Håndbold i TV – Se håndboldkampe live

Se håndbold i TV via nogle af vores udvalgte TV-pakker


Vælg frit

4.5/5

Pris måned

109,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

1

Via

Streaming

Oprettelse

199,-

Annonce

Mindstepris

475,-

Vælg frit betal per kanal - 2 måneder binding

Vælg 8

4.5/5

Pris måned

439,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

8

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

878,-

Vælg 8 TV-kanaler - 2 måneder binding


Vælg Alt

4.5/5


Pris måned

629,-

2 mdr. Binding

TV-kanaler

38

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

1258,-

Få det hele - Inkl. Viaplay film & Serier, Discovery+, Tv2 Play, HBO Max og Nordisk Film+ - 2 måneders binding


Allente Basic

4.5/5


Pris måned

429,-

6 mdr. Binding


TV-kanaler

16

Via

Streaming


Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

2145,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU -


Allente Standard

4.5/5


Pris måned

549,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

36

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

2745,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU - Viaplay indgår gratis i første månedAllente Premium

4.5/5


Pris måned

659,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

43

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

3295,-

Få 20% i rabat i 12 mdr. - Stream i hele EU - Inklusiv Viaplay Total 


Lille TV-pakke

4/5


Pris måned

274,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

23

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

1743,-
Oprettelse
0,-

Lille pakke med 23 kanaler - Lej mere end 5000 film


Mellem 

4/5


Pris måned

469,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

35

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

2913,-
Oprettelse
0,-Mellem pakke med 35 kanaler - Lej mere end 5000 filmStor 

4/5


Pris måned

629,-

6 mdr. Binding

TV-kanaler

57

Via

Kabel/Fiber

Forsendelse

99,-

Annonce

Mindstepris

3873,-
Oprettelse
0,-

Stor pakke med 57 kanaler - TV2 Play Favorit +Sport - Discovery + underholdning - Lej mere end 5000 film


Film og serier

4.5/5

Pris måned

129,-

0 mdr. Binding

TV-kanaler

0

Via

Streamimg

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

129,-

Prøv 2 uger Gratis - Se film og serier


Total

4.5/5

Pris måned

449,-

0 mdr. Binding

TV-kanaler

0

Via

Streamimg

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

449,-

Få Viaplay Total - Inkl. Film, Serier og sport - Med Premier League - UFC og meget mere

C More

4/5

Pris måned

99,-

Ingen Binding

TV-kanaler

5

Via

Streaming

Oprettelse

0,-

Annonce

Mindstepris

99,-

Få C More i 2 uger for 0 kr.! - Dansk og internationalt indhold - Download og se offline

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Billigzonen er omtalt på disse medier

Håndbold i TV 2023 – Se det med din tv-pakke

Er du en ægte håndbold fan? Med mere og mere af dette populære spil dukker op på tv-skærme overalt, har du muligheden for at se alle de vigtigste kampe og begivenheder! Læs videre for at finde ud af, hvordan du med din nuværende tv-pakke kan få adgang til al den håndbold action du har brug for.
Vi ved alle, at håndbold er et af de mest populære sportsgrene i Danmark! Det er derfor ikke overraskende, at mange tv-pakker tilbyder streaming af mange store kampe. Uanset om du har et abonnement på Boxer eller Canal Digital, kan du få adgang til alle de vigtigste håndboldkampe.

Med disse tv-pakker kan du se de store begivenheder som EM, VM og OL, og du kan også se kampe fra de bedste ligaer. Så hvis du er træt af at gå glip af alle de store kampe, skal du ikke bekymre dig; Med dit nuværende abonnement kan du få adgang til al den håndbold action du har brug for!

 

Håndbold i TV

 

Sådan kan du se håndbold i TV

Du har mulighed for at se håndbold på TV3 Sport og Viaplay.

TV3 Sport viser blandt andet Champions League-håndbold for mænd og kvinder, samt Europa League-håndbold for mænd. Derudover vises der ofte danske kampe fra ligaen og diverse andre turneringer.

Viaplay har ligeledes Champions League-håndbold for mænd og kvinder, men herudover også en lang række andre sportsgrene.

 

Hvad er håndbold?

Håndbold er en meget populær sport i Danmark, og det er derfor ikke overraskende, at mange danskere ønsker at se håndbold på tv. Håndbold er en mandssport, og det betyder, at der ikke er særlig mange kvindelige spillere.

Håndbold spilles med to hold på hver sin side af et net. Formålet med spillet er at score flest mål ved at sende bolden ind i modstanderens mål. Hvert hold består af syv spillere, og der spilles normalt to halvlege på 45 minutter hver.

 

Vælg det TV abonnement der viser håndbold

Håndbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, og derfor kan man se håndbold på tv i flere forskellige tv-pakker. Det er dog ikke alle tv-pakker, der viser håndbold, så her er en oversigt over de bedste tv-pakker, der viser håndbold.

Tv2 Sport X: Tv2 Sport X er en af de mest populære tv-pakker til at se håndbold på. Tv2 Sport X viser både dansk og udenlandsk håndbold, og du kan se det hele live eller on demand.

Viasat Sport: Viasat Sport er en anden populær tv-pakke for håndboldfans. I Viasat Sport kan du se både dansk og udenlandsk håndbold live eller on demand. Du får også adgang til et stort udvalg af andre sportsgrene som fodbold, ishockey og motorsport.

Stofa Play: Stofa Play giver dig adgang til at streame TV 2s sport kanaler live eller on demand. Du kan desuden streame andre kanaler som DRTV og TV3.

Kabel-tv: Kabel-tv kan også være et godt valg til at se håndbold på. Mange kabeloperatører tilbyder forskellige tv-pakker, der indeholder en række sportskanaler, så du kan se hundefold fra flere forskellige sportsgrene.

 

VM i håndbold

VM i håndbold er en af ​​de store begivenheder i sportens verden, og selvfølgelig kan du ikke gå glip af det! Med din tv-pakke kan du nemt følge med i alle kampe. Du behøver ikke at være en ekspert for at nyde VM i håndbold – blot glæd dig over de spændende kampe og håb på, at dit favoritland vinder!

Hvis du er interesseret i at følge VM i håndbold, skal du finde den rette tv-pakke. Tjek de pakker, der tilbydes af forskellige tv-udbydere for at se, om de har dækning af arrangementet. Nogle udbydere giver adgang til en bred vifte af sportskanaler som en del af deres basepakker, så det kan være et godt valg.

Du kan også overveje at købe et abonnement på en dedikeret sportskanal for at følge hele VM i håndbold med alle kampe direkte. Denne type service giver dig mulighed for at følge alle kampe og selvfølgelig oplevelsen bliver endnu bedre. Der er desuden andre typer services, der tilbyder streaming-videoer online med live-opdateringer fra begivenheden!

 

EM i håndbold

EM i håndbold er lige rundt om hjørnet, og alle sportsentusiaster kan glæde sig til at se nogle af verdens bedste håndboldspillere i aktion. Men hvordan finder man ud af, hvilke tv-pakker der viser EM i håndbold?

Håndboldfans kan finde dette års EM i tv-pakken fra YouSee, som inkluderer masser af sport og andet godt indhold. Du kan også se det via din YouSee Play-app.

For at se finalen skal du have en tv-pakke med adgang til Eurosport 1 eller 2. De fleste store danske tv-udbydere har disse kanaler på deres grundpakker, men tjek alligevel for sikkerheds skyld. Husk også at sætte kryds i kalenderen, så du ikke glemmer at se finalen!

 

Champions League håndbold

Vi har her samlet en oversigt over håndbold i TV, så du kan se ALLE kampe fra Champions League.

Pakkerne vi anbefaler er YouSee TV og Viaplay – men husk at tjekke, om de også dækker det område, du bor i. YouSee TV giver dig adgang til TV 2 Sport X og Viaplay viser alle kampe fra Champions League live og on demand.

Det er let at tilmelde sig YouSee eller Viaplay. Du skal bare oprette en bruger på deres hjemmeside, vælge den ønskede tv-pakke og indtaste dine betalings oplysninger. Herefter kan du downloade deres app til din smart tv, computer eller mobil, så er du klar til at se håndbold!

 

HTH Herreligaen

HTH Herreligaen er den bedste danske håndboldliga, og du kan se alle kampe live med din tv-pakke. Der er masser af spænding og drama i ligaen, og du vil ikke gå glip af et eneste sekund. Med din tv-pakke kan du se alle kampe live på enten TV2 Sport eller Viaplay.TV2 Sport viser de fleste kampe live, mens Viaplay viser alle kampe live. Du kan også se highlights på TV2 Play.

HTH Herreligaen består af 14 hold, der kæmper om den højeste placering. Det er et spændende opgør mellem de to bedste hold i Danmark: GOG, Skjern Håndbold og KIF Kolding. Der er andre populære hold som Aalborg Handball, Bjerringbro-Silkeborg og Team Esbjerg.

HTH Herreligaen har eksisteret siden 1954 og er blevet en af de største og mest prestigefyldte håndboldligaer i Europa. Alle kampe bliver spillet med høj intensitet og masser af drama. Se alle kampe live på TV2 Sport eller Viaplay!

 

Kvindeligaen

Se kvindernes håndboldliga på TV – med din tv-pakke.

Kvindeligaen byder på spændende håndbold i den bedste kvalitet. Med din tv-pakke kan du se alle kampe fra ligaen, og følge dine favorithold tæt.

I Kvindeligaen spiller de bedste danske håndboldspillere mod hinanden, så du kan være sikker på at se masser af spændende og underholdende håndbold. Du kan se alle kampe fra Kvindeligaen live eller on demand med din tv-pakke – så gå ikke glip af noget!

Kvindeligaen er en god mulighed for at se håndbold i høj kvalitet, og følge din favorithold tæt. Så sæt dig til rette med tv-pakken, og nyd al den spændende håndbold fra Kvindeligaen!

 

Hvor kan man se håndbold

 

Hvor kan man se håndbold?

Hvis du er håndboldfan, så vil du naturligvis gerne have mulighed for at se det på tv. I Danmark kan man faktisk se en hel del håndbold – både på danske og udenlandske kanaler.

For at se dansk håndbold skal du tune ind på DR1 eller TV2, mens Eurosport viser de store internationale turneringer. Hvis du har en tv-pakke med YouSee eller Stofa, har du også adgang til Eurosport Player – her kan du se live stream af mange af de store kampe, samt optage dem og se dem i din egen tid.

Hvis du er i udlandet, kan du også finde håndbold på internationale tv-kanaler såsom BBC, Sky Sports og ESPN.

 

Historien om håndbold

Håndbold er en af de mest populære idrætsgrene i Danmark, og det er ikke uden grund. Håndbold er en spændende og intens sport, hvor der altid er noget på spil. Historien om håndbold går tilbage til 19. århundrede, hvor den første håndboldklub blev stiftet i Danmark. Siden da har sporten udviklet sig massivt, og i dag spilles der håndbold på et højt niveau både nationalt og internationalt.

I Danmark har vi mange dygtige håndboldspillere, og det er ikke kun mændene, der er gode til sporten. Danmark har også en stærk kvindelig håndboldtradition, og vores kvindelige landshold har vundet mange store titler gennem tiderne. I dag kan du se håndbold på tv allerede fra morgenstunden, og det er nemt at følge med i de seneste kampe med din tv-pakke.

 

De bedste håndboldspillere

I Danmark er håndbold en af de mest populære sportsgrene, og dermed er det også en af de mest sete sportsgrene på tv. Håndboldspillere som Mikkel Hansen, Lasse Svan og Nikola Karabatic er nogle af de største stjerner i sporten, og hver især har de vundet utallige titler både på klub- og landsholds niveau.

Mikkel Hansen er en af verdens absolut bedste håndboldspillere, og han har vundet adskillige store titler med både FC Barcelona og PSG Handball. I 2016 blev han kåret til verdens bedste spiller ved IHF-priserne, og det samme år vandt han den prestigefyldte Champions League-titel med FC Barcelona.

Lasse Svan er ligeledes en af verdens førende håndboldspillere, og han har i mange år været en trofast del af det danske landshold. Han var med til at vinde EM-guld i 2008, VM-guld i 2011 og OL-guld i 2016, og det gør ham til en af de mest succesrige håndboldspillere nogensinde. Nikola Karabatic er en fransk stjernespiller, der har vundet Champions League-titlen tre gange, heriblandt med Montpellier i 2011.

Han har vundet adskillige individuelle priser som IHF-verdensspiller og har flere gange været udnævnt til franske årets sportsmand.

 

FAQ – Spørgsmål og svar om håndbold

Hvordan kan jeg se håndbold på TV?

Der er mange måder, du kan se håndbold på TV. Med de fleste tv-pakker kan du se det gratis på de offentlige tv-kanaler

Hvilke tv-kanaler viser håndbold?

De fleste offentlige tv-stationer i Danmark viser nogle af de store internationale håndboldturneringer som f.eks EM og VM. TV2 og DR viser de fleste kampe.

Hvem er de største stjerner i håndbold?

Der findes masser af store internationale stjerner i håndbold, men nogle af de mest populære og ikoniske navne inkluderer Lasse Boesen (Danmark), Nikola Karabatic (Frankrig) og Mikkel Hansen (Danmark).

Hvor mange spillere er der på et håndboldhold?

Et typisk håndboldhold består af 14 spillere, herunder to målvogtere og 12 andre spillere fordelt på forskellige positioner.

 

SE ALLE TV PAKKER