Bogklubber – Se tilbud fra danske online bogklubber.

 

Prøv en bogklub og få interessant læsning. Se hvilke bogklubber på nettet, der tilbyder bøger både online og fysiske bogklubber.

 

Bogklubber

Hvis du elsker at læse bøger, så kan en bogklub være en god ide for dig.  Her får du gode tilbud på nye bøger hver måned.

 

Du bestemmer selv om du ønsker at få leveret månedens bog ide. Eller om du selv vil bestille din ynglings bog online, og få den leveret med posten, direkte hjem til dig.

 

Bog&ide

Bog&Idé har lanceret en ny app

…der samler hele Bog & idé-universet, så kunderne får adgang til flere end 40.000 bøger, streaming og webshop lige ved hånden.

For 89 kr/måned får du:

✓ 14 dages gratis streaming

✓ Altid fri fragt til pakkeshop

✓ Særlige klubtilbud og fordele

✓ 25% returpant på bestsellere

✓ Lyt ubegrænset til tusindvis af lydbøger

✓ 90 dages tilfredshedsgaranti på børne- og ungdomsbøger

 

Tilmeld og prøv gratis

Annonce

 

 

Bookbeat

Prøv Bookbeat med tusindvis af lydbøger til ferien.

Læs mere om Bookbeat.

 

Ved at blive medlem af en bogklub, så slipper du for at gå ind i den lokale boghandler. Der er et par store danske bogklubber der er meget populære, som rigtigt mange bog entusiaster benytter sig af.

 

Men der er kommet en ny konkurrent på banen i forhold til de fysiske butikker der sælger bøger. Det er de online udbydere af bøger, der tilbydes både at du kan læse bøgerne online.

bogklubber e-bøger

 

Mofibo og Storytell

Eller du kan streame og lytte til online lydbøger, dette tilbyder både Mofibo og Storytel. Disse to online udbydere af bøger & lydbøger, de tilbyder at du kan læse og lytte til dine ynglingsbøger.

 

Du kan vælge at læse dem på din PC, tablet, Smartphone eller en E-bogs læser. Så uanset hvor du befinder dig, i sommerhuset eller på ferie sydpå, ja så kan du ligge i solen og læse dine foretrukne bøger.

 

Fairytell

Hvis du søger efter gode børnebøger så er bogklubben Fairytell en rigtig god ide. Her kan dit barn nyde et stort udvalg af de bedste børnebøger online.

 

Når du beslutter dig for at få et abonnement på disse online butikker, så betaler du en fast pris hver måned. Så kan du lytte til alle de bøger som din valgte udbyder har i sit sortiment af bøger. Se hvad et medlemskab koster på undersiderne.

 

Chapter

Prøv 30 dage gratis nu. Opsig når som helst. Få rabat på fysiske børnebøger via dit abonnement

Lyt til de bedste bøger, på tværs af alle genre.

Læs mere om Chapter

 

Arnold Busck

Arnold Busck er ikke en bogklub, men Danmarks største og ældste butik der sælger bøger i Danmark. De sælger både bøger, spil, hobby og kontorartikler.

 

Her kan du købe bøger online, du finder de nyeste bestseller bøger hos Arnold Busck. Kæmpe sortiment af alle de mest kendte forfattere i hele verden.

 

Skal dit barn starte i skole, så er Arnold Busck det perfekte sted for dig og dit barn. Indenfor bliv skole klar, finder du alt hvad dit barn skal bruge når det enten starter i skole for første gang, eller hvis dit barn er startet på næste klassetrin i et nyt skoleår.

(Arnold Busck er gået konkurs og lukket alle deres butikker)

 

Saxo

Hos SAXO kan du vælge mellem mere end 10 millioner titler. Levering er meget hurtigt 1 – 2 dages levering.

 

Du finder både de gode gammeldags bøger, som du kan sidde og læse i fred og ro. Saxo har også E-bøger og lydbøger.

 

Bøger på både blandt andet tysk, engelsk, fransk og flere. Det hele bestilles online, let og enkelt.

Besøg Saxo her

annonce

 

Gyldendals Bogklub.

Gyldendals bogklub er den største og meste kendte udbyder af bøger online.

 

Du kan vælge mellem forskellige bogklubber, uanset om du er til krimi, spænding, historie, psyke, sjæl, pædagogiske eller børnebøger. Så her har du et kæmpe udvalg af bogklubber du kan vælge imellem.

 

Hvis du er heldig følger der også en velkomstgave med når du bestiller første gang.

 

Gyldendals bogklub Psyke og sjæl

Bogklubben Psyke & Sjæl er Danmarks eneste spirituelle bogklub. Psyke & Sjæl tilbyder det største udvalg af kvalitetsbøger om krop, sundhed, psyke og sjæl, skrevet af de mest anerkendte danske og internationale forfattere.

 

Gyldendals børnebogklub 0 – 2 år

Gyldendals Børnebogklub byder på markedets bedste udvalg af børnebøger og indeholder både de første stof- og pegebøger, læs-let historier, lærerige aktivitetsbøger, eventyr, spændingsromaner og store fantasy-serier.

 

Gyldendals børnebogklub 3 – 5 år

Bogklubbens bøger er nøje udvalgt efter evnen til at underholde og understøtte børns udvikling. Som medlem af Gyldendals Børnebogklub får man masser af råd og vejledning om børn og familieliv. Bogklubben er både til nybagte forældre og til alle, der vil guide tweens og teens godt gennem puberteten.

 

Min Bedste Bog

Hos Min Bedste Bog laver vi personlige børnebøger. Det betyder, at barnet altid er stjernen i vores bøger. Ved at tilpasse eksempelvis navn, hud- og hårfarve, kan du på få minutter lave en bog, der passer præcis til det enkelte barn, så de altid kan genkende sig selv i fortællingen. Vores ønske er at lave de bedste personliggjorte bøger, som kan give plads til fælles eventyr og gode snakke, og som I kan udforske sammen igen og igen.

Hvis du vil på opdagelse i vores univers, så hop ind og køb din første bog her.

Min bedste bog gør det nemt at have det sjovt sammen! Få en personlig børnebog for kun 249,-

 

Bogreolen

Bogreolen er en af danskernes foretrukne boghandler. De tilbyder over 6.5 mio. danske og engelske bøger, e-bøger og lydbøger samt spil og oplevelsesgaver til de bedste priser. De samarbejder med alle de store danske og udenlandske forlag og kan derfor tilbyde alle de nyeste titler og bestsellers.

 

Er du på udkig efter de nyeste bestsellers? Bogreolen.dk har dem alle og til meget konkurrencedygtige priser. Hvis du bliver medlem handler du endnu billigere og kan købe bøger til indkøbspriser.

 

Du får altid hurtig levering og billig fragt.

 

Læs mere om Bogreolen

Annonce

 

 

ALLE BLAD ABONNEMENTER