Fodbold i TV – Se de bedste fodboldkampe på disse kanaler

Find de TV-pakker der viser Internationale fodboldkampe og kampe fra hele Europa.


Vælg frit

4.5/5

Pris måned

109,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

1

Via

Streaming

Oprettelse

199,-

Annonce

Mindstepris

475,-

Vælg frit betal per kanal - 2 måneder binding

Vælg 8

4.5/5

Pris måned

439,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

8

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

878,-

Vælg 8 TV-kanaler - 2 måneder binding


Vælg Alt

4.5/5


Pris måned

629,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

38

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

1258,-

Få det hele - Inkl. Viaplay film & Serier, Discovery+, Tv2 Play, HBO Max og Nordisk Film+ - 2 måneders binding


Allente Basic

4.5/5


Pris måned

429,-

6 mdr. Binding


TV-kanaler

16

Via

Streaming


Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

2145,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU -


Allente Standard

4.5/5


Pris måned

549,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

36

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

2745,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU - Viaplay indgår gratis i første månedAllente Premium

4.5/5


Pris måned

659,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

43

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

3295,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU - Inklusiv Viaplay Total 


Lille TV-pakke

4/5


Pris måned

274,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

23

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

1743,-
Oprettelse
0,-

Lille pakke med 23 kanaler - Lej mere end 5000 film


Mellem 

4/5


Pris måned

469,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

35

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

2913,-
Oprettelse
0,-Mellem pakke med 35 kanaler - Lej mere end 5000 filmStor 

4/5


Pris måned

629,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

57

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

3873,-
Oprettelse
0,-

Stor pakke med 57 kanaler - TV2 Play Favorit +Sport - Discovery + underholdning - Lej mere end 5000 film


Film og serier

4.5/5

Pris måned

129,-

0 mdr. Binding

TV-kanaler

0

Via

Streamimg

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

129,-

Prøv 2 uger Gratis - Se film og serier


Total

4.5/5

Pris måned

449,-

0 mdr. Binding

TV-kanaler

0

Via

Streamimg

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

449,-

Få Viaplay Total - Inkl. Film, Serier og sport - Med Premier League - UFC og meget mere

C More

4/5

Pris måned

99,-

Ingen Binding

TV-kanaler

5

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

99,-

Få C More i 2 uger for 0 kr.! - Dansk og internationalt indhold - Download og se offline

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Billigzonen er omtalt på disse medier

Fodbold i TV 2023: Bedste kampe fra ind- og udland i TV

Fodbold er et af de mest populære sportsgrene i landet, og der er ingen tvivl om, at mange vælger at se fodbold på tv. I denne artikel giver vi en guide til, hvilke fodboldkampe du kan se på tv – både de bedste fra ind- og udland. Så læs med her og find ud af, hvordan du følger med i alle de store kampe!

 

Fodbold i TV

 

Lidt om Premier League

Premier League er en engelsk fodboldliga, der består af 20 hold. Den bedste klub vinder mesterskabet, og de to nederste hold rykker ned i The Championship.

Holdene spiller 38 kampe om året, hvoraf de 18 er hjemmekampe og 18 er udebanekampe. Holdene spiller hver modstander to gange, en gang på udebane og en gang på hjemmebane.

Derudover kan holdene deltage i Champions League eller Europa League, afhængigt af hvor godt de placerer sig i ligaen.
Der er rigtig mange muligheder for væddemål for Premier League kampe, da der er mange forskellige markeder at vælge imellem. Disse inkluderer udfaldet af kampen, handicaps, målscorer og meget mere.

 

Lidt om Champions League?

Champions League er et af de mest prestigefyldte fodboldturneringer i verden, og det er den eneste europæiske klubturnering, der har vundet verdensberømmelse. Turneringen blev grundlagt i 1992, og den består af 32 bedste fodboldklubber fra Europa, hvoraf de 24 deltager via kvalifikation. Champions League-finalen er en af ​​de mest sete tv-begivenheder i verden, og det er ikke overraskende, at mange danskere elsker at se på Champions League-fodbold. Turneringen kan følges med et Viaplay abonnement, som viser alle Champions League kampene i Danmark.

 

Lidt om Bundesliga

Bundesliga er Tysklands fodboldliga, der består af 18 hold. Holdene kæmper om en plads i Champions League eller Europa League, og de to bedste hold fra hver sæson går direkte til Champions League. Bundesligaen har eksisteret siden 1963, og Bayern München er det mest vindende hold med 28 mesterskaber.

 

Lidt om LA Liga

LA Liga er en professionel fodboldliga i Spanien. Denne liga består af 20 hold, hvoraf de to bedste fra den foregående sæson kvalificerer sig til Champions League. De resterende 18 hold kæmper om fire pladser i Europa League.

LA Liga har været kendt som en af ​​verdens bedste ligaer i flere årtier, og det er hjemsted for nogle af de mest populære fodboldhold, herunder Real Madrid, FC Barcelona og Atlético Madrid. LA Liga har udviklet et stort fanbasis over hele verden og tiltrukket millioner af tv-seere til sine kampe.

Lidt om Serie A

Serie A er en italiensk fodboldliga, der består af 20 hold. Den bedste Serie A-klub vinder Scudettoen, og de to nederste hold rykker ned i Serie B. Serie A blev grundlagt i 1898, og Juventus FC er det mest succesfulde hold med 33 titler.

Serie A er kendt for sin økonomiske styrke, der tiltrækker spillere fra hele verden. Holdene konkurrerer om tre europæiske turneringer – Champions League, Europa League og UEFA Super Cup.

 

Lidt om Euro League

Euro League er et fodboldturnering, der afholdes årligt mellem europæiske klubber. Klubberne kvalificerer sig til turneringen via deres placering i deres respektive lande ligaer.

Euro League Turneringen begyndte i 1955 og er den andenstørste fodboldturnering i Europa efter Champions League.

 

Lidt om Conference League

I denne uge byder fodbold-TV’et på masser af spændende kampe fra ind- og udland. I denne artikel kan du se, hvilke kampe du kan se i TV i løbet af ugen.

Conference League er en engelsk fodboldturnering for hold, der ikke spiller i de øverste ligaer.

 

Lidt om 3F Superliga

3F Superliga er en dansk fodboldliga, der består af to puljer med seks hold i hver. De bedste to hold fra hver pulje går videre til playoff-kampe om at blive Danmarks mestre i fodbold. 3F Superliga blev etableret i 1991 og er den næstbedste liga i Danmark efter Alka Superligaen.

 

Lidt om Ligue 1

Ligue 1, eller Den franske fodboldliga, har været en af de bedste ligaer i Europa igennem mange år. Og selvom der er kommet nye styrkeforhold med tiden, så er Ligue 1 fortsat en af de mest spændende og dygtige ligaer at følge med i.

Det er ikke kun franskmændene, der kan noget med fodbold – også udlændinge har slået sig ned i Frankrig og bidraget til at gøre Ligue 1 til det, den er i dag. Bare tænk på spillere som Neymar Jr. og Kylian Mbappé – 2 verdensstjerner, der startede deres karriere i Ligue 1.

Og selvom der ikke altid er så mange danske spillere at finde på banen i Ligue 1-klubberne (der dog ofte har danske trænere), så er det alligevel en af ​​de bedste ligaer at følge med i på grund af dens høje kvalitet og konkurrence.

Hvis du er interesseret i at følge Ligue 1-kampe, så kan du finde dem på både tv og streamingtjenester. Og hvis du gerne vil vide mere om ligaen, så kan du gå ind og se informationer om resultater, topmålscorere og meget andet på Ligue 1-hjemmesiden.

 

Find TV-pakker med fodbold

 

Find TV-pakker med fodbold

Du kan finde TV-pakker med fodbold på mange forskellige steder. De fleste tv-kanaler har et tilbud om et særskilt fodbold abonnement, og der er også en række internetudbydere, der tilbyder fodboldpakker.

De fleste af disse pakker indeholder de vigtigste ligaer og turneringer fra både ind- og udland, så du kan se alt det bedste fodbold på ét sted. Du behøver ikke at vælge én bestemt kanal eller udbyder, men kan se alle dine favorithold spille mod hinanden.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der er nogle forskelle mellem de forskellige udbydere. Nogle af dem viser kun de bedste kampe fra de store ligaer, mens andre også viser kampe fra mindre ligaer eller endda amatørfodbold. Sørg derfor for at tjekke dette, inden du abonnerer på en pakke.

 

Stream fodboldkampe

En af de største fordele ved at have et TV-abonnement i dag er, at man ikke længere behøver at gå på kompromis med hvilke fodboldkampe, man vil se. For eksempel kan du med et YouSee TV-abonnement se alle Champions League-kampe og Europa League-kampe live på TV 2 Sport X. Du skal bare sørge for at have en YouSee TV-boks og en YouSee TV-pakke med adgang til Champions League eller Europa League.

Hvis du ikke har lyst til at betale for et TV-abonnement, så kan du altid finde en række gratis fodboldkanaler på nettet. Der er dog ofte begrænsninger for, hvor mange kampe der vises på disse kanaler, og det er typisk kun de største kampe fra de store ligaer som f.eks. Premier League og La Liga, der vises.
Derudover kan du selvfølgelig også se fodboldkampe på stadionerne i de forskellige ligaer. Det er ofte den bedste måde at opleve det på, hvis man kan komme til en kamp.
Som det kan ses, så er der masser af muligheder for at se fodboldkampe. Det hele kommer ned på, hvor meget man ønsker at betale, og hvilke ligaer man er interesseret i. Uanset hvad skal du ikke gå glip af alle de store kampe!

 

FAQ – spørgsmål og  svar til fodbold i TV

Hvornår vises de bedste fodboldkampe i TV?

De bedste fodboldkampe vises typisk på lørdage eller søndage eftermiddag eller aften, men det afhænger også af hvilket land og hvilken liga der spilles i.

Hvor kan jeg se Champions League-fodbold i TV?

Champions League-fodbold kan typisk ses igennem Viaplay eller på TV3 kanaler, men det afhænger af hvilke kampe der spilles og hvilke rettigheder de tv-stationer har.

Kan jeg se Premier League-fodbold i TV?

Ja, det er muligt at se Premier League-fodbold i TV. De fleste kampe vises dog på tv-kanalen som Viaplay.

 

SE ALLE TV PAKKER