HelloFresh måltidskasse anmeldelse

Læs vores nye anmeldelse af HelloFresh

Måltidskassen er testet i af vores egen anmelder

 

Hello Fresh
Hellofresh
5
Antal
2 - 4 personer
Tilbered på
15 minutter
Måltider
3 - 5 dage
Pris per måltid
Fra 31 kr.
Opsig når du vil
Sæt på pause
Friske råvarer
Spar op til 1153,- på køb ved de 5 første kasser. Dette er et annoncelink.

 

HelloFresh måltidskasse anmeldelse

Denne anmeldelse tager udgangspunkt i anmelderens egen erfaring og oplevelse med måltids leverandøren HelloFresh.

 

Hvad er HelloFresh?

Som forbruger står du midt i en tidsalder, hvor der er utallige muligheder for at vælge måltidsasser leveret lige til din hoveddør. Hellofresh blev lanceret i Tyskland tilbage i 2011, hvor det hurtigt blev en succes. Hellofresh er en måltidsservice, hvor ingredienserne er gjort klar til dig. Du slipper for indkøb, og kø i supermarkedet.

 

Bestilling

Når du beslutter dig for at prøve en måltidskasse fra HelloFresh kommer du direkte ind på en side hvor du skal vælge antal personer, og hvor mange dage du ønsker at bestille måltidskasser til.

Portionsmæssigt kan der vælges enten til 2 eller 4 personer, og kunden kan vælge at bestille måltidskasse til enten tre, fire eller fem dage.

Dernæst skal du registrere dig med e-mail og kodeord. Derefter kommer man til leveringsinfo, hvor kunden får at vide, hvornår måltidskassen kan leveres til det valgte område. Du skal derefter indtaste dine konto oplysninger, og først i sidste step skal der vælges måltider.

 

Levering

På deres levering scorer Hellofresh rimeligt højt. Det er gjort nemt at følge med i hvor langt din måltidskasse er undervejs via et sporingslink, der bliver sendt direkte til sms. Du har som kunde således mulighed for at følge din leverance undervejs.

Hvis du ikke er hjemme på det tidspunkt din måltidskasse bliver leveret vil chaufføren prøve at få kontakt med dig via de leveringsinstrukser du har givet ved bestillingen.

Her på matriklen blev måltidskassen leveret præcis på det lovede tidspunkt.

 

Emballage og udpakning

Måltidskassen fra Hellofresh bliver leveret til din hoveddør i en stor papkasse.

I kassen er dine råvarer pakket ind i emballage, der er markeret med en farvekode, således at du kan finde lige præcis de råvarer, der passer til de forskellige retter, og til de opskrifter, der følger med til at du kan lave dine lækre måltider fra Hellofresh. Det er let at finde ud af, hvilke ingredienser man skal bruge til de forskellige retter ved hjælp af farvekoderne.

Frostvarerne er indpakket i et stykke termo lignende stof, og der er lagt frostelementer ved. Frostelementerne er så smarte at du kan ligge dem i fryseren igen og genbruge dem til nedkøling, eller du kan tø dem op, og vande blomster med dem.

Indpakning og levering lever fint op til hvad man kan forvente når man betaler for en leveret måltidskasse.

Enkelte madvarer var ikke brugbare da vi modtog kassen. Der er et led der må have svigtet i kvalitetskontrollen desværre. Rettede henvendelse til deres kundeservice, der gav en lille kompensation i form af rabat ved næste bestilling. Problemet er bare at det ikke umiddelbart løser problemet når man står og skal lave retten, og der så enten mangler en råvare eller den er ubrugelig?

 

Hello Fresh

 

Antal stjerner til HelloFresh

Af et max antal på 5 stjerner gives der til HelloFresh følgende stjerner:

Levering:

5 stjerner helt klart.

Præcis levering til tiden. Og nemt at følge med i hvor langt chaufføren er med din måltidskasse fra HelloFresh via mobilen.

Indpakning:

Her modtager HelloFresh også 5 stjerner.

Dine varer kommer i en papkasse, og er godt pakket ind. I kassen er der lagt is med termopose til frostvarerne, så de kan holde sig kølige på hele turen. Dette fungere fint, og intet var tøet op undervejs.

Råvarer kvalitet:

På baggrund af nedenstående oplevelser modtager Hellofresh 3 stjerner for kvaliteten.

Det er ærgerligt at modtage en ellers ventet måltidskasse, hvor der mangler adskillige råvarer til at kunne fremtrylle retterne ved hjælp af de medfølgende opskrifter. Så går ideen lidt af konceptet.

Desværre var der grøntsager, som var rådne i kassen. At en grøntsag måske har en revne eller en plet kan man leve med. Men når den er decideret ubrugelig er der et led, der har svigtet undervejs. Som kunde må man kunne forvente at alt der er i kassen er af ok standard, da man som kunde giver et måske lidt i overkanten beløb af, hvad man selv kunne indkøbe råvarerne til i et supermarked.

 

FAQ

Har HelloFresh veganske retter?

Ja der er et bredt udvalg af veganske retter

Hvad koster en måltidskasse fra HelloFresh?

Det koster fra cirka 31 kr. per måltid

Er firmaet dansk?

HelloFresh er startet i Berlin i Tyskland og kom til Danmark i 2020

Leveres måltidskasserne i hele Danmark?

Nej der leveres ikke til Bornholm og ikke til ikke brofaste øer

 

Kundeservice kontakt – adresse og tlf nummer

Adresse: Artillerivej 90, 2300 København S
E-Mail: hej@hellofresh.dk
Tlf nr: +45 92 45 29 77
Åbningstider kundeservice: Mandag til Onsdag kl. 9.00 – 22.00,  Torsdag kl. 7.00 – 22.00,  Fredag kl. 10.00 – 22.00,  Lørdag kl. 8.00 – 18.00 & søndag kl. 9.00 – 22.00
CVR nr. 40 33 33 71

 

Anmeldt af Dorte Andersen

 

Hello Fresh