Skagenfood – Bestil din måltidskasse online.

 

Skagenfood
Skagenfood
4.7
Antal
1 - 5 personer
Tilbered på
15 minutter
Måltider
1 - 4 dage
Pris per måltid
37 kr.
Havfrisk fisk
Gratis fragt
Ingen binding
Få 25% rabat på dine første 3 måltidskasser - Spar op til 744 kr. - Dette er et annoncelink.

 

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Om Skagenfood.

Friskfanget fisk er virkelig en delikatesse. Hos Skagenfood er fiskene friskfanget, og virksomheden ligger lige ud til havet i Strandby i Nordjylland, hvor medarbejderne hos Skagenfood kan se bådene komme ind med dagens friske fisk.

Hver fisk kan spores tilbage til den kutter, hvor fisken er fanget. Det sikrer at virksomheden altid har kontrol med, hvor dagens fangst er landet, og som kunde får du også disse oplysninger. Det er din sikkerhed for en sporbar fangst.

Auktionerne i Strandby, Skagen og Hirtshals er de steder, hvor størstedelen af de fisk Skagenfood bruger til deres måltidskasser, opkøbes. Vejr og andre forhold kan gøre at fiskene også købes fra Norge og Island. Fiskene er fanget med skånsomme metoder, og er MSC certificerede.

Besøg Skagenfood hjemmeside: Skagenfood.dk, her kan du se, hvilke muligheder du har for at bestille de lækreste måltidskasser fra Skagenfood. Måltidskasserne indeholder alt, hvad du skal bruge for at tilberede et sundt og lækkert måltid mad, også hvis du har en travl hverdag, hvor tiden spiller en rolle. Skagenfood tilbyder måltidskasser til priser, der matcher kvaliteten i produkterne. Gå ind på Skagenfood, og se de aktuelle priser på de forskellige tilbud, og ugens indhold i måltidskasserne.

 

skagenfood logo

 

Fisk på tallerkenen

Skagenfood har en vision om at sikre, at flere danskere får mere og bedre fisk på tallerkenen, og derfor går Skagenfood meget op i, at du får du en madoplevelse, hvor friskfanget fisk er fundamentet i måltidskasserne!

Skagenfood har udarbejdet måltidskasser med madoplevelsen i fokus, og som sikrer dig frisk fisk på tallerkenen, hvor der er kælet for kvaliteten. Hvis ikke du er den store fiskespiser, så har du også gode muligheder for at få måltidskasser uden fisk. Så uanset om du er til masser af fisk, masser af grønt, eller om du bare skal være sikker på, at dine måltidskasser er børnevenlige eller familievenlige, så har Skagenfood lige det du søger! Når du har et abonnement hos Skagenfood, behøver du ikke medregner fragtomkostninger, idet priserne altid er medregnet fragt! Det gør det dejlig nemt og håndterbart for dig der skal bestille.

Bestil i dag, og spar op til 727kr på dine 3 første leveringer, og få gratis fragt!

 

Måltidskasser.

Skagenkassen er den havfriske måltidskasse med de klassiske fisk i sunde og twistede variationer. Hvis du vælger Skagenkassen er du sikret 2 måltider, hvor alle råvarer følger med. Hvis du ønsker yderligere fisk kan du supplere din kasses indhold med et Heatmåltid, der er en økologisk færdiglavet ret, du kan tilberede på ca. 15 min. Skagenfood måltiderne kan du tilberede på ca. 30 min. Du får ca. 150 g. fisk pr. person, og der er masser af lækkert grønt med i kassen.

Derudover følger der inspirerende opskrifter med, så du har rig mulighed for at tilberede et sundt og nærende måltid mad ud fra de medfølgende opskrifter. De eneste du skal have er basisvarer som fx salt, peber osv.

Go Green Kassen er den klimavenlige måltidskasse, hvor indholdet er helt og holdent økologisk. Det er ikke en vegetarkasse, men en måltidsklasse, hvor du som klimabevidst forbruger er sikret et indhold, hvor der er tænkt på klima, økologi og bæredygtighed. Selv emballagen, hvor maden leveres i er miljø- og klimavenlig.

I Go Green Kassen får du hver uge leveret en eller to måltider med fisk, en vegetarret samt en enkelt ret med kød. På den måde er du med til at skåne miljøet for co2 udledning, når du spiser mindre kød og mere grønt. Al fisk i måltidskassen er MSC certificeret, og laks er altid økologisk.

Måltiderne kan du tilberede let og hurtigt, og det skal ikke tage dig mere end 30 minutter, så har du det lækreste måltid mad på bordet.

Vegetarkassen er den ultimative grønne kasse, hvor du modtager 3 vegetariske måltider indeholdende sæsonens grønt. Derudover er linser, bønner, tofu, kikærter det du skal pifte det grønne op med. Så får du et økologisk og grønt ernæringsrigtigt måltid, hele familien vil nyde.

Pescetarkassen er for dem som ikke spiser kød, men gerne supplerer deres måltider med fisk og skaldyr, og gerne spiser æg og mejeriprodukter. I denne måltidskasse modtager du ingredienser til to måltider med fisk og et måltid der er vegetarisk. Det grønne i kassen er 100 % økologisk, og fiskene er friskfangede.

20 min. Kassen er Skagen Foods ultrahurtige og børnevenlige skud på stammen. Den første dag kan du lave en ret med friskfanget fisk, som hele familien vil elske. Derudover får du 2 familievenlige retter, der blot skal varmes op, og dertil skal du blot tilberede tilbehøret, som fx kan bestå af pasta, kartofler eller ris.

Alt kød er dansk, frilands eller økologisk, og det grønne samt mejeri varerene er økologisk.

Favoritkassens indhold varierer mellem kød, fisk og fjerkræ. Det er en kasse, hvor du ved hjælp af de superlækre opskrifter kan lade dig inspirere til at lave et lækket måltid mad. Du får 150 g. fisk eller kød pr. person pr. måltid, samt rigeligt med grønt og indbydende tilbehør.

Slankekassen er som navnet antyder for dig som enten gerne vil tabe dig, eller måske holde vægten i skak. Du behøver hverken at gå på kompromis på smag eller kvalitet, når du vælger denne kasse. Du modtager ingredienser til to måltider med kød, og til 2 omgange mad med lækker frisk fisk. Du får råvarer med et rigt indhold af proteiner, friske grøntsager, fiberholdige kornprodukter. Kødet er naturligvis magert, og opskrifterne følger sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Lynkassen er kassen, hvor du finder indhold til at lave velsmagende retter af kød, fisk og fjerkræ. Alle retter kan du tilberede på 30 min. Kødet i måltidskassen er dansk, økologisk eller frilands. Det grønne, og mejeriprodukterne er økologisk, så er du sikret de bedste råvarer.

 

Skagenfood fiskekasser.

Skagenfood tilbyder måltidskasser til dig, der gerne vil have fisk inkluderet i dine måltider derhjemme. Der er mange forskellige måltidskasser at vælge imellem, som alle indeholder den mest friske fisk du kan forestille dig.

Vælg mellem disse kasser, der spænder fra retter til dig, der måske er single, eller til dig med flere munde at mætte i husstanden. Fiskekasserne fra Skagenfood indeholder fisk fra bæredygtigt fiskeri.

 

Bestilling & levering

Skagenfood måltidskasse typer: Skagenkassen, Lynkassen, Slankekassen, favoritkassen, 20 min. kassen, Go Green kassen, Pescetar kassen og  Familie X-lyn.
Der findes ikke kun fisk i deres pakker. Også fjerkræ, oksekød og svinekød.
Der medfølger spændende opskrifter med din bestilling hos Skagen food.

 

Skagenfood gæstemad

Det er ikke længere nødvendigt for dig at bekymre dig om madlavningen, hvis du planlægger et selskab. Skagenfood giver dig mulighed for at bestille autentisk Skagenfødevarer, der er leveret lige til dit hjem. Læs videre for at finde ud af, hvad dette fantastiske måltid har at tilbyde!

 

Skagenfood levering

Skagenfood levering er en nem og bekvem måde at få din favorit Skagen mad leveret til døren. Du kan vælge mellem et udvalg af lækre retter, der er klar til at blive leveret direkte til din adresse. Bestil online på www.skagenfood.dk eller ring på 70 22 24 26 for at bestille.

 

Skagenfood afbestilling

Når du bestiller gæstemad fra Skagenfood, har du mulighed for at afbestille din ordre inden kl. 12:00 på dagen for levering. Du kan afbestille ved at logge ind på din brugerprofil på skagenfood-dk, eller ved at kontakte os på telefon +45 70 20 06 30 eller mail info@skagenfood.dk.

Hvis du afbestiller din ordre efter kl. 12:00 på dagen for levering, vil vi ikke refundere dig, men du er velkommen til at kontakte os for at høre, om der er mulighed for at få maden leveret en anden dag.

 

Skagenfood opskrifter

Skagenfood er en unik madret, der kombinerer det bedste fra det jyske og fynske køkken. Maden er let og lækker, og den kan laves på ingen tid. Her er nogle af vores favoritopskrifter på Skagenfood:

Skagenfood-opskrifter: Lette og lækre opskrifter på jysk-fynsk mad

Skagenfood er en unik madret, der kombinerer det bedste fra det jyske og fynske køkken. Maden er let og lækker, og den kan laves på ingen tid. Her er nogle af vores favoritopskrifter på Skagenfood:

* Røget sild med rygeostcreme og rugbrød – En nem forret eller snack, der smager himmelsk.
* Stegt flæsk med persillesovs – Den ultimative danske ret! Flæskestegen skal være sprød og saftig, og sovsen skal have masser af persille i sig.
* Fiskefrikadeller med remoulade – Fiskefrikadeller er en klassisk skagenfood-ret, som de fleste kan lide. Kog dem op i en gryde med lidt smør eller olie, og server dem med remoulade.
* Fyldte tomater med fetaost – En let og lækker salat, der er perfekt til et hurtigt måltid. Tomaterne fyldes med fetaost og olivenolie og toppes evt. med lidt bacon eller persille.
* Stegte sild med æble-sennep dressing – Det er den perfekte kombination af sødt og salt! Sildestrimlerne steges i ovnen, imens sovsen simrer på panden. Pynt den evt. med lidt citron og dild.
Bon appetit!

 

Andre måltidskasse udbydere:

Aarstiderne.dk
Retnemt.dk
Kokkens Hverdagsmad
Den Grønne Asparges

 

Anmeldelser: Google og Trustpilot

Google anmeldelse 4.1/5 – Anmeldt af over 40 Google brugere
Trustpilot vurdering – 4.3/5 vurderet af over 1400 kunder

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Skagenfood er en lille, familieejet virksomhed, der laver hjemmelavet gourmetmad. Deres mad er lavet af de bedste råvarer, og de har et stort udvalg af retter, der passer til enhver lejlighed.

Firma: Skagenfood A/S
CVR: 26022894
Adresse: Hyttefadsvej 8, 9970 Strandby
Hjemmeside: Besøg Skagenfood hjemmeside
Mail: kundeservice@skagenfood.dk
Tlf: +45 70 20 06 30
Åbningstider: kl 9 – 12 & 13 – 16

 

 

 

skagenfood logo

 

SE ALLE MÅLTIDSKASSER