Måltidskasser er mere populære end nogensinde, da danskerne for alvor har fået øjnene op for denne skønne mulighed for lækker, sund og nem aftensmad.

Nu får du måltidskasser leveret til døren af stort set alle der tilbyder denne type madkasser til døren.

Mange af os lever i en travl hverdag, hvor det kan være svært at få tid til indkøb og planlægning af madplaner. Her er måltidskasserne er stor hjælp, da man hverken skal planlægge indkøb, handle ind eller finde på nye og spændende opskrifter.

Det sparer altså danskerne for meget tid i hverdagen, samtidig med de får god færdig mad leveret til døren. Denne kombination har taget danskerne med storm, og branchen for måltidskasser melder om en stor stigning i efterspørgslen.

Måltidskasser – sammenlign priser her – Få leveret mad til døren

HelloFresh

5/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilbered på
15 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 31,-

Spar op til 765,- på køb ved de 4 første kasser

Skagenfood

4/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered fra
15 minutter

Måltider 
1 - 4 dage

Per portion

Pris fra 37,-

Få 25% rabat på dine første 3 måltidskasser - Spar op til 744 kr. - Rabatkod Efterår22

Get Fit Food

5/5

 Antal

 1 - 4 personer

Tilberes på
3-4 minutter

Måltider 
2 - 5 dage

Per portion

Pris fra 25,-

9 nye retter hver uge i 4 forskellige kaloriestørrelser - Lettere end du tror - Sund frokostordning 

Retnemt

5/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilberes på
30 minutter

Måltider 
2 - 5 dage

Per portion

Pris fra 45,-

Få 20 % på de første to leveringer, spar op til 384 kr.

Sundtakeaway

4.5/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 40,-

Få 25% rabat på første familiekasse 

Kokkens Hverdagsmad

4.5/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 4 dage

Per portion

Pris fra 27,-

Black Days - Spar 40% på de to første måltidskasser.

Marley Spoon

4/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 38,-

Spar 25% rabat på dine 4 første kasser

My Diet Pal

4/5

 Antal

 1 - 10 personer

Tilbered på
5 minutter

Måltider 
3 - 7 dage

Per portion

Pris fra 58,-

Sammensat af kokke og ernæringseksperter

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

Billigzonen er omtalt på disse medier

 

 

Måltidskasser oversigt 2022

 

 • HelloFresh – Danmarks lækre nye måltidskasse, som tager fleksibilitet til helt nye højder.
 • Sundtakeaway – Få leveret færdiglavet mad direkte til døren.
 • Retnemt – Maden bliver altid leveret til din hoveddør inden klokken 17 af Retnemt
 • Aarstiderne madkasser – Du kan både bestille måltidskasser og frugtkasse med lækkert frisk økologisk frugt og grønsager.
 • Osuma – Her kan man døgnet rundt bestille dagligvarer online.
 • Kokkens Hverdagsmad – Du får leveret maden direkte til din adresse
 • Skagenfood – Der findes ikke kun fisk i Skagenfood måltidskasse
 • Takeout – Takeout adskiller sig fra andre portaler indenfor online takeaway-mad, ved at sikre det bedste og største udvalg af Premium restauranter, der leverer høj kvalitet og service, hver gang. Takeout forestår ligeledes hele logistikken og dermed levering af maden lige til døren (indledningsvis i Storkøbenhavn).
 • Familiemåltider.dk – leverer måltidskasser i Midtjylland.
 • Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden. Til én eller flere personer. Lavet på gode og ordentlige råvarer. Leveres frosne med lang holdbarhed
 • Danish Granola Company  – laver glutenfri og økologiske granola-produkter. Modtag en Morgenbox hver eller hver anden måned for 299 kr. inkl. fri levering. Boksen indeholder forskellige granola-varianter, nødder, toppings og snacks
 • Panasia – Asiatisk online supermarked – køb billige asiatiske dagligvarer
 • Økovejen.dk – Dagligvarer med holdning!
  Økovejen er et 100% online supermarked, der udelukkende har økologiske, biodynamisk og miljøvenlige produkter i deres sortiment. De tror på at vi skal passe på de omgivelser, der giver os vores mad, samt at vi bedst passer på naturen ved ikke at sprøjte vores afgrøder og dræbe vores insekter. Naturen ikke har godt af plastikaffald, der flyder over alt og de tror på at de kan være med til gøre en forskel.
 • Hololi Foods- Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min
 • Early Bird – Spar penge når du booker bord på restaurant i København og Aarhus

 

Online supermarked

 • Worldmart – Dit internationale supermarked!
  Hos Worldmart finder du spændende fødevarer fra hele verden. De tilbyder et bredt udvalg af orientalske varer, og har de ikke det, du søger, gør de deres bedste for at bestille det hjem.

 

Bublic

BubliqDen danske virksomhed bubliq blev grundlagt i 2019 og sælger eksklusive sodavandsmaskiner i tidens farver samt relateret tilbehør.

‘bubliq drink carbonator’ er med kun 8 cm. i bredden verdens slankeste sodavandsmaskine. Maskinens stilfulde og minimalistiske design henvender sig til interiør-interesserede kvinder i alderen 26-55 år. Målgruppen består primært af den købestærke middelklasse, der sætter pris på hverdagsluksus til fornuftige priser.

bubliq kan, som den eneste sodavandsmaskine på markedet, sætte kulsyre til ALLE drikke – selv drikke med frisk frugt og grønt. Det giver en unik mulighed at skabe og mixe sprudlende drinks på nye måder.

Rabatkode

Kunder kan med den unikke rabatkode “BUB15” opnå 15% rabat på hele sortimentet på bubliq.com

Rabatkoden er tidsubegrænset og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter på bubliq.com.

 

Køb slik på bestilling

 • Slikworld tilbyder et stort udvalg af slik fra hele verden! Leder du efter fredags slik eller skal du bare have fyldt skabet op?
  Så er Slikworld lige dig.

 

Bestil kaffe online

 

 • Have a Coffee
  Oplev en verden af kaffe hos Have A Coffee. Besøg vores Caféer, Kaffe-Risterier, gå på opdagelse i vores store webshop, eller prøv en af vores populære kaffe-abonnementer.

  Vi sælger kun det ypperste inden for specialty kaffe og eksklusivt kaffe relateret tilbehør fra eks. Rocket, Hario, Fellow, Sage notNeutral, Chemex, Joe Frex, Bialetti, Motta, Barista & Co. og mange flere. Vi er eksklusiv distributør i Danmark for bl.a. Minor Figures, Sukí Te og Mount Caramel.

 

 

 

Alle udbydere af måltidskasser i Danmark

 

Ikke aktive på Billigzonen pt.

Simple Feast – 100 % økologisk og plantebaseret måltidsløsning.

MåltidsBoxen – Få leveret sund og varieret aftensmad fra MåltidsBoxen

Waiteer – Bestil lækker takeaway i din by, blandt andet København, Aarhus, Aalborg og Vejle

Eat Grim – Få sunde, friske og grimme frugter og grøntsager. Direkte fra gården til dig

Daily Nam – Få lækker asiatisk måltidskasse fra Daily Nam.

Marley Spoon – Friske ingredienser og lækre opskrifter leveret til døren. Vælg mellem 20 lækre opskrifter hver uge. Sund, nærende og varieret aftensmad

Den Grønne Asparges – Få de bedste råvarer leveret direkte til din hoveddør inklusiv opskrifter.

Bonzo – Bonzo tilbyder et bredt udvalg af langtidsholdbar simremad – færdigretter, Sidedish tilbehør og vine. Lækre vegan gryderetter og klassiske kødretter. Deres vine er dyrket i Danmark og andre EU lande. Køb produkterne enkeltvis eller prøv deres lækre måltidskasser og smagekasser.

Yumbo – 20 % rabat på første 2 kasser med koden yumbo20

 

Flere og flere danskere vælger måltidskasser

Den store efterspørgsel på måltidskasser har gjort, at der er kommet mange nye og spændende muligheder. Flere og flere firmaer vil være en del af dette marked, og der er nu adskillige muligheder for at vælge lige netop den måltidskasse, som passer til dit behov og smag.

Dette er selvfølgelig særdeles positivt for os forbrugere, men det har samtidig bevirket, at det kan være svært at overskue alle mulighederne.

Her kan du vælge lige den rette løsning for dig, om du så er til økologi, fisk, middelhavsretter eller noget helt andet. Og du kan samtidig se en sammenligning af priser, og hvor de forskellige firmaer leverer til.

Nogle af firmaerne leverer nemlig kun i en del af landet, mens de største firmaer leverer i hele landet. De mest kendte er Aarstiderne, Coop og Nemlig. Du kan bestille færdiglavet måltidskasser, til hvis du vil være sund og slank. Andre udbydere er nu firmaer som Retnemt, Den Grønne Asparges, Skagenfood, Sund Takeaway, Simple Feast og Kokkens Hverdagsmad.

 

Vi stiller større krav til maden

De seneste år har Danmark gennemlevet en kæmpe gastronomisk rejse, hvorfor vi generelt har større krav til vores mad. Vi vil have lækker mad, og der skal jævnligt være nye opskrifter, som vi ikke har prøvet før.

Glæden ved god og spændende mad har nemlig for alvor ramt danskernes hjerter, og her passer måltidskasserne perfekt ind. De mange spændende opskrifter er nøje udvalgt og udviklet af dygtige kokke, som hele tiden finder på nye spændende retter.

Du får dermed en kæmpe variation og nye smagsoplevelser på bordet, og samtidig har måltidskasserne fokus på gode og sunde råvarer. Det er derfor et koncept, som passer perfekt ind i hverdagen hos rigtigt mange danskere.

 

Veganske måltidskasser

Hvis du ønsker en måltidskasse, hvor alt indhold er 100% vegansk er der efterhånden, og heldigvis mange muligheder for at du som veganer kan være på lige fod med forbrugere af animalske produkter med hensyn til den løsning det er at bestille måltidskasser online.

Veganske måltidskasser indeholder produkter der er fyldt med vegetabilske proteiner, friske grøntsager og frugter. Desuden indeholder kasserne lækre og spændende krydderier, så du kan tilføje din vegetabilske livsstil en masse dejlige smage.

Når du bestiller en vegansk måltidskasse, er du også med til at være mere klimabevidst. Du undgår madspild, da alle dine sunde veganske varer er afvejet i præcis den mængde du skal bruge til retten. Desuden er mange af leverandørerne opmærksomme på at få flest mulige økologiske varer med i måltidskasserne, så sundheden er i top.

 

Sund måltidskasse – økologi og sundhed

Mange af måltidskasserne er enten helt eller delvist økologiske, da vi i stigende grad ønsker sund mad med gode økologiske råvarer. Og økologiske varer er efterhånden kun en smule dyrere end andre råvarer, da flere og flere landmænd har omlagt produktionen til økologi.

Derudover har firmaerne fokus på danske råvarer, så langt det meste indhold i kasserne er produceret i Danmark. Det er også med til at gøre råvarerne friskere, og det er med til at mindske udledning af CO2, da varerne ikke skal transporteres så langt.

Mange af måltidskasserne brugere er både bevidste om sundhed og miljø, og her passer konceptet altså perfekt. Og er du bare interesseret i super lækker og sund mad, så passer konceptet også perfekt til dig.

 

Fiskekasser hitter

Flere af firmaerne har specielle fiskekasser, hvor der er fisk en eller flere af dagene. Og det er altså lækker og frisk fisk, som er udvalgt efter sæson og helt friskfanget. Denne type fisk er altså i en særdeles god kvalitet, og det er svært at finde ligeså god fisk i supermarkederne.

Derudover har der de seneste år været fokus på alle de sunde næringsstoffer, som vi får fra fisk. Med en fiske måltidskasse kan du altså få lækker fisk med lækre opskrifter, hvilke rigtigt mange sætter pris på.

Og når det kommer til fisk, så betyder gode råvarer og gode opskrifter bare alt, når det skal være et lækkert resultat. Fiskekasserne er ofte en smule dyrere end de andre måltidskasser, men mange vil gerne betale lidt ekstra for lækre fiskeretter.

 

Måltidskasserne er spændende for børnene

Den nok største målgruppe for måltidskasser er børnefamilierne. Da har nemlig ofte en meget presset hverdag, hvor tiden til handlelister, madplaner og indløb ikke er stor.

Samtidig vil de gerne give børnene lækker og sund mad, da sund mad er yderst vigtigt for børnenes udvikling. Og med ny og spændende aftensmad på bordet hver uge, så hjælper det samtidig mod kræsne børn.

Det at smage nye ting stimulerer nemlig smagsløgene, og ofte skal vi smage nye ting mange gange, før vi for alvor kan lide dem. Jo mere børnene bliver trænet i at smage nye smage, jo mindre kræsne vil de også blive.

Og når forældrene samtidig har mere tid til børnene og ikke stresser over madlavningen, vil aftensmaden også blive langt hyggeligere for familien.

Børnene kan mærke denne hyggelige og rolige stemningen ved bordet, hvilket også er med til at give dem gode spiseoplevelser. De ser samtidig, hvordan forældrene oprigtigt nyder de lækre opskrifter, hvorfor børnene også vil være en del af dette.

På denne måde er der flere faktorer, som modvirker kræsne børn, når du vælger måltidskasser. Mange af måltidskasserne har desuden børnetemaer med retter, som både børn og voksne finder lækre.

 

RetNemt måltidskasser

 

Få leveret mad til døren – Nemt og fleksibelt

Firmaer har meget fokus på, at det hele skal være nemt og fleksibelt. Vi har alle planer ind i mellem, og så gider vi ikke have en måltidskasse stående, som vi ikke får brugt.

Derfor er det nemt at afbestille kassen, hvis man ønsker en pause. For langt de fleste løsninger, er det muligt at afbestille med få dages varsel. Kan man derfor se, at næste uge ikke passer så godt til måltidskassen, kan man springe over der.

Der er altså ingen binding, og ønsker man at skifte til en anden kasse, kan man nemt og hurtigt gøre dette. Mange vælger derfor også at skifte lidt mellem kasserne, da man så for prøvet et større udvalg.

Desuden har mange firmaer et introtilbud til nye kunder, hvor man får rabat på den første måltidskasse. Det kan også være en motivation for at komme godt i gang, eller for at prøve en anden udbyder af levering af måltidskasser. Oveni får du leveret mad til døren 😉

Relaterede emner:

 

Coop – Bestil måltidskassen og dagligvarer fra Coop

Simple Feast – Alle produkter er økologiske fra Simple Feast

Nemlig.com – Køb dine dagligvarer online.

 

Du får meget for pengene

Den store konkurrence mellem udbyderne bevirker, at man får rigtigt meget for pengene ved måltidskasserne. Samtidig er der efterhånden så mange brugere, at firmaerne kan drage fordel af stordriftsfordele og derfor sælge kasserne billigere.

Skal man købe alle de gode råvarer selv, så bliver det ofte dyrere end prisen på kassen. Og så sparer man samtidig tid og penge på transport til butikken, hvilket også er vigtigt at have med i regnestykket.

Måltidskasserne er derfor en økonomisk god løsning, når man gerne vil have lækker aftensmad med gode og sunde råvarer. Mange vælger at modtage måltidskassen 3-4 dage om ugen, og så kan man eventuelt spise rugbrød eller rester de andre dage.

Når man får nye og spændende opskrifter 3-4 dage om ugen, så får mange stillet lysten til den lækre mad på disse dage. Og derfor har mange det rigtigt fint med en simpel løsning de resterende dage om ugen, hvilket gør løsningen endnu mere tidsbesparende og økonomisk forsvarlig.  Derfor får man meget for pengene, når man vælger en lækker måltidskasse.

 

Derfor bestiller vi mad på nettet.

Vi kender det alle sammen. En våd bytur lørdag aften. Tømmermændene trænger sig på søndag

Hovedet er tungt og man har ikke lyst til at foretage sig noget som helst konstruktivt.

Det er selvfølgeligt på dage som disse at køleskabet er fuldstændigt tomt, når vi endeligt går hen til det og ser efter noget mad.

Så er dilemmaet dukker op. Man burde tage et bad, tage sig sammen og finde et sted at handle.

Men alternativet er så meget mere tiltalende: bestil mad på nettet. Når der bestilles mad på nettet, tænker de fleste at den eneste mad, som man kan få er pizza, burgere og anden junkfood.

Dette er ikke længere tilfældet.

Vi er blevet et samfund af den nemme hurtige løsning, og det at få maden leveret er selvfølgelig også en del af det samfund.

Madportaler og restauranter

 

Kigger du omkring på nettet, kan du finde flere madportaler, hvor du kan finde et utal af restauranter, der leverer mad til dig efter du har bestilt det på nettet.

Maden du kan bestille på disse portaler, er lige så forskelligt som der er mad.

Du kan få etiopisk, thai, sushi, italiensk ja sågar traditionel dansk mad hvis du ønsker det.

Så hvis du vil bestille mad på nettet, kan du højst tænkeligt finde et måltid der matcher til din spise stil.

Udover fastfood er det faktisk også muligt at bestille almindelig mad på nettet uden at det koster mere end i de lokale supermarkeder.

Du vil sikkert undre dig over at dette kan betale sig for firmaerne.

Men det kan det fordi de ikke har noget salgslokale og deres lagerlokaler ligger i billige erhvervsbygninger.

Denne besparelse giver de videre til dig i form af billig levering.

Så du kan faktisk bestille mad på nettet som er helt almindelige dagligvarer.

Så fremtiden er over os, det at bestille mad på nettet bliver mere og mere populært og omfanget vokser.

Først var det kun pizzaer, nu er det også etnisk mad og almindelige dagligvarer man kan få leveret.

Det eneste vi snart mangler er at vi kan få maden leveret direkte via nettet, men det er nok mange år ude i fremtiden.

Indtil da må vi nøjedes med at bestille mad på nettet og vente tålmodigt på den dukker op

 

Ikke aktive kampagner

Til festligheder

 

 • PartyVikings 

PartyVikings er en butik, der forsyner festfolk med alt fra billige ølbonger, ølbonger af høj kvalitet (Viking Beer Bongs) samt alle slags festgadgets. De er den største Party Gadget-leverandør i Europa, og det betyder ikke noget, om du vil have noget til forfesten, festivalcampen, havenfesten eller Beer Pong-turneringen i baren – de har alt!