andersen. Jakob Fuglsang vandt sidste år Tour de France, mens Michael Valgren Andersen vandt et af de store etaperace, Vuelta a España. De to ryttere har vist meget styrke på hinanden og vil helt sikkert vise sig frem under OL.

Derudover skal man også holde øje med danskerne Rasmus Quaade og Søren Kragh Andersen. De har begge vundet store løb tidligere på året og blev nummer henholdsvis fire og seks i verdensranglisten inden OL.

 

Se VM i Cykling i TV

I Danmark kan du se VM i Cykling på TV 2. TV 2 sender live fra mange af de store løb, herunder det danske landevejsløb. Du kan også følge med på TV 2 Play, hvor du kan se live-optagelser og eksklusive klip fra løbet.

Hvis du ikke har mulighed for at følge med på TV 2, kan du også følge live-dækningen af VM i Cykling på DR3. DR3 viser også nogle af de store løb, men ikke alle.

Det er gratis at se begge tv-kanalerne, men du skal have et abonnement på enten TV 2 eller DR3 for at kunne se dem online.

 

Se EM i Cykling i TV

Cykling er en af de mest populære sportsgrene på tv, og det er ikke uden grund. Cykling er en spændende sport, der byder på masser af action og dramatik. Og så er det en sport, der foregår i det fri – hvilket gør den perfekt til at nyde på tv.

I Danmark har vi længe haft et stærkt cykelhold, og danskerne elsker at følge med i sporten. Derfor kan du finde mange forskellige cykelløb på tv. Lige fra store internationale løb som Tour de France til mindre danske løb som Danmark Rundt.

Der er noget for enhver smag, og du kan finde live-dækning af mange af løbene på tv eller online. Så hvis du vil følge med i den spændende verden af cykling, så kan du tune ind på din tv-kanal eller logge ind online og se med nu!

 

Se DM i Cykling i TV

I Tv-programmet “DM i Cykling” kan du følge de bedste danske cykelryttere, når de kæmper om mesterskabet på de danske landeveje. Programmet vises live på TV 2 Sport og giver dig mulighed for at følge løbet fra start til finish. Du kan også se highlights fra løbet på TV 2 Play.

Programmet viser alle de vigtigste løb, herunder DM i Banecykling, DM i Mountainbike og DM i Landevejscykling. Under hvert løb har du mulighed for at se konkurrencerne på alle niveauer, fra amatører til professionelle ryttere. Du kan også følge træningen og det opspændte drama inden starten af hvert løb.

DM i Cykling er et must-se program for enhver cykelentusiast. Det er en spændende måde at holde sig opdateret med hvad der sker på landets cykelbaner.

 

Kendte cykelløb i verden

 

Kendte cykelløb i verden

Kendte cykelløb i verden:

1. Tour de France
2. Giro d’Italia
3. Vuelta a España
4. UCI WorldTour
5. Paris-Roubaix
6. Liege-Bastogne-Liege
7. Tour of Flanders
8. Strade Bianche
9. Milan-San Remo
10. Amstel Gold Race

 

FAQ – Spørgsmål og svar om cykling på TV

Hvor ofte vises cykling i TV?

er vises normalt cirka ét cykelløb i ugen på de danske tv-kanaler. TV2 og DR1

Hvilken kanal viser flest cykelløb?

TV2 viser flest cykelløb, men DR1 har også en del.

Hvor længe varer et gennemsnitligt cykelløb?

Et gennemsnitligt løb varer cirka fire timer.

Hvornår finder Tour de France sted?

Tour de France finder sted hvert år i juli måned.

 

FIND BILLIG TV PAKKE HER