AKTIV TRÆNING er din genvej til et sundt og aktivt liv.

 

Bestil dit abonnement her og få et sundere liv. Få en gave når du bestiller.

 

Ingen tilbud på nuværende tidspunkt – Prøv et af disse nye tilbud.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Om Aktiv Træning

Aktiv træning er livsstilsmagasinet for dig, der ønsker en aktiv og sund hverdag. Magasinet opdatere dig med den nyeste viden indenfor løb, træning, gadgets, kost og sundhed.

 

Aktiv Træning hjælper dig med at komme i bedre form og sørger for, at du får det maksimale ud af din træning, uanset hvilken form for motion du dyrker. Aktiv Træning giver dig også masser af gode råd om kost, og du får altid tests og anmeldelser af det nyeste træningsudstyr.

 

Hvad er Aktiv træning?

I magasinet Aktiv træning finder du de bedste og mest fagligt funderede test og anmeldelser af tøj og træningsudstyr. Magasinet er for dig, der har eller ønsker inspiration til en aktiv træningsform, hvor du mærker, hvordan din energi blomstrer når du træner optimalt. Du får gode råd og inspiration til lækker, sund og velsmagende kost, der er optimal i forhold til din træning.

 

Magasinet henvender sig til hele den aktive familie, og sammen kan I via de spændende og velskrevne artikler få gode råd og inspiration til, hvordan familien kan være sammen om og i en aktiv hverdag.

 

Med Appen Wype kan du læse de sidste 12 numre af Aktiv Træning, når og hvor du vil. Download blot Appen, og en verden af spændende læsning og interessante artikler åbner sig for dig.

 

Moreshop.

Som abonnent på Aktiv Træning får du eksklusive rabatter på værktøj, ure. Beklædning og mange andre spændende produkter.

 

Abonnement på Aktiv Træning.

Når du tegner et abonnement på Aktiv Træning magasinet er du sikret en unik mulighed for at udvikle dig inden for din træning. Du kan vælge forskellige abonnementsmuligheder, alt efter hvor mange blade du ønsker tilsendt.

 

Du får en fantastisk og brugbar velkomstgave med når bestiller et abonnement. Der er ingen binding på dit abonnement, og du har 14 dages fortrydelsesret. Dit blad lander direkte til dig i din postkasse, hver måned.

 

Relaterede emner:

I Form

 

Facebook og Trustpilot anmeldelser.

Trustpilot anmeldelse  1.5/5 – Anmeldt af over 25 kunder
Facebook likes: Omkring 34.000

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Bonnier Publications International A/S
CVR nummer: 12376405
Ønsker du at opsige dit abonnement.
Adresse: Kundeservice postboks 413, 0900 København C
Tlf: +45 39 10 30 00
Åbningstider
Mandag – torsdag: 9-16
Fredag: 9 – 14.30
Weekend: Lukket.

 

aktiv træning

 

ALLE BLAD ABONNEMENTER