Betterfeast – færdigmad leveret direkte til døren.

 

Betterfeast
Betterfeast
4.6
Antal
1 - 5 personer
Tilbered på
20 minutter
Måltider
3 - 5 dage
Pris per måltid
Fra 40 kr.
Spar tid på indkøb
Levering i hele Danmark
Leverer direkte til døren
Få 25% rabat på første familiekasse. Dette er et annoncelink.

 

Betterfeast bestilling og levering

Leverer blandt andet disse måltidskasser, Slankepakken, Vegetarkassen, Suppekur & forfriskninger.
Få leveret færdiglavet mad direkte til døren. Du bestiller og maden bliver tilberedt for dig.
Sundt og lækkert mad.

 

Betterfeast

 

Hvis du er en af de mange tusinde danskere med en travl hverdag, der har svært ved at finde tid til at lave et sundt og ernæringsrigtigt måltid, skulle du prøve måltidskassen Sundtakeaway. Måltidskassen leveres til dig, direkte til hoveddøren, og du slipper for at skulle afse tid til at stå en i supermarkeds kø, og slipper også for unødvendige og fordyrende impulskøb.

 

Når du bestiller maden er den tilberedt for dig, nemmere kan det ikke blive. Du kan bestille mad til 5 ud af ugens 7 dage, og alle måltider stilles på køl, og er klar til at blive opvarmet hjemme hos dig, enten i ovn eller mikroovn.

Udvalg af måltidskasser.

Måltidskassen Betterfeast har forskellige måltidskasser du kan vælge imellem. Kasserne indeholder alle sunde og nærende færdigtilberedte retter. Når du bestiller din måltidskasse skal du vælge om du vil bestille til en 1 eller flere uger, og vælge hvilken uge du ønsker den første måltidskasse. Dette gør konceptet meget fleksibelt. Du kan vælge mellem følgende måltidskasser:

 

Slankekassen; denne kasses indehold er baseret på en 5 dages madplan, og indeholder 5 x morgenmad, 5 x mellemmåltid, 5 x middagsmad, 5 x aftensmad.

 

Hverdagskassen; her finder du måltider, der er baseret på en 5 dages madplan, og indeholder retter til 4 x måltider om dagen, i 5 dage.

 

Familiekassen; er baseret på måltider som hele familien vil kunne lide. Kassens indhold er beregnet til 3 x aftensmad, og du kan vælge måltider til 3-5 personer.

 

Kickstarterkassen; denne kasse er kassen for dig der ønsker en kickstarter til en ny sund livsstil. Denne kasse indeholder en juicekur til 3 dage samt måltider til slankekur. Forløbet strækker sig over 4 uger.

 

Hos Betterfeast er størstedelen af råvarerne økologiske, og der anvendes i vid udstrækning fuldkornsprodukter, og følger de officielle næringsanbefalinger. Betterfeast har 4 kvalitets parametre, nemlig;

 

Kvalitet, økologi, sundhed og smag.  Tilsammen udgør disse 4 begreber konceptet hos Betterfeast.

 

Relaterede emner:

Retnemt.dk
Kokkens Hverdagsmad
Den Grønne Asparges

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Google anmeldelser ligger på 4.4 ud af 5
Trustpilot bedømmelse ligger på 4 ud af 5 mulige og bedømmelsen God.

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Adresse: Industrivej 27, 8963 Auning
Mail: Info@betterfeast.dk
Tlf: +45 88 63 80 30
Åbningstider: Mandag – fredag 9 – 16, weekend lukket

 

Betterfeast

 

SE ALLE MÅLTIDSKASSER