Bestil et blad abonnement – Vælg mellem dine ynglings magasiner her.

 

Find de nyeste tilbud på blade og magasiner. Nye tilbud online. Få masser af læsestof at slappe af til.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Billigzonen er omtalt på disse medier

 

 

Blad abonnementer 2021 – 2022

Her finder du alle de bedste tilbud på blad abonnementer.

 

Finder du et blad som passer lige netop til dig og din interesse, så kan du være heldig at der medfølger en gave når du bestiller abonnementer på blade.

 

BO Bedre

Bolig magasin om bolig og nyt design i hjemmet.

 

Illustreret Videnskab

Tag med på opdagelsesrejse med Illustreret Videnskab besøg Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser.

 

National Geographic

I National Geographic magasinet får du hver måned over 100 spændende sider om natur.

 

Komputer for alle

Lær mere om din PC, få et abonnement på Komputer For Alle

 

I FORM

Lær din krop bedre at kende og kom i bedre form ved hjælpe af diverse træningsprogrammer og guides.

 

Digital Foto

Lær at tage flotte billeder med hjælp af Digital Foto

 

AKTIV TRÆNING

Se hvordan du kan ændre dit usunde liv  med Aktiv Træning og blive mere sund.

 

Bil Magasinet

Se alle de bedste anmeldelser af fede nye biler hos Bil Magasinet.

 

Bolig Magasinet

Få et godt tilbud på Bolig Magasinet inkl gave.

 

Gør Det Selv

Bliv håndværker i dit eget hjem med Gør Det Selv vejledninger.

 

Historie

Lær en masse om verdenshistorien med magasinet Historie.

 

EUROMAN

Magasinet for manden der har stil og følger med i mandens livsstil og udvikling.

 

WYPE

Alle magasiner samlet et sted.

 

Magasinet LIV

Magasinet LIV hylder livet, erfaringerne og mulighederne for kvinder over 40 år.

 

Pling

Når du har abonnement på Pling har du adgang til over 250 magasiner og ugeblade

 

 

 

Følg din interesse med et magasin

For mange er noget af det bedste, de kan forestille sig, efter en lang og hård arbejdsdag, at smide sig på sofaen og blænde op for en tilfældig kanal på fjernsynet.

 

Det er der i udgangspunktet heller ikke noget galt i. Der kan være noget voldsomt terapeutisk ved den form for inaktiv underholdning. I det lange løb betyder det dog også, at man efterhånden bliver ham eller hende uden nogen definerende interesse.

 

En interesse kræver selvfølgelig investeringer af både tid, penge og energi, men der kan også være enormt givtigt i at have noget, som man går op i. Selvom man ved alt dette, så kan det dog godt være svært egentlig at komme i gang med en hobby eller i hvert fald at holde entusiasmen. Dette kan du måske lave om på med abonnement på et magasin.

 

Selvom det måske nogle gange kan virke som det, så er magasiner nemlig ikke kun for børn og ældre kvinder. Der findes efterhånden magasiner for alle typer mennesker og enhver interesse.

 

Ofte bliver de udgivet enten ugentligt eller månedligt. På den måde betaler du ikke for daglige magasiner, som du alligevel ikke får læst. Alligevel kan du holde gnisten levende for hvad end du interesserer dig for og endda få et væld af nye inputs og ideer fra eksperter på området.

 

læs blade magasiner

 

Få et abonnement på dit yndlingsmagasin

Der er mange måder, man kan komme i besiddelse af magasiner. Den mest gængse er nok et abonnement. På den måde er du sikker på at få alle magasiner, der bliver udgivet, og de kan blive sendt direkte til din hoveddør.

 

Ofte er det også den billigste måde at få fat i magasinet på, fordi du forpligter dig til et abonnement et halvt eller helt år ad gangen. Jo længere dit abonnement er, jo mere vil du ofte kunne spare.

 

Fordi du viser dig som en trofast læser, når du har et abonnement, vil der nogle gange også følge små gaver eller gode tilbud med. Hvis du abonnerer på et indretningsmagasin, kan det være en smuk skål eller et par nye lysestager. Hvis du derimod er abonnent på et videnskabsmagasin, kan du bære den heldige modtager af en sjov gadget.

 

Læs magasiner billigt eller gratis

Hvis du ikke har lyst til at forpligtige dig til et magasin på den måde, kan du også sagtens købe dem enkeltvis på tankstationen eller i supermarkedet. Det vil ofte være dyrere i længden, og der medfølger selvfølgelig heller ikke de samme goder.

 

På den anden side sikrer du dig også, at du kun betaler for de numre af magasinet, som du virkelig ønsker at læse.

 

Hvis du ikke har plads i budgettet til at abonnere på et magasin eller bare er nærig, er der dog også en helt gratis løsning. Mange biblioteker abonnerer nemlig også på en del forskellige magasiner.

 

Modsat de mange bøger og andre materialer, som du kan låne på biblioteket, må du dog ikke tage disse magasiner med hjem. Desuden vil der ofte være en forsinkelse på en uge eller to, før du kan læse det nyeste magasin. Hvis dette ikke irriterer dig, kan biblioteket dog være en god og billig måde at få læst dit månedlige magasin på.

 

Et magasin kan også være en oplagt gave til en, du holder af. Alt efter hvilket budget du har, kan du både give et enkelt nummer eller et abonnement. Det er en god gave til personen med klare interesser, som du ikke rigtig ved, hvad du ellers skal give.

 

Bogklubber.

 

Hvis du mere er til at læse bøger end magasiner, så er du måske mere til bogklubber. Her kan du læse bøger online, eller bestille bøgerne, så bliver de leveret til din hjemmeadresse.

 

Handl på ordet

Magasiner kan være enormt spændende og givtige, og det kan næsten blive en hobby i sig selv at læse dem. Mange af dem fokuserer imidlertid på at give dig gode tips og tricks. Det kan både være til boligindretningen, træningen eller det nye byggeprojekt.

 

Hvis du udelukkende læser dit magasin, vil du i langt de flest tilfælde ikke få fuldt udbytte ud af det. Den virkelige værdi i et magasin ligger altså i den viden, du får ud af det og de projekter, det kan inspirere til.