Hvad er Bogreolen?

Bogreolen er Danmarks digitale boghandel, som egentlig blev startet som E-bogreolen af to unge iværksættere i 2011. Iværksætterne arbejdede videre med konceptet, og i 2015 opstartede de Bogreolen

 

Bogreolen bedste priser

Køb dine bøger online hos Bogreolen.dk

Annonce

 

Hvad finder du i Bogreolen dk?

Du finder et bredt og alsidigt udvalg af danske og engelske bøger, lydbøger, spil og oplevelsesgaver. Udvalget i Bogreolen er meget stort, og du finder over 7 mio. titler.

Hvis du leder efter bøger kan du søge efter et bredt udvalg af fagbøger, skønlitteratur og mange andre genrer. Der er altid et godt tilbud på siden, så du altid har muligheden for at fordybe dig i en god bog, og få en litterær oplevelse, uanset hvilken genre du ønsker at fordybe dig i.

 

E-bøger

 

Er du mere typen der går efter e-bøger, så har du muligheden for at erhverve dig en god og billig læseoplevelse til indkøbspris. Når du bestiller en e-bog går der ikke mange klik før du har dit materiale liggende. Du får en mail med det samme så du kan læse din e-bog på fx en tablet eller computer.  Det kan simpelthen ikke være nemmere….

 

Lydbøger

 

Et alternativ til den traditionelle bog som vi alle kender er lydbogen. Alle i familien kan få glæde af en lydbog. Uanset læseniveau vil en lydbog vække glæde. Der er en masse forskellige titler og genrer så alle har mulighed for at få en god bog fortalt. Lydbogen kan bruges overalt. Du kan lytte mens du træner, gør rent, slapper af eller rejser.

 

Spil

 

Bogreolen tilbyder spil til hele familien. Der er brætspil, kortspil, puslespil og huskespil. Det vil helt sikkert skabe hygge med vennerne eller familien at være sammen om et fysisk spil som et modsvar til de digitale tilbud.

 

Oplevelsesgaver

 

Mangler du en gave til en du holder af skal du måske forære en oplevelsesgave. Bogreolen tilbyder oplevelsesgaver fra GoDream. Du bestiller online, og gavekortet sendes direkte til din mail. Der er oplevelsesgaver for en hver smag, og i en hver prisklasse.

Bogreolen samarbejder med de største og bedste forlag på markedet såsom Gyldendal, Politikens forlag, Tellerup, og mange andre. Derfor kan bogreolen også tilbyde mange forskellige titler og bestsellers, og skaffe de bøger som kunderne efterspørger. Du finder et udvalg af bøger, lydbøger spil og oplevelsesgaver til markedets mest favorable og billigste priser, netop fordi bogreolen samarbejder med nogen af de største forlag.

 

Find din næste billige bog hos Bogreolen

Mangler du spændende bøger at fordybe dig i? Hos Bogreolen finder du et kæmpe udvalg på mere end 12 mio. forskellige bøger, e-bøger og lydbøger på dansk og engelsk. Både bøger som løbende trender i boguniverset, men også de tusindvis af andre bøger, som ikke nødvendigvis har fået en plads på bestsellerlisterne. Så uanset om du leder efter spændende bogserier, populære bøger eller blot de nyeste titler, så finder du den bedste inspiration til timevis af kvalitetslæsning til markedets laveste priser hos Bogreolen

Du får:

  • Bøger til lave priser
  • Stort sortiment på 12. mio bøger og spil
  • Levering: 1-2 hverdage på de fleste bøger

 

Adgang til mine digitale bog- og lydbøger.

Når du har købt digitalt materiale har du altid adgang til det, uanset hvor du befinder dig. Du går blot ind på din digitale boghylde. Dette sikrer dig at du altid har dine bøger med dig. Skal du fx rejse skal du ikke fylde din kuffert med tunge og uhåndterlige bøger, men du har blot dine bøger og andet materiale liggende digitalt. Det er nemt og praktisk, og du har altid læsestof lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig.

 

E-mærket.

Bogreolen er en e-mærket virksomhed, hvilket betyder at du som forbruger er sikret at virksomheden overholder og lever op til krav, der sikrer dig som forbruger.

 

Kundeservice.

Når du handler på bogreolen er du sikret den bedst mulige kundeservice. Det er meget vigtigt for bogreolen at alle kunder er mere end tilfredse i forbindelse med deres handel på sitet. Derfor tilbyder virksomheden også en udvidet returret, hvilket at du kan fortryde dit indkøb op til 30 dage efter købet.

 

Anmeldelser: Trustpilot

Deres anmeldelse på Trustpilot ligger på 3.9/5 stjerner

 

Kundeservice kontakt adresse og hjemmeside.

Firma: Bogreolen-dk
CVR: 35408703
Hjemmeside: Besøg Bogreolen her
Adresse:
Tlf nr.:
Kundeservice E-mail: support@bogreolen.dk

 

bogreolen

 

ALLE BLAD ABONNEMENTER