Skyshowtime

Skyshowtime er ikke en helt ny streamingtjeneste, men derimod en forbedring af det gamle Paramount+.

Skyshowtime er en samling af flere tjenester, blandt andet Universal, Sky, Dreamworks, Peacock, Nickelodeon, Showtime og Paramount.

Stream film og serier fra de mest kendte filmstudier i Verden.

Skyshowtime er en sammenslutning af Comcast, ejerne af NBC Universal og Paramount Global.

Streamingtjenesten lanceres i Danmark den 20 september 2022.

Skyshowtime

Bestil Skyshowtime igennem et Allente abonnement

Se de bedste film og tv-serier på SkyShowtime Danmark

Danmarks nye streamingtjeneste SkyShowtime Danmark er til dig, som er vild med underholdning og ikke kan leve uden film og tv-serier. Gør dig selv den tjeneste at tjekke SkyShowtime ud, der er klar med underholdning på højeste plan til hele familien.

Skyshowtime Danmark

Det kan du se på SkyShowtime

Hvis du er træt af at bruge dine aftener på at finde en tv-serie, som du stopper igen efter et par afsnit, fordi du synes, den er kedelig og uinteressant, eller hvis du bruger al din tid på at finde en god film, men uden held, er det tid til at skifte streamingtjeneste med det samme.

På SkyShowtime får du en masse eksklusive serier og de største Blockbusters, så du endelig kan se film og serier af ordentlig kvalitet igen. SkyShowtime byder på alt fra komik og drama til gys, adventure og action. Om du er til film, tv-serier eller dokumentarer, kan du finde den allerbedste underholdning, og du kan helt sikkert finde noget, der passer til dig og andre i din familie.

Der er noget for enhver, og du kan for eksempel se det spændende familiedrama Yellowstone, sci-fi-drama-serien Halo, som udelukkende ligger på Skyshowtime samt den nye sæson af Law & Order. Du kan også se min-serien Dexter: New Blood eller tv-serien The First Lady.

Der er naturligvis også underholdning for de mindste, og du kan roligt sætte Paw Patrol eller andet børnevenligt fjernsyn til at afspille fra en børneprofil, hvor der er sørget for, at der kun bliver vist de film og serier, der er velegnet til alle.

Du kan komme endnu hurtigere i gang med at se SkyShowtime, hvis du har TV2, Telenor, Telia eller YouSee, der tilbyder det som en del af deres tv-pakke.

 

SkyShowtime er over det hele

Du kan se SkyShowtime lige der, hvor du har lyst, og du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan se det både når du er hjemme og på farten eller ej. Det gælder både dit fjernsyn og din computer, mobil og tablet.

Det eneste du skal gøre, er at logge ind med din SkyShowtime-konto på en enhed, der har internetforbindelse, og så kan du se film og tv-serier med det samme. Det gælder både smart-tv’er, smartphones, tablets og streaming-medieafspillere.

Hvis du skal ud at rejse, og du ikke kan se SkyShowtime, eller du ved, at du får en dårlig internetforbindelse på din ferie, men du absolut ikke har lyst til at gå glip af det nyeste afsnit af din yndlingsserie, er der hjælp at hente. Du har nemlig mulighed for at downloade både film og serier til iOS og Android, så du ikke behøver at gå glip af noget.

Heldigvis kan du se SkyShowtime i både Danmark, Finland, Norge, Sverige, Portugal og Holland, så hvis du rejser i en af disse lande, behøver du ikke downloade film og serier på forhånd. I dette tilfælde kan du nøjes med at downloade SkyShowtime app’en til Android og iPhone, så du altid er klar til noget underholdning.

Når du skal se SkyShowtime på LG TV og Samsung TV, kan du på samme måde hente en app, så du kan blive underholdt på dit smart-tv uden de store anstrengelser.

 

Priser og gratis prøveperiode

Hvis du tilmelder dig SkyShowtime nu, har du mulighed for at få en 7 dages gratis prøveperiode, hvor du kan se alle de film og serier, du overhovedet kan overskue at se på en uge. Hvis du er blevet glad for streamingtjenesten, når prøveperioden er slut, er det heldigvis så nemt, at du kan købe et fast abonnement.

Det koster bare 69 kr. om måneden, og så kan du se alle de film og serier, som du satte på din ønskeliste i prøveperioden. Du kan også få en fantastisk besparelse på 33 % ved at købe et årsabonnement til bare 549 kr.

Mange andre streamingtjenester er blevet dyrere, men SkyShowtime ønsker at give en pris, hvor alle kan være med, så ingen skal gå glip af muligheden for at se deres yndlingsfilm eller yndlingsserie.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du bare gå ind i hjælpesektionen, og så bliver det gjort hurtigt og nemt. På samme måde er det nemt at blive tilmeldt igen, hvis du fortryder, at du har opsagt dit abonnement.

 

Giv det som gave til en du holder af

SkyShowtime er en oplagt gave at give til en, du holder af. Hvis du kender en, der elsker film og serier, skal du ikke tøve med at købe streamingtjenesten til personen. Du kan enten købe et månedsabonnement eller et årsabonnement, eller du kan starte med at give den gratis prøveperiode, så personen kan finde ud af, om det er noget for ham eller hende.

Selvom det ikke altid er nemt at give gaver, er SkyShowtime en gave, der passer til de fleste mennesker, og det er derfor noget, du kan give til mange af dem du kender. Det er desuden en gave, som du kan blive ved med at give, hvis det har vakt glæde i det år, personen havde abonnementet.

 

Bliv opdateret med e-mailkommunikation

Hvis du ønsker at blive opdateret på nogle af de spændende underholdnings-nyheder, som SkyShowtime tilbyder, kan du gennem e-mailkommunikation blive en del af det. Du skal bare tilknytte din e-mail, og så vil du modtage nyheder fra SkyShowtime før alle andre.

Du har altid mulighed for at ombestemme dig, og så kan du bare afmelde dig igen, så du ikke modtager flere e-mails.

 

Vælg SkyShowtime, fordi du vil have mere

Du kan se film og serier fra både fra Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios og Peacock til Nickelodeon, SHOWTIME®, Paramount+ og Paramount Pictures. Derfor er SkyShowtime sprængfyldt med både nye film og serier og alle klassikerne, som du kender.

Du får altså det bedste fra alle de største filmverdener, hvis du vælger SkyShowtime, og du går derfor ikke glip af noget af det, som du måske føler, at du længe har manglet andre steder fra.

 

Skyshowtime film og serier

Skyshowtime indeholder nogle meget kendte serier som følges af mange i Danmark.

Her kan blandt andet nævnes serien Dexter, hvor der ligger 8 sæsoner, og en sæson af Dexter Blood.

Du finder også serien Yellowstone, med skuespilleren Kevin Kostner som hardcore ranchejer.

Science Fiction serien Halo er også en af de populære serier du finder hos tjenesten.

 

FAQ

Hvad er SkyShowtime Danmark?

Streamingtjeneste fra 2022 der viser film serier og dokumentar for en lav pris

Hvordan får jeg Skyshowtime?

Du kan tilmelde direkte igennem deres egen tilmelding eller igennem en streamingtjeneste som allente, Norlys TV eller Telmore Play

Er der nogle kendte serier på Skyshowtime?

Ja der er mange kendte og gode serier som Yellowstone med Kevin Kostner, Halo, YellowJackets, Star Trek, Dexter og m.m

 

Anmeldelser: Trustpilot

Trustpilot anmeldelse 2.7/5 – Vurderet af mere end 1000 personer

 

Kundeservice kontakt: E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: SkyShowtime Denmark, filial af svenske SkyShowtime Nordics AB Sweden
Adresse: Gammel Strand 44, 1202 København K
E-Mail: Via Chat
Tlf nr: Via Chat
CVR nr.: 43379658

 

Skyshowtime

 

 

STREAM TV-FILM OG LYDBØGER