Illustreret Videnskab bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig.

 

Få en smart gave når du bestiller.

 

[adservice-comparison-feed feed=bladabonnementer]

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Om Illustreret Videnskab

Tag med på opdagelsesrejse – fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs. Som abonnement får du ikke alene bladet, men også adgang til en hel række digitale tjenester, bl.a vores store artikelarkiv, e-magasiner og video site

 

Hvad er Illustreret Videnskab?

Illustreret Videnskab er et magasin, der udkommer 14 gange om året i forskellige lande. De har på verdensplan ca. 3 millioner læsere, hvilket viser at magasinet er et af de mest læste magasiner.

 

Hvilke emner kan du læse om?

I det spændende og lærerige magasin Illustreret Videnskab får du en unik mulighed for at tilegne dig viden omkring naturen og videnskaben, der omgiver vores klode. Du får en videnskabelig og veldokumenteret forklaring på en masse interessante naturvidenskabelige emner.

 

Hvad får du udover dit abonnement?

Når du tegner et abonnement på dette videnskabelige magasin får du også adgang til en række attraktive digitale tjenester. Blandt andet får du adgang til et stort artikelarkiv, hvor du kan søge på en stor mængde natur – og videnskabelig materiale. Derudover får du adgang til det store e-arkiv, hvor du ligeledes finder meget interessant materiale du kan downloade, og læse direkte på din computer.

 

Udover dit blad- abonnement på Illustreret Videnskab får du adgang til et video-site. Du kan se YouTube videoer med spændende beretninger fra fx naturkatastrofer, rumforskning og videnskabelige opdagelser.

 

Få spændende gave når du tegner blad-abonnement!

Skynd dig ind og tegn et abonnement på Illustreret Videnskab. Der er flere abonnementer at vælge imellem alt efter hvor mange magasiner du ønsker at modtage. Du modtager en flot gave når du tegner abonnement på dit nye lærerige magasin.

 

Relaterede emner:

National Geographic

 

Trustpilot anmeldelse

Trustpilot anmeldelse  1.9/5 – Anmeldt af over 138 kunder

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Bonnier Publications International A/S
CVR nummer: 12376405
Kontakt: Opsigelse af abonnement.
Adresse: Kundeservice postboks 413, 0900 København C
Tlf: +45 39 10 30 00
Åbningstider
Mandag – torsdag: 9-16
Fredag: 9 – 14.30
Weekend: Lukket.

 

 

illustreret videnskab logo

 

ALLE BLAD ABONNEMENTER