Skagenfood – Bestil din måltidskasse online.

HelloFresh

5/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilbered på
15 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 31,-

Spar op til 765,- på køb ved de 4 første kasser

Skagenfood

4/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered fra
15 minutter

Måltider 
1 - 4 dage

Per portion

Pris fra 37,-

Få 25% rabat på dine første 3 måltidskasser - Spar op til 744 kr. - Rabatkod Efterår22

Get Fit Food

5/5

 Antal

 1 - 4 personer

Tilberes på
3-4 minutter

Måltider 
2 - 5 dage

Per portion

Pris fra 25,-

9 nye retter hver uge i 4 forskellige kaloriestørrelser - Lettere end du tror - Sund frokostordning 

Retnemt

5/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilberes på
30 minutter

Måltider 
2 - 5 dage

Per portion

Pris fra 45,-

Få 20 % på de første to leveringer, spar op til 384 kr.

Sundtakeaway

4.5/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 40,-

Få 25% rabat på første familiekasse 

Kokkens Hverdagsmad

4.5/5

 Antal

 1 - 5 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 4 dage

Per portion

Pris fra 27,-

Black Days - Spar 40% på de to første måltidskasser.

Marley Spoon

4/5

 Antal

 2 - 4 personer

Tilbered på
20 minutter

Måltider 
3 - 5 dage

Per portion

Pris fra 38,-

Spar 25% rabat på dine 4 første kasser

My Diet Pal

4/5

 Antal

 1 - 10 personer

Tilbered på
5 minutter

Måltider 
3 - 7 dage

Per portion

Pris fra 58,-

Sammensat af kokke og ernæringseksperter

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

skagenfood logo

 

Om Skagenfood.

Friskfanget fisk er virkelig en delikatesse. Hos Skagenfood er fiskene friskfanget, og virksomheden ligger lige ud til havet i Strandby i Nordjylland, hvor medarbejderne hos Skagenfood kan se bådene komme ind med dagens friske fisk.

Hver fisk kan spores tilbage til den kutter, hvor fisken er fanget. Det sikrer at virksomheden altid har kontrol med, hvor dagens fangst er landet, og som kunde får du også disse oplysninger. Det er din sikkerhed for en sporbar fangst.

Auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals er de steder, hvor størstedelen af de fisk Skagenfood bruger til deres måltidskasser, opkøbes. Vejr og andre forhold kan gøre at fiskene også købes fra Norge og Island. Fiskene er fanget med skånsomme metoder, og er MSC certificerede.

Besøg Skagenfood hjemmeside: Skagenfood.dk, her kan du se, hvilke muligheder du har for at bestille de lækreste måltidskasser fra Skagenfood. Måltidskasserne indeholder alt, hvad du skal bruge for at tilberede et sundt og lækkert måltid mad, også hvis du har en travl hverdag, hvor tiden spiller en rolle. Skagenfood tilbyder måltidskasser til priser, der matcher kvaliteten i produkterne. Gå ind på Skagenfood, og se de aktuelle priser på de forskellige tilbud, og ugens indhold i måltidskasserne.

 

Fisk på tallerkenen

Skagenfood har en vision om at sikre, at flere danskere får mere og bedre fisk på tallerkenen, og derfor går Skagenfood meget op i, at du får du en madoplevelse, hvor friskfanget fisk er fundamentet i måltidskasserne!

Skagenfood har udarbejdet måltidskasser med madoplevelsen i fokus, og som sikrer dig frisk fisk på tallerkenen, hvor der er kælet for kvaliteten. Hvis ikke du er den store fiskespiser, så har du også gode muligheder for at få måltidskasser uden fisk. Så uanset om du er til masser af fisk, masser af grønt, eller om du bare skal være sikker på, at dine måltidskasser er børnevenlige eller familievenlige, så har Skagenfood lige det du søger! Når du har et abonnement hos Skagenfood, behøver du ikke medregner fragtomkostninger, idet priserne altid er medregnet fragt! Det gør det dejlig nemt og håndterbart for dig der skal bestille.

Bestil i dag, og spar op til 727kr på dine 3 første leveringer, og få gratis fragt!

 

Måltidskasser.

Skagenkassen er den havfriske måltidskasse med de klassiske fisk i sunde og twistede variationer. Hvis du vælger Skagenkassen er du sikret 2 måltider, hvor alle råvarer følger med. Hvis du ønsker yderligere fisk kan du supplere din kasses indhold med et Heatmåltid, der er en økologisk færdiglavet ret, du kan tilberede på ca. 15 min. Skagenfood måltiderne kan du tilberede på ca. 30 min. Du får ca. 150 g. fisk pr. person, og der er masser af lækkert grønt med i kassen.

Derudover følger der inspirerende opskrifter med, så du har rig mulighed for at tilberede et sundt og nærende måltid mad ud fra de medfølgende opskrifter. De eneste du skal have er basisvarer som fx salt, peber osv.

Go Green Kassen er den klimavenlige måltidskasse, hvor indholdet er helt og holdent økologisk. Det er ikke en vegetarkasse, men en måltidsklasse, hvor du som klimabevidst forbruger er sikret et indhold, hvor der er tænkt på klima, økologi og bæredygtighed. Selv emballagen, hvor maden leveres i er miljø- og klimavenlig.

I Go Green Kassen får du hver uge leveret en eller to måltider med fisk, en vegetarret samt en enkelt ret med kød. På den måde er du med til at skåne miljøet for co2 udledning, når du spiser mindre kød og mere grønt. Al fisk i måltidskassen er MSC certificeret, og laks er altid økologisk.

Måltiderne kan du tilberede let og hurtigt, og det skal ikke tage dig mere end 30 minutter, så har du det lækreste måltid mad på bordet.

Vegetarkassen er den ultimative grønne kasse, hvor du modtager 3 vegetariske måltider indeholdende sæsonens grønt. Derudover er linser, bønner, tofu, kikærter det du skal pifte det grønne op med. Så får du et økologisk og grønt ernæringsrigtigt måltid, hele familien vil nyde.

Pescetarkassen er for dem som ikke spiser kød, men gerne supplerer deres måltider med fisk og skaldyr, og gerne spiser æg og mejeriprodukter. I denne måltidskasse modtager du ingredienser til to måltider med fisk og et måltid der er vegetarisk. Det grønne i kassen er 100 % økologisk, og fiskene er friskfangede.

20 min. Kassen er Skagen Foods ultrahurtige og børnevenlige skud på stammen. Den første dag kan du lave en ret med friskfanget fisk, som hele familien vil elske. Derudover får du 2 familievenlige retter, der blot skal varmes op, og dertil skal du blot tilberede tilbehøret, som fx kan bestå af pasta, kartofler eller ris.

Alt kød er dansk, frilands eller økologisk, og det grønne samt mejeri varerene er økologisk.

Favoritkassens indhold varierer mellem kød, fisk og fjerkræ. Det er en kasse, hvor du ved hjælp af de superlækre opskrifter kan lade dig inspirere til at lave et lækket måltid mad. Du får 150 g. fisk eller kød pr. person pr. måltid, samt rigeligt med grønt og indbydende tilbehør.

Slankekassen er som navnet antyder for dig som enten gerne vil tabe dig, eller måske holde vægten i skak. Du behøver hverken at gå på kompromis på smag eller kvalitet, når du vælger denne kasse. Du modtager ingredienser til to måltider med kød, og til 2 omgange mad med lækker frisk fisk. Du får råvarer med et rigt indhold af proteiner, friske grøntsager, fiberholdige kornprodukter. Kødet er naturligvis magert, og opskrifterne følger sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Lynkassen er kassen, hvor du finder indhold til at lave velsmagende retter af kød, fisk og fjerkræ. Alle retter kan du tilberede på 30 min. Kødet i måltidskassen er dansk, økologisk eller frilands. Det grønne, og mejeriprodukterne er økologisk, så er du sikret de bedste råvarer.

 

Skagenfood fiskekasser.

Skagenfood tilbyder måltidskasser til dig, der gerne vil have fisk inkluderet i dine måltider derhjemme. Der er mange forskellige måltidskasser at vælge imellem, som alle indeholder den mest friske fisk du kan forestille dig.

Vælg mellem disse kasser, der spænder fra retter til dig, der måske er single, eller til dig med flere munde at mætte i husstanden. Fiskekasserne fra Skagenfood indeholder fisk fra bæredygtigt fiskeri.

 

Bestilling & levering

Skagenfood måltidskasse typer: Skagenkassen, Lynkassen, Slankekassen, favoritkassen, 20 min. kassen, Go Green kassen, Pescetar kassen og  Familie X-lyn.
Der findes ikke kun fisk i deres pakker. Også fjerkræ, oksekød og svinekød.
Der medfølger spændende opskrifter med din bestilling hos Skagen food.

 

Andre måltidskasse udbydere:

Aarstiderne.dk
Retnemt.dk
Kokkens Hverdagsmad
Den Grønne Asparges

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Google anmeldelse 4.1/5 – Anmeldt af over 40 Google brugere
Trustpilot vurdering – 4.3/5 vurderet af over 1400 kunder

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Skagenfood A/S
CVR: 26022894
Adresse: Hyttefadsvej 8, 9970 Strandby
Hjemmeside: Besøg Skagenfood hjemmeside
Mail: kundeservice@skagenfood.dk
Tlf: +45 70 20 06 30
Åbningstider: kl 9 – 12 & 13 – 16

 

 

 

skagenfood logo

 

SE ALLE MÅLTIDSKASSER