I FORM skriver blandt andet om
Styrketræning, maveøvelser, poweryoga, løb eller lange gåture.
Bestil dit nye abonnement og kom i bedre form. Spændende gave ved bestilling.

 

 

 

Om I FORM

Uanset hvordan du træner, finder du masser af inspiration i det I FORM – vi fortæller om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, mere glad og sundere. Du får også at vide, hvordan maden påvirker din krop og dit humør, og hvordan du kan øge dit velbefindende ved at spise rigtigt.

 

Hvad den bedste træning kan gøre for dig og din krop. Træningsprogrammer som du både kan lave hjemme eller ude i naturen, der er ingen grænser for hvor du kan træne. Tjek alle de gode guides der er i magasinerne.

 

Hvad er I form ?

I form er magasinet for dig, som ønsker gode råd og tips til, hvordan du får en sund og fit krop. Der er massere af inspiration i bladet, og man behøver ikke at være topatlet, for at få gavn af I Form.

 

Du motiveres gennem spændende artikler om sundhed, træning og inspiration til sund og lækker madlavning, til gavn for hele familien. I en hverdag, hvor de fleste har travlt med arbejde, børn og fritidsinteresser hjælper I form dig, med at genfinde det rette spor, så du kan komme i form.

 

Du får gode tips uanset hvilken træning du dyrker. Uanset om du er til yoga, løb, lange gåture eller maveøvelser finder du en masse inspiration i dit magasin. Du får også viden om, hvordan motion og kost påvirker dit humør og dit velbefindende.

 

Abonnement på livsstilsmagasinet I form.

Du kan tegne forskellige abonnementer på I form alt efter hvor mange magasiner du ønsker. Der er ingen binding, og du har 14 dages fortrydelsesret.

Når du tegner et abonnement på dit magasin, får du en spændende velkomstgave med. Du kan se hvilken velkomstgave du får med når du bestiller dit abonnement.

 

Moreshop.

Som abonnent på I Form får du adgang til den eksklusive fordelsklub Moreshop. Du kan spare op til 75% på produkter som træningstøj, skønheds- og plejeprodukter, design fund til dit hjem samt flere forskellige produkter og værktøjer.

 

Relaterede emner:

Aktiv Træning

 

Anmeldelser Trustpilot.

Trustpilot anmeldelse  4.3/5 – Anmeldt af over 29 kunder

 

Info kontakt: adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Navn på firma: Bonnier Publications International A/S
CVR nummer: 12376405
Ønsker du at opsige dit abonnement.
Adresse: Kundeservice postboks 413, 0900 København C
Tlf: +45 39 10 30 00
Åbningstider
Mandag – torsdag: 9-16
Fredag: 9 – 14.30
Weekend: Lukket

 

i form

 

ALLE BLAD ABONNEMENTER