I FORM skriver blandt andet om
Styrketræning, maveøvelser, poweryoga, løb eller lange gåture.
Bestil dit nye abonnement og kom i bedre form. Spændende gave ved bestilling.

 

[adservice-comparison-feed feed=bladabonnementer]

Sorteringen af tilbud er påvirket af størrelsen af vores provision! Læs mere…

 

 

Om I FORM

Uanset hvordan du træner, finder du masser af inspiration i det I FORM – vi fortæller om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, mere glad og sundere. Du får også at vide, hvordan maden påvirker din krop og dit humør, og hvordan du kan øge dit velbefindende ved at spise rigtigt.

 

Hvad den bedste træning kan gøre for dig og din krop. Træningsprogrammer som du både kan lave hjemme eller ude i naturen, der er ingen grænser for hvor du kan træne. Tjek alle de gode guides der er i magasinerne.

 

Hvad er I form ?

I form er magasinet for dig, som ønsker gode råd og tips til, hvordan du får en sund og fit krop. Der er massere af inspiration i bladet, og man behøver ikke at være topatlet, for at få gavn af I Form.

 

Du motiveres gennem spændende artikler om sundhed, træning og inspiration til sund og lækker madlavning, til gavn for hele familien. I en hverdag, hvor de fleste har travlt med arbejde, børn og fritidsinteresser hjælper I form dig, med at genfinde det rette spor, så du kan komme i form.

 

Du får gode tips uanset hvilken træning du dyrker. Uanset om du er til yoga, løb, lange gåture eller maveøvelser finder du en masse inspiration i dit magasin. Du får også viden om, hvordan motion og kost påvirker dit humør og dit velbefindende.

 

Abonnement på livsstilsmagasinet I form.

Du kan tegne forskellige abonnementer på I form alt efter hvor mange magasiner du ønsker. Der er ingen binding, og du har 14 dages fortrydelsesret.

Når du tegner et abonnement på dit magasin, får du en spændende velkomstgave med. Du kan se hvilken velkomstgave du får med når du bestiller dit abonnement.

 

Moreshop.

Som abonnent på I Form får du adgang til den eksklusive fordelsklub Moreshop. Du kan spare op til 75% på produkter som træningstøj, skønheds- og plejeprodukter, design fund til dit hjem samt flere forskellige produkter og værktøjer.

 

Relaterede emner:

Aktiv Træning

 

Tilbud på I FORM

Kom i form med I FORM og få Nordic wake up light

Nordic wake up light
Værdi: 400 kr.

Sådan får du styr på døgnrytmen
Mindre sollys i løbet af efteråret og vinteren kan skabe problemer for kroppens naturlige døgnrytme.
Påvirker mindre sollys også din søvn eller har du vanskeligere ved at stå op fordi det kan føles unaturligt, at det er mørkt, når vækkeuret ringer? Så bør du prøve et wake up light.

Et wake up light er et vækkeur, der vækker dig ved hjælp af lys.
Ligesom solen langsomt stiger og spreder lys om morgenen, skruer wake up light langsomt op for lysstyrken, så du får blidere og mere naturlig opvågning.
Lyset i vækkeuret kan du kombinere med forskellige lyde – lige fra den klassiske alarm til naturlyde, der blidt vækker dig.

Wake up light har også en solnedgangsfunktion, hvor du kan indstille lyset til at svinde i løbet af 10, 30 eller 60 minutter, så din krop langsomt gearer ned for dagen og indstiller sig på søvnen.
På den måde giver wake up light de bedste betingelser for både din aften og din morgen.
Så fyr din mobiltelefon som vækkeur og lad den blive ude af soveværelset, så sikrer du dig de bedste betingelser for en optimal nattesøvn.

Wake up light er mere end et vækkeur, men lige så simpelt at bruge. Den har desuden flere funktioner, så du kan skræddersy den efter dit søvnbehov:

– Blødt lys, der blidt vækker dig om morgenen og sender dig i drømmeland om aftenen.
– Lyset kan indstilles – du kan vælge mellem tre forskellige lysstyrker og seks forskellige farver – perfekt til børneværelset.
– Den har snooze-funktion samt en sleeptimer til aftenen med tre forskellige intervaller.
– Vågn til lyden af naturen, en klassisk ringetone eller blot til det stigende lys: Du har syv forskellige valgmuligheder.
– Pænt og diskret design

Ekstra til dig: Digitalt tillæg “Sov dig sund”
Bliv klogere på din søvn, få tips til gode aftenritualer og læs, hvordan du undgår at få stjålet din søvn af 7 almindelige søvntyve med vores store søvntema.

 

Den ultimative elastikpakke

Den ultimative elastikpakke

Værdi: 299kr

Få en stærk, slank og tonet krop med elastikker fra Active Fit.

Vil du gerne træne derhjemme? Men mangler du de rigtige redskaber og øvelser til at gøre træningen effektiv? Så er den ultimative elastikpakke det perfekte valg til dig:

Din elastikpakke indeholder:

Geniale elastikker: Du får 5 elastikker af forskellig styrke, så du kan øge din belastning i takt med, at du bliver stærkere – præcis ligesom i fitnesscentret.

Tilbehør: 1 døranker til at spænde fast i døren, 2 ankelstropper med velcrolukning, 2 håndtag du kan hægte fast i elastikkerne samt en smart taske, så du let kan have det hele med rundt.

3 træningsprogrammer på video: Du får adgang til 3 træningsprogrammer på video, der styrker og toner hele din krop. Vores træner viser præcis, hvilke øvelser du skal lave – du skal blot følge med. Og med I FORMs app kan du nemt caste videoerne op på fjernsynet, så du kan følge med hjemme i stuen.

Uanset om du er begynder eller øvet, kan elastikker give dig synlige resultater af din træning. Du skal blot bruge en dør og lidt plads omkring dig, så har du dit eget fitnesscenter – nemmere bliver det ikke. Derudover er de skånsomme, hvis du har skavanker eller skal genoptræne efter en skade.

Specifikationer:

 • 5 elastikker:
 • 5x8x1100mm / 4,6kg
 • 5x9x1100mm / 6,8kg
 • 6×9,5x1100mm / 9kg
 • 6x11x1100mm / 13,6kg
 • 8x12x1100mm / 18,2kg
 • 2x håndtag
 • 2x ankelstropper med velcrolukning
 • 1x døranker
 • Taske til opbevaring af udstyret

 

Få Badevægt med kropsanalyse

Badevægt med kropsanalyse

Værdi: 600 kr.

Hold styr på vægten, og følg din udvikling i app’en

Med en digital badevægt kan du ikke bare måle din vægt, men også en række andre parametre, der giver et fingerpeg om din sundhed. Det kan være med til at holde motivationen oppe, når du løbende kan følge din udvikling i den tilhørende app:

 

 • Måling af vægt, fedtprocent, muskelmasse og kropsvæske
 • Beregning af BMI
 • Automatisk overførsel af data til din telefon eller tablet

 

Badevægten har et diskret og stilrent design med en overflade i hvidt glas.

Mulighed for at oprette op til 8 forskellige brugere

Display tænder og slukker automatisk

Størrelse: 280 x 280 x 5 mm

Brugsanvisning medfølger

Batterier medfølger ikke (2 x 1,5 AAA batterier)

 

Ekstra til dig:

“Let og lækkert – 30 opskrifter”

Når du bestiller, får du på mail et opskriftshæfte med inspiration til sund aftensmad. Alle opskrifter indeholder under 600 kcal og er lette at tilberede.

 

Få Nordic saftpresser

Nordic saftpresser

I FORM elsker juice! Og den sundeste juice er den, du selv presser. Et glas friskpresset juice er en genial genvej til mere frugt og grønt i din hverdag.

Der findes mange grunde til, at du selv skal presse din juice. Friskpresset juice indeholder langt flere vitaminer end den juice, du køber i supermarkedet, som typisk er varmebehandlet. Derudover smager nypresset juice bedre, og du vælger helt selv ingredienserne. Er du til gulerod og appelsin eller æble og ingefær? Kun din fantasi sætter grænser!

Derudover opsamles pulpen fra de lækre sager i en plastikbeholder og kan efterfølgende bruges i fx bagværk. På den måde går intet til spilde.

Hvad kan saftpresseren?

Presser lynhurtigt alt fra gulerødder til appelsiner, så du har friskpresset juice på et øjeblik.

Skift mellem to forskellige hastighedsindstillinger alt efter, hvilke frugter eller grøntsager, du presser.

Størrelsen er tilpas lille til, at den ikke fylder for meget i køkkenskabet.

Saftpresseren er nem at rengøre.

Du får også tillægget “22 sunde juicer”

Når du modtager din juicer, behøver du ikke at lede efter opskrifter. Vi sender dig nemlig det digitale hæfte “22 sunde juicer”. Glæd dig til at gå på opdagelse i hæftet, hvor du finder alt fra søde, tropiske juicer til mættende grønne juicer.

 

Få Craft top & tights

Craft – top & tights
Værdi: 600,-

Føl dig godt tilpas, og sæt fart på din træning

Dette funktionelle træningssæt egner sig til alt fra fitness til yoga og løb og bliver siddende, som det skal, uanset om pulsen skal helt op eller helt ned.

Du får et super brugbart træningssæt:

– Tightsene har høj talje og bred elastik, der holder maven på plads
– Tightsene er i et let og elastisk materiale, der giver god fleksibilitet
– Toppen er fugtabsorberende og giver god åndbarhed under din træning
– Toppen har en god pasform og en fed farve

Brug sættet samlet, eller mix top og tights med dit øvrige træningstøj.
Fås i størrelse S, M, L og XL

 

Anmeldelser Trustpilot.

Trustpilot anmeldelse  4.3/5 – Anmeldt af over 29 kunder

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Bonnier Publications International A/S
CVR nummer: 12376405
Ønsker du at opsige dit abonnement.
Adresse: Kundeservice postboks 413, 0900 København C
Tlf: +45 39 10 30 00
Åbningstider
Mandag – torsdag: 9-16
Fredag: 9 – 14.30
Weekend: Lukket

 

i form

 

ALLE BLAD ABONNEMENTER