Gyldendals Bogklub – Få et godt tilbud fra Gyldendals bogklubber.

 

Om Gyldendals bogklub.

Tilbage i 1770 grundlagdes det som vi i dag kender som Gyldendals. Virksomheden er igennem årene ekspanderet til ikke udelukkende at være et forlag, men fra 1966 også Danmarks største bogklub.

Bogklubben har i dag et medlemstal på over 200.000 medlemmer, og har forsynet læserne med mere end 30 millioner bøger.

Gyldendals bogklub er ikke bare én enhed, men fungerer som en bred vifte af 14 forskellige bogklubber, indenfor hver deres område.

I bogklubben finder du bøger indenfor enhver genre, og til enhver smag og aldersgruppe. Der udgives krimier, romaner, erindringer, børne – og ungdomsbøger, undervisningsmateriale og faglitteratur.

 

Relaterede emner:

Saxo

 

 

De forskellige typer af bogklubber.

Gyldendal + er for læseren, der elsker bøger, og holder af duften og fornemmelsen af at sidde og læse en bog. Som Gyldendal + medlem får du hver måned et inspirerende magasin om bøger direkte i din postkasse.

Du inviteres til live arrangementer i København og Århus hver måned, hvor du kan møde forskellige forfattere, der holder foredrag og signere bøger.

Du har mulighed for at modtage månedens bog, men du bestemmer selv om du vil springe månedens bog over, eller du kan vælge en anden bog efter eget valg.

Gyldendals Børnebogklub er det ultimative valg når du vil give dit barn en unik mulighed for at fordybe sig i en vidunderlig og lærerig verden af bøger. Allerede fra barnet er helt lille er det vigtigt at det stimuleres intellektuelt, dette gøres bl.a. når du starter den første oplevelse i bøgernes verden med stof- og pegebøger. Når barnet bliver lidt ældre er letlæsningsbøger et sikkert hit. Det udvikler barnets egen læseevne og styrker dets lyst til at læse. I Gyldendals Børnebogklub finder du også aktivitetshæfter med lærerigt indhold.

Dit barn vil elske de velkendte klassikere inden for børnelitteraturen, som både kan læses højt, og skabe nærvær i en hyggelig oplæsningsstund sammen med dit barn, men som barnet på sigt også selv kan fordybe sig i.

 

Bogklubber til unge og voksne.

Til de lidt ældre læseheste finder du alt fra spændingsromaner til fantasy, det er helt sikkert at du finder de bedste bøger til dig og dit barn hos Gyldendals Børnebogklub.

Samlerens Bogklub

Er bogklubben for dig, der elsker den lidt anderledes litteratur. Her får du adgang til et univers af bøger, hvor genren er de bedste kvalitetsromaner fra både ind- og udland.

Samlerens Bogklub har 20.000 medlemmer, der alle er bogelskere af det store format. Der formidles kendskab til verdenslitteraturen, både til mere eller mindre kendte forfattere.

 

Krimi & Spænding

Er en bogklub du bør blive medlem af, hvis du higer efter krimier med de mest aktuelle og vildeste handlinger.

Som medlem af bogklubben Krimi & Spænding får du det vildeste krimimagasin ind ad døren 18 gange om året. Her kan du vælge imellem de mest uhyggelige og hårrejsende gysere, politigåder, og spændende thrillere du måtte have lyst til at fordybe dig i.

Bøgerne er alle udvalgt og anbefalet af bogklubbens redaktør, så som medlem er du sikret den ultimative læseoplevelse når du er medlem af bogklubben Krimi & Spænding.

 

Gyldendal Historie

Viser dig vej i historien gennem bøger med fokus på forståelse af historien gennem tiderne. Samtidig er der også lagt vægt på underholdning, det skal også være underholdende at erhverve sig den historiske viden. Du er samtidig forsikret om, at den viden der er nedfældet i bøgerne har undergået en seriøs og grundig research af skribenter og journalister.

 

Psyke & Sjæl

Danmarks eneste spirituelle bogklub, hvor du kommer i kontakt med mange forskellige sider af menneskets psyke og sjæl. Du tilbydes som medlem de største kvalitetsbøger om krop og sundhed, samt viden om menneskets psyke. Bøgerne er skrevet af nogen af de mest anerkendte og vidende forfattere inden for dette felt. Forfatterne er både danske og udenlandske.

 

Den pædagogiske Bogklub

Helt sikkert noget for dig, der har en pædagogisk interesse eller arbejder inden for det pædagogiske område. Bøgerne omhandler pædagogik og psykologi og læring, og er med fagligt opdateret indhold, og nyeste viden på området. Der er også bøger og spil til børn om leg og læring.

I medlemsbladet kan du i ro og mag udvælge dig de bøger, der falder i din smag og er inden for det område du søger viden om. Alle bøger er forskellige, der er noget for enhver smag uanset, om du interessere dig for krop & sjæl eller psyken, vil du i de spændende bøger finde inspiration til dit liv. Du vil finde metoder og redskaber til udvikling og realisering af dine inderste drømme.

Du finder teoribøger, og praksisbøger, du kan anvende i hverdagen. Der er findes bøger om alt fra neuropsykologi til relations arbejde og børneyoga. Så skynd dig at blive medlem af bogklubben, hvis du har interesse inden for det pædagogiske område.

 

Abonnement

Som abonnent i Gyldendals Bogklubber får du markedets mest attraktive medlemsfordele med et medlemskab uden binding.

Du kan se alle oplysninger under Gyldendal bogklub log in, husk du kan kun logge ind når du er medlem.

Du får de bedste tilbud på bøger, og kan frit vælge mellem mange spændende bøger inden for et bredt spektre.

 

Anmeldelser på Trustpilot

På Trustpilot har brugerne vurderet dem til 3 ud af 5 stjerner, på over 2200 anmeldelser.

 

Kundeservice kontakt adresse, E-mail, tlf og åbningstider.

Firma: Gyldendal+
Adresse: Postbox 176, 1005 København K
E-mail: Via deres kontaktformular på hjemmesiden
Hjemmeside: Besøg dem her
Kundeservice tlf nr: +45 70 11 00 33
Åbningstider kundeservice: Mandag – torsdag kl. 8.30 – 18, fredag kl. 8.30 – 16, weekend lukket.

 

gyldendals bogklub

 

ALLE BLAD ABONNEMENTER